IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Okey, rasicmos de latinos tbTiistai 31.07.2007 21:49

Yo no creo rasicmo de latinos exciste. Si, Exciste en los grupos latinos tb.
Yo envio comentos para un hijo en mis galleria. " Tu eres no latina", "eres un latina lambino vieja"
y mas. Yo creo lo hijo tengo no maneras. "Peruanos es no latinos". Gracias mil.
Yo creo para las libras de geografia Peru es un pais de Suramerica tb.
Porque yo librando una batalla ,en la communidad de Rasismia ei tueta, para latinos? Pero yo creo es feliz???? Don´t think so! Soy una media peruana, si. Es un crimen?
Y yo creo tb el hijo hablas un mal castellano si hablandes sueco y fines para 18 a¨nos todos las dias como me. Yo se yo tengo praticando mi castellano. es muy dificil en mi communidad.Todos hablar sueco y fines. No latinos en mi pueblo. En la ciudad de vaasa vives latinos. Vaasa es 60 km de mi pueblo. Ingles tb hablar gente en mi pueblo y en la ciudad de Vaasa. No mucho latinos en Vaasa. Yo se latinos vives en la ciudad, no mucho....algunos.
Rasicmo en los grupos de latinos yo no creo es posible....incorrectamente....exciste!
Myöhään yöllä sain kans selville että yks mun ystävätär englannissa kans on kohdannut sama kohtalo kuin eilisen jutun kaverini.
Ei helvetti!!! Mitä ihmettä on ihmisillä oikein vikana?
Jotenkin tuntuu että nainen on siirtynyt 2000-luvulle kun mies vielä elää luolakautta.
Ootan "jännityksellä" sitä kolmatta tapausta. Yleensä nämä jutut tulee kolmena.
Ihan tosi! kertokaa se joka tietää mitä hemmettiä vaivaa ihmisiä tällä vuosituhannella? Ilmastonmuutosko sulattaa viimeisetkin harmaat aivosolut????
Sitten huolestuttaa yhen "siskon" tapaus kans. Oli aikas masentunut eilen ja tästä päivästä ei vielä tietoa. HUOH!!!
Kun voiskin jakautua kolmeen osaan ja lähettää yksi osa englantiin selvittämään se ongelma siellä ja sit toinen osa menee sitten vähän pohjoisempana kotikulmilta selvittämään se ongelma ja sitten kolmas osa menis etelämpänä täältä hoitamaan sitä kolmatta ongelmaa.

Mitähän sitä oikein tekis? Ei ole nyt varaa itse lähteä mihinkään tekemään mitään asioille. Ens viikolla vasta. Mutta kun näillä asioilla on tapana het vaatia hoitamista.

Joo-o, MIEHET!!Tiistai 31.07.2007 03:49

Taas tänään tuli todistettua että vois oikein kysellä mihin kastiin miehet kuuluu tai mitä he ittestänsä uskovat.
Mun kaverilla ei taas mene kaikki hyvin. En tiiä miten paljon sekin naisparka jaksaa kestää enää. Koko sen elämän ajan on vääriä miehiä sattunut kohilleen ja olen aina auttanut häntä kaikin tavoin ja sitten hän löysikin tämän uuden kaverin noin yli vuosi sitten. Kaikki näytti ja olikin hyvin. Kihloihin menivät ja sittemmin naimisiin koska odottivat toisen kerran lasta ( eka kerkes kuolla hänen sisäänsä). onni oli huipussaan kun saivat pienen ihanan tyttölapsen. Sitten minä muutin pois paikkakunnalta ja pidettiin yhteyttä vähän silloin ja tällöin ja lopulta kontakti katkes. Huomasin yllätyksekseni Jaakon Päivillä Pietarsaaressa että hänen nykyinen aviomiehensä hoipertelee mun ohi ympäri päissään, housut melkein persuksella ja räyhää miehille ja yrittää iskeä muita naisia. Mua niin alkoi ottaa aivoon,mutta annoin hänen olla sanomatta mitään. Tuntui kuin jotain ois vialla,mutta laitoin sen mielikuvituksen piikkiin. Tänään sitten pamahti! Tää mun kaveri on nyt jossain Naisten talolla suojassa miehestä ja sillä on tytär mukanaan ja on raskaana.

Eli jos saa kysyä niin mitä ihmettä miehet luulee olevansa naisille? Jumalan lahja vai?
Nainen on arvokas ja siten häntä tulee kans kohdella!

Vettä sataa kerrankin päiväsaikaan!Maanantai 30.07.2007 15:55

Yhtäkkiä tuli pimeetä vaikka aurinko vielä äsken paistoi. Sitten alkoi lorina kuulua. Jep, aivan oikein! Vettä sataa!
Kiinnostaa hirveesti lähteä asioille kun vettä tulee taivaan täydeltä.

