IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

No niin...Perjantai 24.08.2007 19:08

Nyt meni ohi vihaan-miehiä-päivät ja muut epäsosiaaliset päivät :) Aurinko paistaa.
Tosin yks täällä kotona makoilee kuumeen kourissa ja antibioottikuuri päällä, mutta kyllä se siitä tokenee. Sillä on hometta siinä opiskelijaboxissa missä ne asuu ja se sairastuu homeesta, kuten minäkin. Siksi otin hänet kotiin lekurissa käynnin jälkeen että se parantuisi ja psytyis kouluun menemään.
Eli on taas hyviä päivä muuten tiedossa :)
Ja tottahan toki vävy sai osansa vihaan-miehiä-päivinä, kun se oli niin otollinen uhri :)
Hemmetin kivaa....tässä tehnyt kaikkensa kaikkien muitten puolesta ja ei yhtään ajatellut itseään ja mitä siitä mulle jäi käteen? Puhumattomuus, vinoilua, melkinpä jopa suoraa vi***ua.
Jospa vain tekis täyskäänöksen ja lakkais antamasta muille ittestään ja ryhtyis itserakkaaksi paskaksi. tekis itselleen kerrankin palvelukseen. Joillekin ei apu ees kelpaa vaikka sitä tiedetään siellä olevan tarpeen, no omapahan on sitten päänsärkynsä. Toisille oon elämäni antanut kaikkea mitä voin antaa. Jotkut osaa arvostaa jotkut ei. Paljonaps sitä kannustusta ollu..*ivanauru*
No, jospa se helvetin tuli tulis avukseni. Kuinka paljon vi*****semmin ittensä voi tuntea?
No, jospa rupeaisi vaihtaa persoonallisuutta, tosin aika hankala tehtävä minulta jopa,mutta ei mahdoton. Ottaa vaan eikä anna mitään takas. Niin tekee moni muukin tässä maailmassa. Mutta minusta ei olisi siihen. Ajatus syntyi kuolleena siis.
Tänään jostain hemmetin syystä minä olen syypää kaikkeen ja saan riitoja aikaseksi vaikka se ei ollu mun perimmäinen tarkoitus alkuunkaan.
Guess, this is one of those days!
No....kyllä mie nousen vielä....aina olen tassuilleni tipahtanut kuin kissa ennenkin....

Kohta tuumasta toimeen!Perjantai 10.08.2007 20:37

Jep, puoli yheksältä alkaa yönpituinen raadanta! Saan nukkua päivällä ja sitten huomenna taas sama rumba kuin tänäänkin.
Tätä ne festarit tekee. Taitaa kaikki asiat jäädä mun hoidettavaksi tänä iltana..prkl
Pahasti siltä näyttää!

Festariviikonloppu...Torstai 09.08.2007 23:17

Jep, jopa tällä saarella järkätään rock&blues-festarit. Eka kerta muuten tän saaren historiassa ja näyttää siltä että kumpanakin päivänä on melkein jo loppuunmyyty. Mutta tässä on kyllä ittensä likoonkin laittanut. Jonkin ihmeen kaupalla niin olenkin syvemmin tässä hommassa mukana vaikka alussa vain bändin tarjosin. Yhtäkkiä huomaan että mulla onkin sit vastuu järkkäreistä ja yövahtina myös teltta-alueelle. Mulle myös heivattiin ensi-apupuoli,mutta siihen äkkiä löysinkin tänään ratkaisun! Vaasan ruotsinkieilisen ensi-apuryhmän päivystys kumpanakin päivänä. En minä voi revetä kolmeen osaan.
Ei siinä mitään, porukkaa tulee!! Hyviä bändejä on tiedossa!
Jos kiinnostaa, kysy lisätietoja minulta :)
Eilen siivosin yksin koko nuorisoseuran talo! Helteellä!
Koko ajan soi puhelin ja joka paikassa pitää olla menossa. Mutta nyt paidan kavennus, kun ei naisten mustia tavallisia paitoja löydy!!!! Pienin joka löysin Lindexistä oli miesten C/39!!!!
Yhden hengen teltta!!!!
Suihkuun ja hiusten värjäämiseen ym....ja sit hyvän yön nukuttua että jaksaa kukkua yön!!!
Kaiken lisäksi minusta on aika kiva olla puuhaamassa kaikkea,mutta liikaa on liikaa....

