IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Aurinko se paistelee...Perjantai 28.03.2008 17:36

Kun voiskin nauttia auringonpaisteesta, mutta tää flunssa pitää vieläkin hieman otteessaan. Tosin duuniin on jo palattu, mutta ainakin alkutaival on hieman tuskasta vielä :)
Normaalisti näin keväällä mulla on aina ulkoovi tai ikkunat auki kun aurinkoinen noin nätisti paistelee, mutta kun on niin pirun kylmää!!!!
Väsyttääkin aivan hemmetisti, vaikka sain nukuttua noin 10 tuntia... Mahdoinko nukkua liikaa?
Ihanaa kun aurinko alkaa paistella ja lämmittää! Silloin yleensä on kauhee into sisustaa huushollia uuteen uskoon ym... Vaan ei tällä kertaa :( Kun sais tuon pöpön pois kokonaan ekaks niin ehkä sit.
Sitkeessä ainakin on.
Tosin kävin ea-polilla ennen kotiinlähtöä eilen, ja odotusaika oli sellaset 4,5 tuntia. Mutta välistä otettiin kaiken maailman verikokeita multa ja kuumeet ym...
Normi odotusaika... Kokeet valmistuu, lanssit tulee ja menee ym...

Pakanakooppi kaikille merkeille :)Sunnuntai 23.03.2008 16:03

Suuri ja Mahtava Pakanakooppi
- Paljastaa pakanakansan syvimmän olemuksen -

OINAS 21.3. - 20.4.

Seremonialliseen magiaan hurahtanut ehtymättömän energinen velho on ilmiselvä oinas. Hänen runsaat kulmakarvansa ovat kasvaneet usein yhteen vilkkaiden silmien väliin ja muodostavat nenän kanssa sarvimaisen kuvion. Oinasvelho onkin täysikuun aikoihin oikea pukki, kun housunpuntti alkaa vipattaa ja suusta tulvia lumoavia hurmurin oodeja. Itsensäkin oinas saa pyörryksiin husomalla mitä luultavammin athamella ventin otsaansa tai lyömällä päänsä kirjahyllyyn spiraalitanssin pyörteissä.

Punatukkainen oinas ei hennaväriä tarvitse. Tulenpuna hehkuu läpi myös palavasieluisesta innosta ja ylitsepursuavasta teatraalisuudesta. Jos oinasvelho näkee Hathorin peilistään kirpun, on se jo seuraavan päivän jutuissa viisipäinen valodemoni. Suorasanainen oinas on eläinradan pikkulapsi, joten hänen luontainen itsensä ilmaisemiskeinonsa on Kovaa huutaminen. Hän todennäköisesti yrittää päästä tinkaamalla covenin johtajaksi tai ainakin taiteelliseksi rituaalivastaavaksi.

Lempityökalu: Kaikki mistä lähtee kova ääni
Lempiloitsu: Ikuinen potenssi -loitsu
Noitanimi: Heman - The Master of the Universe!


HÄRKÄ 21.4. - 21.5.

Omissa oloissaan viihtyvä jykevä shamaanivanhus paljastuu usein vakaaksi sarvipääksi eli häräksi. Hänen koko olemuksensa henkii voimaa ja lujuutta, vaikka hän olisikin hento faery wicca. Härkään tekee vaikutuksen kaikki megalomaanisen suuri ja hän esitteleekin sinulle mielellään ison patansa, joka on keskellä avaran salin turkkilaista mattoa. Hän ymmärtää myös kauniiden rituaaliesineiden päälle ja chanttaa luomoavan kauniilla äänellä.

Maanläheisyys vetää härkää vihreän noituuden pariin ja mullantuoksuisen maaseudun rauhaan omaan noitamökkiin. Kuitenkin osa pärjää city-shamaaneina ja tuo pilkahduksen luontoa kotinsa ikkunalaudalle yrttipurkeissa. Koti onkin härän sydämen paikka ja hän raahaakin pakanamiittiläiset mieluummin sinne kuin lähtee itse muualle.

Coveneita on hyvä varoittaa härän viehtymyksestä ruokaan. Tavanomaisen "cakes and ale" kohdan tilalle hän haluaisi paistia, valkosipulikermaperunoita ja sopivan helmeilevää viiniä. Härkä näyttääkin usein keski-ikäisenä pallolta, jolla on luuta kädessä. Härän näennäisen vakauden takana piilevät kuitenkin kaikki turmion ainekset. Joskus harvoin kun planeetat ovat ronkeleissa asemissa ja joku väittää härän hajottaneen ilkeyttään television ( jonka hän väitti kiven kovaan osaavansa korjata ) Härällä napsahtaa lopullisesti. Raivonpuuska on niin sokea ja kuuro, että invalidien olympiakisatkin kalpenevat sen rinnalla. Itsepäisyys on tällä sarvipäällä sitä luokkaa, että eklektinen yhteistyö muodostuu usein hankalaksi.