Kukahan on se syyllinen joka on sadetanssin tälle päivälle on tehnyt????

jeeeee!!!Maanantai 30.07.2007 02:19

Jiihaa! meikä voitti ne Sacred Jingle Dresses Ebayllä!!!
92 euroa ja 90 centtiä! 3 asua!
Kyllä mukavaa oli ja niin poispäin,mutta sattuikin sellasia asioita jotka en ois Pietarsaarelaislta ees voinut oottaa. Natsilipun kanssa tullaan heilumaan intiaanien edessä ja hävyttömyyksiä laukomaan. Läimäytetään yhtä intiaania takaapäin taka-raivoon diskossa ja hän ei edes tiedä kuka sitä teki kun ei kerennyt nähä. Venäläismyyjätär huutaa hävyttömyyksiä ja kutsuu järjestäjät paikalle häätämään intiaanit kun hän pitää myydä kipponsa ja kuppinsa (joka kukaan ei ees ostanut), juopotkin haukkuu neekereiksi heitä. On kuulemma sattunu välikohtauksia muuallkin intiaanimuusikkojen kans kuin Pietarsaaressa. Sietäs porukka hävetä!!! Suomalaiset muka niin suvaitsevia ja omaan napaansa tuijottajia. Välittäisitte tekin edes muista kuin ittestänne. Päälle tullaan kyllä useampaa kuin tasaväkisten. Eikö uskalla tulla sanomaan jotain hyvää? Pitääkö jengiin sopeutua jollain lailla??? Onko tollanen kokeilu joku koe päästääkseen jonkun jengin koviksien suosioon??? Minun tuollanen näyttää miten kypsiä olette ulkomaailmaan.
Eli aivokapasiteetti ei ole kuin muutama harmaa solu!
Ajattele että nämä intiaanimuusikot tekevät monia iloisiksi musiikillaan ja ihmiset todellakin odottaa heidän tulevan just heidän markkinoille. Ajattele että niilläkin on ystäviä jotka ovat heistä huolestuneita ja perheet.
Mitä tekee tesitä parempia kuin heitä? Sanoisin että kukaan ei vedä vertoja heille! He ovat huolehtivaisia, arvostavat ystäviään ja perhettään, kunnioittaa toisia ihmisiä, ystävällisiä muita kohtaan jne. Mitä he ovat tehneet ansaitakseen tällasta paskaa???? Tietääkseni he eivät haasta riitaa kenekään kans. Mutta kait se ottaa suomalaismiesten omantunnon armoille kun on vähänkin eksoottisempi vaihtoehto nurkilla jotka tytöt ennemmin ottais kuin joku räkä-poskella suomalainen juntti!!

Sanonpa vaan: JÄTTÄKÄÄ MUN KAVERIT RAUHAAN! Jos on pakko tapella, tapelkoot keskenänne äläkä syyttömiä vedä siihen!!!!

Kiva,kiva....Torstai 19.07.2007 20:22

Kiva,kiva..taas sataa ja tuulee kylmästi. Kävin vaan ulkona kääntymässä ja heti oli lahkeet märkänä.
Huomenna tosin lähen viikonlopuksi pois tästä Beirutista :) Se on nykyinen nimi tälle pihamaalle :)
No ei sen kauemmas kuin Pietarsaareen,mutta pääseepähän veks.
Tällä hetkellä tunkee 4 intiaania mun pieneen kahden hengen mökkiin siellä Pietarsaaressa ja minä itse tulen sinne huomenna. No, sopu antaa sijaa. Jopa alueen valvojat lupasi heille viedä lisäpatjoja sinne. Raukat oli nukkuneet yön autossa soittimien kanssa ja soittivat mulle sit hädissään jos voisin heille majoituksen järkätä.
No, mitä ei tehä ystävien eteen. Siis eikun s-postia alueelle ja jätkät sai yöpaikkaa. No problem.
Pitäs vissiin alkaa pakata mitä ottaa huomenna aamulla matkaan ja lahjatkin pitäs kääriä paperiin. Siskon poika täytti 2 v. ostin sille pienen Dimmu Borgir-paidan ja merirosvotossut :) Sisko riemastuu kun jätkästä tehhään hevari :) Osaa se jo näyttää hevimerkinkin (serkku opettanut) ja osaa myös kuulemma headbanging :) ostin sille kans nahkatakin. Ei löytynyt niin pieniä maihareita mistään,muuten oisin ne ostanut sille. Ja tietty kamo-housut.
Ensin täs pitää teetä juoda että pysyy lämpösenä ja sit pakata. Peitto, tyynyt ja sijauspatja aion ottaa mukaan. Inhoon vaahtomuovipatjoja selän alla. Tyynyt siellä ei ole mistään kotosin, litteät kuin makais suoraan patjalla ilman tyynyä. Ja peitot ovat yleensä joku ohut filtti. otan untuvapeiton matkaan!

Kivaa viikonloppua kaikille!

