IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

SunnuntaiSunnuntai 05.08.2007 17:37

Jaaha, ja taas on sitten sunnuntai nukuttu veks. Heräsin puoli yhen maissa. Tosin univelkoja riitttää. On ihme jos ei ihminen sais nukkua kerta on vapaata. Mutta koko päivä on jotenkin pilalla.
Vähän niinkuin se ois mennyt jo :)
Eilen tosin soitin isälleni mun autosta, pikemmiten romusta, ja se sai raivarin. Se nyt oli odotettavissa :) Sitä vaan vitutti että se oli maksanut yli 300 euroa korjauksesta ja verstas ei ollutkaan vaihtanut kaasaria uuteen mun romussa. Ei taida paljon kaasari auttaa enään yritin sille selittää :) Se vaan pauhas puhelimes :) Pakoputki joutuu just uusimaan, se syö öljyä kuin sille ois maksettu, mitä isä ei voinut käsittää: " Miten se nyt yhtäkkiä öljyä on ruvennut syömään?" *köhöm* se on tosin sitä tehnyt koko ajan. Mutta mistä se sen voi tietää kun ei sillä ole ajettu itse metriäkään? Itse ajalee vain uusilla autoilla. Ois sitten ostanut uudemman auton eikä tollasta niin ei ois tullu verstaskaan maksamaan enemmän kuin auto itessään. Aivojen käyttö on myös miehillä sallittua! Mutta halpa on just hyvä mulle isän mielestä, kerta ne rahat tuli hänen kukkarosta :) Mutta halap ei tarkoita sitä että pitää asua verstaalla sen kans ja koko ajan tulee uusia vikoja. Soitin kysyäkseni mitä nyt sitten tehhään??? Sen sijaan sain kuulla mitä hän aikoo tehä verstaalle :) Sitten pitää hitsata apriakin paikkaa takarenkaitten yläpuolella ja se ei ole mikään halpa juttu. Ei vielä ole reikiä siellä,mutta kohta on jos ei asialle jotain tee. No sain luvan mennä katteleen yhtä auto jonka olen huomannut olevan myynnissä,mutta sanoilla: " ja mitä se sitten on? Joku romu sekin varmaan jolla on ajettu yhtä paljon kuin tolla nykysellä!" Mistä mie sen voin tietää kun en ole vielä käyny kattomassa sitä toista? Kumma kyllä niin mun katsomat autot täytyy olla romuja kun hänen ostama ei mitenkään voi olla niin huono kun mitä sanon. ISÄT!!! Kulkee kolmella ja tuntuu että ylämäessä ei jaksa vetää kunnolla. Nopeemmin ois perillä kun kävelis ylämäkeä :) No, kuitenkin käyn kattomassa sen toisen auton huomenna ja lupasin sille sit soittaa. Mutta yllätys, aina kun itse oon auton ostanut ja katsellut oon saanut hyvän auton jolla oon ajellut monta vuotta,mutta aina kun se on ollu ostjana niin on saanu sellasen joka alkaa hajota vähän ajan päästä. Siskon auto joka isä auttoi ostamaan niin sillä paloi starttilukko kun se oli pysähtynyt kahville Turkuun mennessä :) Sanoinkin siskolle että älä ihmeessä ota isä mukaan kun ostat autoa!
Mutta isän käsitys käytetyistä autoista on tainnut unohtua vuosien varrella, koska en muista milloin herra on sellasen omistanut viimeksi. Se asuu Ruotsissa ja siellä on autokanta hieman uudempi (lue:paljon uudempi) kuin Suomessa. Suomessa joudutaan ajamaan vanhoilla autoilla niin kauan että niistä ei ole mitään jäljellä kun myydään ne pois. Ruotsissa saat uuden puolet halvemmalla kuin täällä tai ainakin käytetyn hyvän auton paljon halvemmalla kuin Suomessa. Siellä on jo se ongelma että jos myyt uudenveroisen Volvo 940:sen niin sulla on vaikeeta ees siitä päästä eroon, kun toisin Suomessa saat maksaa uuden auton hinnan siitä. Sanoinkin isälle että joudun kolme vuotta ajamaan tän paikan ja Vaasan väliä joka päivä ja tarvitsen auton joka ei hajoa käsiin sillä aikaa. Se vaan kertoili mitä hän aikoo verstaalle tehä :) Niinkuin se auttas tilannetta :) Isä osaa joskus olla huvittava :) Mutta kerta se alkaa kiehua niin sen puhetulvaa ei pysäytä mikään ja se ei kuule ilmeisestikään mitä toinen sanoo puhelimessa :) Lopulta se sanoi: "No ,mie oon nyt menossa kyläilemään, ei mulla ole aikaa ajatella tota asiaa nyt, mutta etsinpäs käsiini sen laskun ja sit se verstas saa kunniansa mukainen maine" :):)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.