Lempityökalu: Massiivinen ovenkokoinen noitarumpu
Lempiloitsu: Nuudelaiden muuttaminen sisäfileeksi
Noitanimi: Wanha Jäärä


KAKSONEN 22.5. - 21.6.

Kuka onkaan tuo tiuhaan noitanimeänsä vaihteleva vannoutunut eklektikko? Hän on elohopean lailla sinkoileva kaksonen. Hoikkana ja ketteränä hän löytää itsensä alkuviikosta joogafilosofian parista, mutta perjantaihin mennessä vannoo jo hellenistisen pakanuuden nimiin. Moni tuttava väittääkin kaksosta skitosfreenikoksi. Hän on kuitenkin vain huurupäisen kaksinainen ja innostunut monesta asiasta yhtäaikaisesti. Hän on myös hyvin kärsimätön ja väittääkin sisäistäneensä lehmänpaksuisen BoSin täydellisesti pikaisella selailulla.

Traddua kaksosesta saa kuitenkaan harvoin vaikka kirveellä uhkaisi, sillä kaikenlaiset rajoitukset ja säännöt ahdistavat häntä silmittömästi. Kirves tulee kuitenkin usein mieleen kun katselee tämän teräviä ja veistetynnäköisiä kasvonpiirteitä.

Nopeasti muuttuvat mielipiteet ovat luoneet kaksoselle taidon järkeillä salamannopeasti. Hän on myös suostuttelun mestari ja onnistuu tarvittaessa myymään vaikka siitepölyä ja pöliseviä norjalaisia metsäkissoja astmaatikolle. Eklektisestä heilumisesta huolimatta kaksosessa säilyy peruspiirre: hän on ihmissuhteiden asiantuntija. Kaksoset hortoilevat usein transsimaailmassa, eikä kummakaan sillä valvomisen määrällä. Hänen mielestänsä nukkuminen on silkkaa ajanhukkaa.

Lempityökalu: Deosiliin pyörivä pesukone
Toteemieläin: Vilkkuva robotti josta saa epileptisen kohtauksen
Noitanimi: Hermes...eikun Lady Battery...tai ehkäpä sittenkin...


RAPU 22.6. - 23.7.

Historiasta kiinnostunut rapu valitsee ehdottomasti gardnerilaisuuden. Hän nauttii huomiosta ja kunniasta, minkä vuoksi hän löytyykin usein covenin hierarkian ylätasoilta. Kotikeskeisenä ihmisenä hän haluaakin covenin kokoontuvan ylvään antiikkisesti sisustetussa olohuoneessaan ja tarjoaa muille sapatteina upeita aterioita. Äidillinen rapumies saattaakin pahimmassa kuuhulluuden puuskassa muistaakin olevansa ylipapitar. Varoituksen sana lähipiirille: Jos kuuhöperöisen ravun valmistama spagettikastike maistuu oudolta, niin tarkastahan onko kissasi tallessa.

Rapu ja kuu on vallan merkillinen yhdistelmä. Hän toimii täysin kuulogiikalla ja monesti tyynen salaperäinen olemus ratkeaakin hulvattomaan kuunauruun. Toisaalta hänen mielialansa hyppivät yllättäen ilosta murjotuksen kautta kiukkuun, sillä hän on voimakkaasti tunneihminen. Ravulla on omaperäiset kuukasvot ja antiikkiseen kaapuun verhottu tynnyrimäinen rintakehä. Naisravuilla tämä merkitsee maaemomaista rintavarustusta.

Rapumaisuus aiheuttaa usein kaveripiirissä salattuja hymyjä; uskomattoman pihi rapu jemmaa nurkkiinsa vanhoja esineitä ja noitailukaapissa saattaa olla kymmenen sauvaa "ihan vain varmuuden vuoksi." Meri ja veneily kiehtovat rapua suunnattomasti. Hän on myös taitava visualisoija, koska omaa ihmeellisen valokuvamuistin. Iloisen gardnerilaisen showmestarimme onnistuu kaatamaan katosvuoteen uumeniin useimmiten vatsahaava.

Lempityökalu: Koristeelliset ja majesteetilliset ( Tiimarin alesta ostetut ) jumalpatsaat
Lempiloitsu: Maa Äidin rakkauden levittäminen
Noitanimi: Emonalle Luna Antique Frutti di Mare


NEITSYT 24.8. - 23.9.

Kirjaston tietokirjaosastolla viihtyvä nätti rillipää on mitä luultavammin neitsyt. Ainakin horoskoopiltaan. Hän on siisti ja älykäs kabbalisti ja kantaa salkussaan aakkosellista kortistoa rituaalikaavoista. Hän vetäytyy iltaisin kammioonsa, jossa saa tutkia vanhoja tekstejä rauhassa, kaukana energisten puskanoitien lintuhavaintojutuista ja muusta möykästä.