SunnuntaiSunnuntai 05.08.2007 17:37

Jaaha, ja taas on sitten sunnuntai nukuttu veks. Heräsin puoli yhen maissa. Tosin univelkoja riitttää. On ihme jos ei ihminen sais nukkua kerta on vapaata. Mutta koko päivä on jotenkin pilalla.
Vähän niinkuin se ois mennyt jo :)
Eilen tosin soitin isälleni mun autosta, pikemmiten romusta, ja se sai raivarin. Se nyt oli odotettavissa :) Sitä vaan vitutti että se oli maksanut yli 300 euroa korjauksesta ja verstas ei ollutkaan vaihtanut kaasaria uuteen mun romussa. Ei taida paljon kaasari auttaa enään yritin sille selittää :) Se vaan pauhas puhelimes :) Pakoputki joutuu just uusimaan, se syö öljyä kuin sille ois maksettu, mitä isä ei voinut käsittää: " Miten se nyt yhtäkkiä öljyä on ruvennut syömään?" *köhöm* se on tosin sitä tehnyt koko ajan. Mutta mistä se sen voi tietää kun ei sillä ole ajettu itse metriäkään? Itse ajalee vain uusilla autoilla. Ois sitten ostanut uudemman auton eikä tollasta niin ei ois tullu verstaskaan maksamaan enemmän kuin auto itessään. Aivojen käyttö on myös miehillä sallittua! Mutta halpa on just hyvä mulle isän mielestä, kerta ne rahat tuli hänen kukkarosta :) Mutta halap ei tarkoita sitä että pitää asua verstaalla sen kans ja koko ajan tulee uusia vikoja. Soitin kysyäkseni mitä nyt sitten tehhään??? Sen sijaan sain kuulla mitä hän aikoo tehä verstaalle :) Sitten pitää hitsata apriakin paikkaa takarenkaitten yläpuolella ja se ei ole mikään halpa juttu. Ei vielä ole reikiä siellä,mutta kohta on jos ei asialle jotain tee. No sain luvan mennä katteleen yhtä auto jonka olen huomannut olevan myynnissä,mutta sanoilla: " ja mitä se sitten on? Joku romu sekin varmaan jolla on ajettu yhtä paljon kuin tolla nykysellä!" Mistä mie sen voin tietää kun en ole vielä käyny kattomassa sitä toista? Kumma kyllä niin mun katsomat autot täytyy olla romuja kun hänen ostama ei mitenkään voi olla niin huono kun mitä sanon. ISÄT!!! Kulkee kolmella ja tuntuu että ylämäessä ei jaksa vetää kunnolla. Nopeemmin ois perillä kun kävelis ylämäkeä :) No, kuitenkin käyn kattomassa sen toisen auton huomenna ja lupasin sille sit soittaa. Mutta yllätys, aina kun itse oon auton ostanut ja katsellut oon saanut hyvän auton jolla oon ajellut monta vuotta,mutta aina kun se on ollu ostjana niin on saanu sellasen joka alkaa hajota vähän ajan päästä. Siskon auto joka isä auttoi ostamaan niin sillä paloi starttilukko kun se oli pysähtynyt kahville Turkuun mennessä :) Sanoinkin siskolle että älä ihmeessä ota isä mukaan kun ostat autoa!
Mutta isän käsitys käytetyistä autoista on tainnut unohtua vuosien varrella, koska en muista milloin herra on sellasen omistanut viimeksi. Se asuu Ruotsissa ja siellä on autokanta hieman uudempi (lue:paljon uudempi) kuin Suomessa. Suomessa joudutaan ajamaan vanhoilla autoilla niin kauan että niistä ei ole mitään jäljellä kun myydään ne pois. Ruotsissa saat uuden puolet halvemmalla kuin täällä tai ainakin käytetyn hyvän auton paljon halvemmalla kuin Suomessa. Siellä on jo se ongelma että jos myyt uudenveroisen Volvo 940:sen niin sulla on vaikeeta ees siitä päästä eroon, kun toisin Suomessa saat maksaa uuden auton hinnan siitä. Sanoinkin isälle että joudun kolme vuotta ajamaan tän paikan ja Vaasan väliä joka päivä ja tarvitsen auton joka ei hajoa käsiin sillä aikaa. Se vaan kertoili mitä hän aikoo verstaalle tehä :) Niinkuin se auttas tilannetta :) Isä osaa joskus olla huvittava :) Mutta kerta se alkaa kiehua niin sen puhetulvaa ei pysäytä mikään ja se ei kuule ilmeisestikään mitä toinen sanoo puhelimessa :) Lopulta se sanoi: "No ,mie oon nyt menossa kyläilemään, ei mulla ole aikaa ajatella tota asiaa nyt, mutta etsinpäs käsiini sen laskun ja sit se verstas saa kunniansa mukainen maine" :):)

