IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Juhannusta kaikille!Perjantai 22.06.2007 17:22

Hyvää Juhannusta kaikille tasapuolisesti!
Tänä yönä pitäs sit tehä niitä taikoja nähdäkseen tulevaa miestä ym... Noihin en ole uskonut moniin vuosiin. Huomasin etteivät tehonneet :)
Tänä vuonna kuten moni muukin vuosi suomlaiset seuraa perinteitä ja niitten mukana seuraa surua perheille (jälleen kerran).
Miksi ihmiset eivät opi? Mennään humalassa merille, mennään humalassa uimaan tai jotain muuta yhtä typerää. Kokeillaan miten hyvä kuski ollaan tien päällä, miten lujaa päästään ja humalassa tuntuu että pystyy mihin vain.
Juhannus koituu monien kuolemaksi, vaikka sen pitäis olla ilon ja valon juhla. Silti on niitä jotka eivät kunnioita mitään vaan ajaa päätä seinään ja tuhoaa monien elämää kerta-iskulla.
Miten ois käyttää se mitä hartoilla kantaa???
Tottahan toki, aina ei voi kuskiakaan syyttää...ainahan on niitä joka haluaa päästä johonkin ja ottaa elämänsä riskin noustessaan humalaisen kyytiin. Kukaan ei niitä ole sinne houkutelleet vaan itse ovat sinne lähteneet. Parempaa tietämättä, yhtä päissään itsekin olleet. Ajattelematta seurauksia sen enempää.
Merille meno on hengenvaarallista humalassa. Näytellään tarzania veneessä ja yks kaks ollaankin merihädässä. Vaikka osaakin uida se ei takaa mitään humalassa. Pelastusliiveistä ei tietoakaan. Kuskihan on tuttu ja turvallinen ja ajanut veneitä ennenkin. Niinpä,mutta humalainen veneilijäkin on arvaamaton ja tekee virheitä. Sinne sitten hukutaan.
Jos pyyntö auttaisi (ei kovin todennäköistä) niin ihmeessä käyttäkää päätänne niin säästytte kuolemalta.
Hyvää ja Turvallista Juhannusta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.