Oletetaan, että paikallinen pakanajärjestö pitää syysleirin metsässä. Alituisesti jostakin huolissaan oleva neitsyt saa migreenin miettiessään kärpästen ja bakteerien määrää. Hän kuitenkin saapuu paikalle matkalaukkujensa kanssa, kokoaa näppärästi oman telttansa ja asettelee kasvisruokansa järjestelmällisesti ravinto-opillisiksi kerta-annoksiksi retkijääkaappiinsa. Onneksi hänellä on mukanaan ensiapupakkaus ja litratolkulla apteekin voiteita ja salvoja kun polveensa kirveellä humauttanut asatru alkaa karjua kuolevansa. Hätätilanteessa neitsyen rauhallisuus ja luotettavuus tulee tarpeeseen.

Neitsyt-kabbalistimme lumoaa muut lempeillä silmillään ja huolitellulla ulkonäöllään. Omasta mielestään hän edustaa ikuisesti Jumalattaren Neito-aspektia ja useimmat diaanikot löytyvätkin neitsyen merkistä. Neitsyt ei ikinä myönnä piirteitään ja muuttuu kylmäkiskoiseksi kuullessaan olevansa luulotautinen pilkunviilaaja. Neitsyttä uhkaa todennäköisimmin liiallisen työnteon aiheuttama hermoromahdus ja hän on kroonisesti allerginen kaaosmaageille.

Lempityökalu: Desinfiointiaine, jolla puhdistetaan rituaalialue.
Toteemieläin: Tanssihiiri, joka meni vahingossa imuriin.
Noitanimi: Neiti Värikoodimestari-jonotuslippu-aakkosmaakari


LEIJONA 24.7. - 23.8.

Loisteliaan aurinkomaisesti säteilevä leijona on ehdottomasti covenin ylipappi tai ylipapitar. Hänen ylpeä päänsä on itsetietoisesti pystyssä ja hän pukeutuu loisteliaasti. Leijona toimii yhdistyksissä tehokkaana ja neuvokkaana organisaattorina ja esiintyy mielellään tapahtumien keskipisteessä dramaattisine kommentteineen. Joskus hän heittäytyy laiskottelevan jellonauroksen tavoin loikomaan nurkkaan. Joka tapauksessa hän heittelehtii asiassa kuin asiassa laidasta laitaan äärimmäisyyksiä tavoitellen.

Löysitkö leijonapuolisosi noitapadasta vieraat rintsikat? Älä masennu, leijona nyt vain sattuu olevan niin muiden neuvomiseen mieltynyt, että haluaa opettaa sauvankäyttöniksinsä oikein kädestä pitäen naapurin pikku punapäälle. Leijona ei pidä yksinäisyydestä ja tuhlaakin omaisuutensa järjestääkseen kuninkaallisia Yule-vastaanottoja linnassaan. Suureellinen elämäntapa konkretisoituu usein valitettavan isoina onnettomuuksina... jellonanharja roihahtaa soihduksi beltanekokon yli pomppiessa ja steariini polttaa sormet kun suitsuke aiheuttaa räjähtävän aivastuskohtauksen.

Lempityökalu: Oma kultainen Tylypahka-kartano
Rituaalimusiikki: Sankarihevi ja Frederikin Tsingis Khan
Noitanimi: The Ylilordi von Keisarius


VAAKA 24.9. - 23.10.

Oletko joskus törmännyt ihan mahdottomaan kaaosmaagiin? Hän on epäilemättä vaaka. Jotkut ihmiset väittävät, että vaaka on tasapainoinen, mutta heittäkäämme väittäjiä kävyillä ja vanhoilla kengillä. Vaaka on kaikkea muuta kuin tasapainoinen vaakakuppien keikkuessa kiikkerästi ylös alas. Toisinaan hän on kirjoihin syvällisesti uppoutunut mietiskelevä älykkö, mutta kun naivistisuus saa vallan hän roikkuu mouruten verhotangossa ja leikkii kissajumalatarta. Hän rakastaa muiden harmiksi väittelyä ja muodostaa kantansa sen mukaan, että pääsee vastapuolelle kinaamaan. Hän riitelee itsensäkin kanssa loitsukaavoistaan ja vaihtaa mielipidettä useammin kuin keskiverto käkikello kukkuu. Ja kaiken tuon päälle hän leväyttää ikiroudankin sulattavan hymynsä.

Useimmiten vaaka ei halua olla hankala, hän vain kahlaa kaikki vaihtoehdot läpi ja jahkailee. Hän on niin levoton ja epäjohdonmukainen, että saa potkut jokaisesta ryhmästä ja dojosta, ja päätyy läheiseen konditoriaan ahtamaan kupunsa täyteen herkkuja. Makeiset ovat vaa`alle niin kova fetissi, että hän käyttää niitä kiviterapiassakin jalokivien seasta...ja yleensä syö niistä puolet ja vahingossa pari arpakuutiotakin päätyen sitten lekurille pahan ummetuksensa vuoksi.

