IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Taas tällanen päivä :)Lauantai 15.12.2007 16:01

Just joo, taas tällanen päivä...eli sängystä duuniin-päivä :) Ei kerkee herätä ennekuin on lähettävä :)
Ja vaikka ihmiset tietää että on yövuorossa niin eiköhän kysymys kuulu: "ai sori,nukuitko?"
Siskolle vastasin että "en tietenkään, olin just menossa nukkumaan" :) Mitä kyselee tyhmiä kun tietää että olen yövuorossa. Sen se jo eilen sai tietää.
Täällä hiiviskelin etten herätä tyttären kämppistä ja sit koko ihminen ei ole edes kotona ollut koko yönä! Prkl...
Mihin lie hävinnyt sit...laittautu vissiin baariin ja sillä tiellä edelleen...
3 tunnin päästä on oltava taas pirteenä duunissa....ei tunnu kovin pirteeltä kylläkään kun pääsi vasta 4 aikaan aamulla nukkumaan.... Noo,huomenna sit saa nukkua, kun vain muistas laittaa se känny äänettömällekin vielä! Ongelma on se että ei taho aivot toimia enää siihen aikaan että sellasta muistas, sit potuttaa aamulla 10 aikaan kun sisko tai joku muu soittaa :)
Yövuorot on sit ihania. Eilen oli välistä aika hiljasta ja sit tuli ryysis aina välistä. Mut suht rauhallinen yövuoro. Mulla on sellanen fiilis että tänään ei mahda olla kovin rauhallinen ilta.
Näin on aina kun pikkujoulut on alkanut....

Don´t drink and drive!!! Ja muistakaa: vilkut ajoissa, ei äkkinäisiä hoksauksia että "mun ois pitänyt tässä kääntyä ja sit tehhään tyhmiä käännöksiä toisen eteen ym...ja keli ON liukas!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.