IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Elämä on....Tiistai 20.02.2007 13:07

Tällasta tää ihmisen elämä sitten on! Muuttoviikko meneillään ja kahet kokeet perjantaina kun palajan kouluun. Mitä enempää vois toivoa? Juu, sitä että löytyis jostian muutto-auto ja pari riskiä silmänruokaa kantamaan huonekalut ja sen sellasta. Jospa löytyisi siihen ongelmaan ratkaisua ennen lauantaita :) Toivossa on hyvä elää sanoo lapamato! Osa oon jo saanu omalla autolla rahdattua,mutta vielä on rutkasti kamaa pakattavana :( Huoks, mutta onneksi tällä kertaa olen muita kertoja fiksumpi :) Heitän kaiken menemään joka en välttämättä tarvitse ja en ole vuosiin käyttänyt vaikka ne on kulkeutuneet monessa muutossa mukana :) Pakko vähän karsia kamaa.
Uusi asunto on mahtava, ainakin omasta mielestäni :) Tosin hiukan pienempi kaksio kuin tämä, mutta 200 euroa halvempi ja siinä on autotallikin peräti. Luksusta! :) Täälä omistan vain lohkolämmittimen josta mulla ei oo ees hyötyä! Sitten en tarte myöskään olla tän viikonlopun duunissa, onneksi! Aika ei riitä kaikkeen :) Onneksi pomo on ymmärtäväinen :)
Pitäs vaan nyt rahdata laatikoita ulkovarastosta ja saada jotain aikaseksi kans sillä pakkaamis-saralla. Että kaikki ois sit valmiina lauantaina vietäväksi isommalla kulkuneuvolla kerralla. Sit on vaan enää siivous sen jälkeen tässä kämpässä ja sen aionkin tehä huolella. Koska edellisen asukkaan jäljiltä ei ole ikkunat ees pesty ja en aio jättää kämppää siinä samassa kunnossa kuin se oli jättänyt sen meitä varten. Inhoon kun pitää siivota toisten jälkiä ennen kuin uskaltaa tuoda omia kamoja sinne sisään. Miksi ihmiset eivät voi siivota jälkeensä? Nyt on sentään tiskikone pyörimässä ja samoin pyykit,mutta se rahtaaminen ulkovarastosta sais jo innostaa sen vertaa että saan laatikot edes sisään :)
Eli loppukonkluusio: Ihmisen eläm on: Raataminen! :)
Have a nice day :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.