Vaaka osaa kyllä työskennellä kun se vaihde hirttää kiinni ja maalaa viikkotolkulla surrealistisia teoksia, kunnes vaipuu koomapotilaan tavoin lähimpään tuoliin. Hän onnistuu olemaan väsynyt ja veltto kuin raato, eikä liikahda tuumaakaan vaikka puoliso kokeilee hädissään pulssia kaulavaltimosta ja tilaa paikallisen palokunnan hinaamaan hänet makuuhuoneeseen.

Rituaalimusiikki: Psykedeelinen happotrance, tai toisaalta ihan sama, koska vaaka kuuroutui kokeillessaan alkemistis-elektronisen hyppyluudan valmistamista.
Vakiorepliikki: "Röyh...kyllä Alsucral auttaa!"
Noitanimi: Riippuu tilanteesta


SKORPIONI 24.10. - 22.11.

Skorpioni on yksi iso kävelevä psykosomaattinen oire. Hän saa tahdonvoimalla vaikka päänsä muuttumaan autonrenkaaksi. Tässä kyvyssä on hyvänä puolena se, että hän on luonnostaan taitava loitsija, mutta huonompi homma on puolestaan se, että päättäessään olevansa sairas hän on hetkessä teho-osastolla. Skorpionin intohimoinen asenne elämään kanavoituu usein seksuaalimagiaksi ja roihuavaksi intohimoksi. Näennäisen tyynen pinnan alla poreilee ja kiehuu aina sisäinen laavameri. Skorpioni on suorasanainen niin hyvässä kuin pahassakin ja omistaa hypnoottiset silmät, joilla skannaa sisimpäsi viimeistä valkosolua myöten.

Skorpioni on pakanapiirien uskonnollinen fanaatikko ja omistautunut elämän ja kuoleman mysteerien tutkimiselle. Hän reagoi maltillisesti, mutta taitaa niin ylitsevuotavan kiitollisuuden kuin hirmuisen kostonkin. Älä mene puhumaan hänelle Redestä tai kolminkertaisuuden laista jos joku on tunkeutunut hänen reviirilleen tai yrittänyt viedä jotakin hänen omaansa. Skorpioni rakastaa ajatusta uhrautua jonkin tai jonkun puolesta. Hän tilittääkin postituslistoilla kokemastansa uskonnollisesta syrjinnästä ja kertoo kuinka kaamea tulidemoni yritti murhata hänet viime yönä lekalla. Hän antaa itselleen anteeksi pienet, keskikokoiset ja lehmälauman kokoiset valkoiset valheet, pääasia on se, että hän saa kantaa marttyyrinkruunua otsallaan.

Lempityökalu: Sauva, kunhan se on pitkä ja paksu
Vakiorepliikki: "Höpö, höpö Einari, kyllä Minun näkemykseni wiccasta on Se Oikea."
Noitanimi: "On your knees and call me your Master!"


JOUSIMIES 23.11. - 21.12.

Jousimies on pakanamaailman toinen takuuvarma fanaatikko. Useimmat ovat ärsyttävän dogmaattisia korkeiden ihanteidensa vuoksi, mutta jossakin vaiheessa kypsähtävät ja alkavat rymistellä raja-aitoja kumoon. Jousimies on joka tapauksessa voimakkaan persoonallinen edelläkävijä, mutta äkkipikaisuutensa ja fundamentalististen mielipiteiden takia todennäköisin kirousten uhri. Hän saattaakin olla tuosta syystä erakkomainen asatru, jolla on takanpäällystä kirveitä ja sotanuijia täynnä.

Jouskari-asatrumme tuntee epäilemättä viehtymystä keksintöihin ja vauhdikkaaseen urheiluun, minkä vuoksi löytääkin itsensä milloin aivovammaklinikalta, milloin permanentti mustana ruutipölystä. Mutta mitäs tuosta, ainahan voi lähteä vaikka hiihtämään... jos vain sukset löytyisivät. Jousimies on mestari hukkaamaan jopa lemmikkipuhvelinsa, koiransa, gerbiilinsä, kanarianlintunsa ja hevosensa.

Jousimies juhlistaa pakanallisia juhlapäiviä syömällä ja juomalla hyvin, sekä väittelemällä historian tutkimustavastaan naapurin kanssa. Lopulta he päätyvät ikuiseen mykkäkouluun. Jousimies osaa viisaudestaan huolimatta olla käsittämättömän tahditon kaikessa suorapuheisuudessaan. Hän leväyttää totuudet ilmoille kuin paraskin tarot-pakka ja lähtee toisen naapurin kanssa kasinolle hankkimaan pesämunaa seuraavan keksinnön rakentamista varten. Hän on varma voitostaan, joten yllättäen palkinnot kahmiva naapurihan itse suorastaan kerjäsi hänen nyrkkiään nokkavarteensa.