What are the odds????Sunnuntai 15.07.2007 20:09

Niinpä. Mitkä ovat oddsit siitä että kaikki menis päälaelleen kertaheitolla? 1:0 vaiko 100:0????
Eipäs sitten pääsekkään Turkkiin lähtemäänkään :( Työtä on tehtävä koska yksi työkamuista oli itse onnettomuudessa viikonloppuna ja siten joudun hänen vuorotkin paiskimaan. Juuri sen takia että tulin viimeisenä tupaan. No, onneksi hänellä ei hirveitä vaurioita ole jotka ei ajan kans parane. Joku valopilkku kuitenkin :)
No, just laitoin sitten viestin Turkkiin etten tulekkaan yllämainitusta syystä. Katotaan sitten meneekö tuo yks ballistic siellä. Jos menee, no se on sitten hänen ongelma eikä minun. Jos ei se ymmärrä niin se ei sitten varmaankaan ollut tarkoitus että meitä olis. Katotaan nyt.
Mutta oddsit täytyy piru vie olla aika pieniä tai sit hemmetin isoja että kaikki menee päälaelleen noin vaan.


Muistakaa: Meitä on monta jotka haluaa päästä kotiimme joka päivä töistä, eli ajakaa varovasti liikenteessä.

Sunnuntai....vapaapäivä...TOSIAAN!!!Sunnuntai 15.07.2007 15:16

Jess, vapaata on ja sais nukkua pitkään! Todellakin: puoli kymmenneltä herään siihen että jalkakiviin porataan. Alkoi niin syvästi potuttaa ettei mitään rajaa. Ensin oon yömyöhään duunissa ja kerrankin sais nukkua niin EI TIETENKÄÄN!!!
Harvinaisen V****mainen kesä!
Kiirettä piisaa, tuntuu että tää huusholli on jäänyt todellakin retuperällä. Ei näytä edes siltä kuin joku oikeesti asuis täälä vaan että joku pitää tämä kämppä jonakin kamojen pitopaikkana :) Mitä sitten kun vaan käy nukkumassa, syömässä (sekin harvoin kotona) , suihkussa ja vaatteita vaihtamassa ??? Eipä juuri muuta täälä tehhäkkään :) Ei kerkee kattoa filmejä, soitella musaa,olla laiska ym...ei edes kerkee imuroida jos vaan nyt äkikseltään pahimmat hiekat eteisestä ottaa :)
Niin, tuli ja menikin se ns perjantai 13.... ilman mitään yllätyksiä ainakaan mulle. Minuun tollaset eivät vaikuta,mutta valitettavasti monille muille.
Rockfestarit ympäri maata meneillään ja niiden myötä kaikenlaista pientä ja vähän isompaa, valitettavasti!

Pitäkää huolta kavereista ja toisistanne ja kattokaakin että kaikki ovat mukana kotiin ja seurueessakin festaripaikalla.

Good morning Wietnam!!!!Torstai 12.07.2007 13:33

Kuten otsikko kertoo niin ollaan taas herätty räjäytyksiin täällä tänä aamuna..grrr
Eilen kun tulin kotiin mulla oli kauheen korkea matka portaisiin ja oveen huomasin. No laittovat sillan sinne että pääsen kulkemaan. Jep ja herätys oli tänä aamuna puoli 7!!!! Kerrankin sais nukkua,mutta EI tietenkään! Kävin tosin eilen kunnalla valittamassa asiasta. Mulla alkaa nimittäin riittää tää meteli ja sotku. Kesäkuusta olen tätä joka päivä kuunnellut iltamyöhään. Kiva kun yövuoroon pitää mennä niin ei saa nukuttua. Aamulla kun ikkunasta katsoo niin ei ole mitään muuta vihreetä enää kuin puut. Hiekkaa, kiviä ja soraa. Isoja kuoppia ja hiekkakasoja. kuin jossain sodassa ois ollu ja on edelleen. Voin hyvinkin kuvitella nyt että miltä se tuntuu asua kesken pommituksia. Aamuvuoroon ja päivävuoroon menoa se ei tosin haita. Vähän niinkuin ois lomalla kun duunille tulee vaikka sieläkin hälyt jatkuvalla syötöllä tuleekin niin se on rauhallisempi kuin tää homma. Jonakin päivinä ei yksinkertasesti voi olla kotona ees. Jess!!! Näkyy räjäytysmatot siirtyvän naapuriportaille....eli hetken päästä taas räjäytellään!!!
Kunnalta sanottiin että : valitetaan häiriötä,mutta sen pitäs olla valmiina alle kuukausi ennenkuin koulut alkaa. Sanoin että mie en maksa vuokraa siltä ajalta perhana jonka olen jotunut metelistä kärsimään! Ja ihme kyllä: en kuulemma tartekkaan!!! Eli tässä ollaan nyt sitten vuokravapaana heinä- ja elokuun. Myöhästä se on kesäkuun osalta, mutta lupasivat korvata sen. Hyötynsä kaikilla. Uusia nurtsejakin kuulemma teettävät ,mutta en mie ajatellut että tää hieno paikka ois täysin murskana koko kesän....ei saanut nauttia kesästä.

Paremmin muilla toivottavasti :)