Toteemieläin: Tahtoo ne kaikki.
Vakiorepliikki: "Tottakai tämä kokoamani virtuaaliradioBoS-kypärä on turvallinen..."
Noitanimi: Jokin Smackdownin painijan nimi


KAURIS 22.12. - 20.1.

Tämä hienoisen melankolinen, mutta kunnianhimoinen noita toimii mielellään jonkin pakanayhdistyksen sihteerinä tai asia-aiheisiin suuntautuneena toimittajana alan lehdessä. Hän on luultavasti löytänyt oman polkunsa jo varhain teininä ja kulkee sillä tyytyväisenä mummoikään asti. Hän on suvun perinnettä jatkava noita, jolla on kissa, mökki ja nenänpäässä syylä, sillä miksi turhaan poiketa tutusta ja turvallisesta perinteestä?

Toisaalta hän rakastaa hienostella nätisti kirjailluilla noitamekoilla, jotka ovat pehmeätä puuvillaa. Kauriin iho on kovin herkkä ja hän kuluttaakin ämpäritolkulla pehmentäviä ja elvyttäviä yrttivoiteita. Kauris rakastaa piinata itseään kaikenlaisilla kieltäymyksillä ja tiukalla kurilla, mutta jättää vakavan naamansa kotiin vuotuisissa Litha-karkeloissa. Keskiyön aurinko tekee kuitenkin kauris-noidan herkälle hipiälle tepposet ja tämä piiloutuu taas vuodeksi mökkiinsä kesivän nenänsä kanssa. Siellä hän kirjoittelee lyyrisiä runoja kuunsirpin kauneudesta, muistaen toki tarkistaa kieliopin kolmeen kertaan.

Pahin mokasi on mennä aliarvioimaan kauris, sillä tämä ei ole syntynyt häviämään. Hän kulkee omaa polkuaan esteitä varoen ja kompastuu vain harvoin. Kuitenkin hänen tietonsa kumpuaa jo isomummolta asti, jonka kuva onkin kunniapaikalla lipaston päällä. Monesti joudut huomaamaan kauriin olevan jo huipulla kun itse kompuroit puolimatkassa moderneilla kiipeilyvälineilläsi.

Lempityökalu: Mummon äidin serkun vanha puinen malja
Lempiloitsu: Abtronicin lailla vatsaa hoikentava siveysvyö
Noitanimi: Kirke, Merlin tai muu perinteinen


VESIMIES 21.1. - 19.2.

Ystävällinen ja rauhallinen teknopakanamme viihtyy ystäviensä kanssa lämpöisen teekupposen ääressä paksuun unkarilaiseen villashaaliin kietoutuneena, mutta mutisee silti kuinka julmetun arktinen talvi Suomessa onkaan. Ystävät huokaisevat hiljaa, sillä juurihan päästiin ohi kesästä, jolloin teknopakanamme hohti kuin lämpöpatteri ja tyrmäsi hienhajullaan naapuruston kärpäsetkin.

Utelias vesimies tutkii ikuisesti jotakin. Hän on mysteereistä mysteereihin surffaava hajamielinen nero, jonka poissaolevat silmät helmeilevät maagista tietämystä. Hän on niin kiinnostunut kaikista ja kaikesta, että saattaa loukata tietämättään ihmisiä ensin kiinnostuneena urkkimalla selville heistä kaiken ja kyllästyttyään lipumalla viileästi muihin kohteisiin. Vesimies saattaa myös järkyttää coveniaan ehdottamalla rituaalista bodypaintingia, milloin ilmoittamalla koko porukan pussihyppelymaratonille.

Vesimies ei koskaan paljasta aikeitaan ennakolta, vaikka itse omaakin huikaisevan kyvyn ennakoida muiden tarpeet ja toivaat. Vesimiehen intuitio toimii kirkkaammin kuin yksikään kristallipallo ja hän näkee unissa vastaukset kiperiin kysymyksiin. Teknopakanamme puhelinmuistio tulvii jakomielitautisia putkimiehiä, dementikkoja ex-kansanedustajia ja hysteerisiä oopperadiivoja, sillä hänellä on taikasauvaansa valjastettuna taito rauhoittaa epävakaita ihmisiä. Itse hän on magneetti, joka vetää kaiken omituisen puoleensa. Hänelle todellakin saattaa tapahtua ihan mitä tahansa ja koska tahansa. Älä ikinä erehdy narraamaan häntä. vilpillisyys on pahinta mitä hän tietää.

Lempityökalu: Hippiserkun housupuvusta tehty maaginen taikapipo
Lempiloitsu: Vuodenaikojen sulauttaminen ikuiseksi nollakeliksi.
Noitanimi: "Kerroppa ensin omasi..."


KALAT 20.2. - 20.3.

Kala on pakanapiirien monipuolisin mystikko. Eläinradan vanhimpaan merkkiin yhdistyvät kaikki muut merkit, joten kala on vannoutunut eklektikko... ainakin salaa, vaikka aleksandrialaisessa covenissa olisikin. Kalan kokonaisvaltainen ymmärrys takaa sen ettei hän tuomitse ketään tai mitään, ainakaan jos he tarjoavat hänelle tuhdin ryypyn. Kalan mielestä rituaalien ehdoton huippukohta on viinin juominen. Ehkäpä se johtuu siitä, että vesi on kaikissa olomuodoissaan hänestä niin ihanaa. Luultavasti hän pyörittääkin uskomattomalla tietotaidollaan puhelinbisnestä vaahtokylvystä käsin toimien ennustajana, parantajana ja unien tulkitsijana.

Kala on ärsyttävän selvännäköinen ja intuitiivinen - noita ihmeellisen kauniita silmiä ei pysty huijaamaan paraskaan poliitikko tai näyttelijä. Huumoria ja psykologiaa yhdistäen kalanoita ratkoo muiden ihmisten huolet ja hoivaa siinä sivussa eksyneet eläinlapsetkin. Itse hän nostaa ruusunpunaiset raybanit silmilleen ja kuvittelee elävänsä ikuisesti.

Rationaalisten pakanatuttujen mielestä kala on umpihullu! Kirjoittaa nyt päivätolkulla runoja keijuista ja töhertää Jumalatar-taulujaan jääkaapin ammottaessa tyhjänä ja laskujen tipahdellessa röykkiöksi eteisen pörröiselle matolle. Mutta kalaahan eivät maalliset asiat jaksa kiinnostaa, hän ui vastavirtaan ja initioituu kaikkiin traditioihin toteuttaakseen syvää rakkauttaan kaikkia uskontoja kohtaan. Ainoa pelastus on käytännöllinen ja rakastava puoliso, tai muuten kuusikymppinen äiti julistaa kalan ikuisesti lisäholhoukseen.

Lempityökalu: ...Sen päälle kaatui tärpättiä!
Lempiloitsu: Veden muuttaminen tequilaksi.
Noitanimi: "Eh...minkähän tradition nimestäni olikaan kysymys?"
1 kommentti
Tiistai 18.03.2008

Pakanakooppi mulle :)Torstai 20.03.2008 17:35

KAKSONEN 22.5. - 21.6.

Kuka onkaan tuo tiuhaan noitanimeänsä vaihteleva vannoutunut eklektikko? Hän on elohopean lailla sinkoileva kaksonen. Hoikkana ja ketteränä hän löytää itsensä alkuviikosta joogafilosofian parista, mutta perjantaihin mennessä vannoo jo hellenistisen pakanuuden nimiin. Moni tuttava väittääkin kaksosta skitosfreenikoksi. Hän on kuitenkin vain huurupäisen kaksinainen ja innostunut monesta asiasta yhtäaikaisesti. Hän on myös hyvin kärsimätön ja väittääkin sisäistäneensä lehmänpaksuisen BoSin täydellisesti pikaisella selailulla.

Traddua kaksosesta saa kuitenkaan harvoin vaikka kirveellä uhkaisi, sillä kaikenlaiset rajoitukset ja säännöt ahdistavat häntä silmittömästi. Kirves tulee kuitenkin usein mieleen kun katselee tämän teräviä ja veistetynnäköisiä kasvonpiirteitä.

Nopeasti muuttuvat mielipiteet ovat luoneet kaksoselle taidon järkeillä salamannopeasti. Hän on myös suostuttelun mestari ja onnistuu tarvittaessa myymään vaikka siitepölyä ja pöliseviä norjalaisia metsäkissoja astmaatikolle. Eklektisestä heilumisesta huolimatta kaksosessa säilyy peruspiirre: hän on ihmissuhteiden asiantuntija. Kaksoset hortoilevat usein transsimaailmassa, eikä kummakaan sillä valvomisen määrällä. Hänen mielestänsä nukkuminen on silkkaa ajanhukkaa.

Lempityökalu: Deosiliin pyörivä pesukone
Toteemieläin: Vilkkuva robotti josta saa epileptisen kohtauksen
Noitanimi: Hermes...eikun Lady Battery...tai ehkäpä sittenkin...


Tasapuolisuuden vuoksi:

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

GLAD PÅSK!

HAPPY EASTER!

IYI PASKALYA!

UNA BUENA LA PASCUA!

Juholta kopsattu :)Sunnuntai 16.03.2008 17:44VIIMEISIN:

Elokuva, jonka ostit: - Dirty Dancing ja Flashdance
Kappale, jonka kuuntelit: - Jotain Tarkanilta
Kappale, joka oli juuttunut päähäsi: - Ei tällä hetkellä mitään :D
Cd, jonka ostit: - Eipäs muista :D
Henkilö, jolle soitit:- Anja, oikeemmin Pasi, koska Anjalla ei oo ikinä kännyä likellä!
Henkilö, joka soitti sinulle: - Anja
Henkilö, jolta sait tekstiviestin: - Serkan
Tv-ohjelma, jonka katsoit: - MTV3 FAKTA
Henkilö, jota ajattelit: - Serkan
Kallis ostos, jonka teit: - Luultavasti se taulu :D
Ruoka, jota söit: - Anjan tekemää :D
Juoma, jota joit: - Appelsiinimehu ja tyrnimarjamehu,sekasin
Lahja, jonka sait: - Carolinelta häälahja Englannista
Lahja, jonka ostit jollekin: - Iremille vaatteet, joka pitäs pistää postiin :D
Henkilö, kenestä näit unta: - En oo aikoihin unia nähnyt
Henkilö, jolle suutuit: - Serkan
Asia, mille nauroit: - Eipäs tällä viikolla juuri oo naurettu flunssan takia..
Asia, jonka hukkasit: - Enpäs muista, mutta ainakin jotain, siitä oon varma
Tavara, jonka heitit roskiin: - Kahvisuodatin aamulla :D
Känni: - 16 vuotta sitten :D

VAROITUS!!!!!!!!!!!!!!!!Lauantai 15.03.2008 17:42

VAROITUS!!!!!!!!!!!!!!!

älä avaa

joltain ihme tyypiltä !!!

Virusjuttuja

Onko sinulle tullut sähköpostiisi useammalta kaveriltasi sellainen s-postiviesti, jossa on aiheena
Hei, ja sähköpostin sisällössä lukee että voit selvittää henkilöt, joiden meselistalla olet estettynä?

Poista SAMANTIEN kyseenlainen sähköposti eläkä avaa sitä. Se saattaa olla virus tai joku saa
mesetietosi (salasanat jne) käyttöönsä!!!!!!

Levitäthän tätä eteenpäin ja lisää omaan päiväkirjaasi!

Tahdon....Perjantai 14.03.2008 19:49

Tahdon mieheni Suomeen enemmän kuin mitään muuta. Nyt häntä todella tarttisin. Mulla on hirvee ikävä häntä :(

www.adressit.com/turkkilaiset_miehemme_suomeen

Kopsattu Jillianilta :)Perjantai 14.03.2008 12:14MUSIIKKI
1. Lempibändi? -Teräsbetoni
2. Onko Robbie Williams hyvä? -oli ehkä joskus
3. Entä, onko Shakira hyvä? -on ehdottomasti!
4. Omistatko CD-levyjä? -muutama 100
5. Radiokanava jota kuuntelet? -RadioRock
6. Sano ainakin yksi hyvä bändi, joka alkaa kirjaimella-A? -Ei tule heti mieleen
7. Soitatko mitään tai oletko soittanut? -keyboards oon soittanut
8. Teetkö itse musiikkia? -en
9. Tunnetko ketään, joka soittaisi jossain kuuluisassa bändissä? -kyllä, montakin
10. Pop vai rap? -jos nämä ovat vaihtoehdot, niin sanoisin kyllä rap

TELEVISIO JA ELOKUVA
1. Mitä TV-sarjoja seuraat? -poliisisarjat
2. Katsotko paljon telkkaria viikossa? -iltasin joskus
3. Salatut elämät vai Kauniit ja rohkeat? -ei kumpaakaan kiitos!
4. Onko Pako hyvä? - ei minusta
5. Paras elokuva? -on niin monta hyvää
6. Paras näyttelijä? -ei osaa sanoa
7. Osaako suomalaiset tehdä hyviä elokuvia? -en ole suomalaisen leffan ystävä, mutta Lordileffa on hyvä
8. Onko Jasper Pääkkönen ihana? -no ei tod
9. Minkä elokuvan katsoit viimeksi? -Dirty Dancing 2 ja Honey
10. Minkälaisia elokuvia katsot? -tanssileffoja, romanttisia ja komediat

KIRJAT JA LEHDET
1. Luetko paljon? -ja KYLLÄ!
2. Minkä kirjan luit viimeksi? -The Murder of Diana,Princess of Wales
3. Luetko nyt jotain kirjaa? -Juu, Islam-lexiconi
4. Lainaatko kirjoja nuortenosastolta? -en
5. Kuka on paras kirjailija? - Orhan Pamuk
6. Paras lukemasi kirja? -Haudatkaa sydämeni Wounded Kneehen
7. Tilataanko sulle mitään lehteä? -ei tällä hetkellä
8. Luetko sarjakuvia? -harvoin, ehkä hammaslekurin odotushuoneessa
9. Luetko Cosmopolitania? -kyllä joskus
10. Sano joku harvinaisen huono lehti? Melkein kaikki kuten Seiska, Oho, Katso ym..

YSTÄVÄT
1. Onko sinulla yhtään sellaista ystävää, jolle voisit kertoa aivan kaiken? -1
2. Minkä ikäisiä ystäviä sinulla on? -melko kirjava skaara sanoisin
3. Onko sinulla tyttöjä kavereina? -joo-o, mutta miesystävät ovat voitolla
4. Ovatko ystävät pysyneet aina vain ystävinä? - Kyllä
5. Miten vietät aikaasi ystäviesi kanssa? -ihan miten meillä mieleen tulee
6. Oletko koskaan levittänyt ystäväsi salaisuutta eteenpäin? -en, pitäskö?
7. Onko sinulla sellaisia ystäviä, keiden kanssa voisit vain jutella useamman tunnin putkeen? -on
8. Ketkä ystävistäsi ovat sellaisia, ketkä turvautuvat sinuun, kun heillä on ongelmia? jaa-a, pari kpl
9. Kenelle itse useimmiten kerrot omista ongelmistasi? -ehkä Anjalle

SUHTEET JA TUNTEET
1. Oletko varattu vai vapaa? -Varattu
2. Minkälaiset miehet/naiset kiinnostavat sinua? -vahvat,omillaan toimeentulevat,aivoja on lupa käyttää
3. Kiinnitätkö huomiota ulkonäköön? -joskus, ei ehkä aina
4. Mihin kiinnität ensimmäisenä huomion miehessä/naisessa? -silmiin
5. Tykkäätkö urheilullisista ja hoikista tytöistä? -ihan yks hailee, mutta kyllä kurvikas nainen näyttää kauniimmalta
6. Sano joku hyvännäköinen julkisuuden henkilö? -Kiefer Sutherland
7. Minkälaisen miehen/naisen tulisi olla luonteeltaan, että hän vetoaisi sinuun? -vaatimaton,rehti
8. Ovatko vaaleahiuksiset miehet/naiset hyvännäköisiä? -eivät edes kaikki

SINÄ
1. Oletko tällähetkellä iloinen? -no jaa, niin iloinen kun voi olla kipeenä
2. Suututko helposti? -en, mutta riippuu henkilöstä
3. Oletko pitkä vai lyhyt? - kokoa pygmi :)
4. Minkä väriset hiukset sinulla on? -punaruskeat
5. Ovatko siniset silmät kauniita? -jos ovat jäänsiniset
6. Oletko koskaan hakannut ketään? -kröhöm...olen
7. Oletko ujo? -en nimeksikään
8. Oletko puhelias? -olen, joskus vähän liiankin :)
9. Kiinnytkö ihmisiin helposti? -sekin riippuu henkilöstä
10. Ovatko vanhempasi eronneet, jos, niin koska? -joskus vuonna -75
11. Jos vastasit edelliseen kyllä, onko sinulla isä/äitipuolta? -molempia, tosin enemmän äitipuolia:)
12. Montako ateriaa syöt päivässä? -ainakin yhen
13. Mieti viimeistä kahta vuotta elämästäsi, oletko muuttunut mitenkään? -vaikea sanoa,ehkä
14. Mitä peruskoulun jälkeen? -tuota ei onneksi tarte enään miettiä :)

Vois vaihtaa vartaloa....Sunnuntai 09.03.2008 15:18

Oikeesti, nyt tekis kyllä mieli vaihtaa terveempään vartaloon... Huhuh...heräsin tässä ja kuumetta oli 38,6.... Särkee koko vartalo ja yskittää ja nokka tukossa! Aamulla kait se on otettava yhteyttä terkkariin... En kyllä ole ajokunnossa että en mene millekkään lekurille asti huomenna...

Voi kun kivaa....prkl...Lauantai 08.03.2008 01:06

Jess, sitä sitten saa kun on märässä loskassa kulkenut ja ulkona ollut tällä säällä. FLUNSSA! Ihana keuhkoputkentulehdus! Kuumetta! Ootinkin että milloinkahan tämä jokakeväinen piinaa ilmaantuu. Eipäs tarvinnut kauaa oottaa. Ois ihme jos se jättäis yhen kevään tai syksyn väliin. Ei tuntunut millekkään vielä kun tuossa iltapäivällä kotiuduin, mutta kun menin päikkäreille niin oli pakko jo hakea untuvapeitto ja vetää se korville kun palelti ihan sairaasti. Sit kun heräsin olin litimärkä hiestä ja joka jäsen särki. Nyt tuntuu sit kuin ei oikein tahtoisi henki kulkea...eli kuin ois lukko keuhkoputkissa. Jep, pari päivää kun jaksaa oottaa vielä niin eiköhän taas olla antibioottikuurilla.
Kukahan on se välkky joka keksi kaiken maailman bakteereja ja viruksia?
Karsee olotila. Mutta nyt peiton alle ja leffoja töllisteleen.