Kyllästyttää tää sade jo....Perjantai 03.08.2007 19:08

Tosiaan alkaa olla vähän sama fiilis kuin englantilaisilla. Nyt on täällä vettä tullut melkein koko viikon. Kosteaa, märkää ja iljettävää. Tuntuu luissa ja ytimissä. Alkaa hymyt olla vähissä kun aurinkoa ei näy kun vilaukselta.
No, onhan onneksi filmit ja telkkari keksitty ja tietsikka,mutta ei aina sitäkään jaksa.
Huomenna tytär palaa takasin Vaasaan ja pitää mennä avuksi, purkaan kamoja, laittaa pyykkikone paikoilleen ym....
Keskiviikkona talkoopäivä nuorisoseuralla alkaen klo 14 ja sitten viikonloppuna Bergö Blues&Rock-tapahtuma. Siellä kuullaan sitten kans kaikkea bluesista heviin. Kahtena päivänä oon järkkärinä siellä ja vastuussa totta hel****ä koko porukasta järkkäreitä.HUOH! Miksi aina minä??!! Tällasta se aina sit onkin. Minut pannaan vastuuseen heistä. Vois joskus joku muu olla vastuussa.
15.8 haastattelu ja 20.8 alkaa koulu. Ja lomasta ollu hajuakaan!!!

Tän täytyy olla unta!Torstai 02.08.2007 19:11

En käsitä asiaa vieläkään! Se on liian uskomaton ollakseen totta,mutta se on totta! Olenkin voittanut kerran elämässäni rahaa!
Nyt ei puhuta jostain 5 euron arvasta. Vaan jostain isommasta jutusta!
Ei ole lotto, eikä ole ravejakaan. Älä kysele, koska en vastaa.
Mutta olen edelleen hieman shokissa.
uskoin sen olevan joku scam tai muu huijaus ja aloin tehä tutkimusta. Soitin sinne numeroihin mitä mulle oli annettu ja yllätys! Siellä oli ihmisiä ja yrityskin oli oikea ja olemassa. Siis eikun tuumasta toimeen, laitoin tutun joka asuu paikkakunnalla tsekkaamaan asian puolestani.
Ja hänen vastaus tuli tänään: " Jep, yritys on olemassa ja henkilöt myös ja olet voittanut isohkon summan!!!!"
Mitähän tämä oikein on???? Tärisen vieläkin!!!
Voisko joku nipistää mut että herään?
Tällasta ei tapahdu meikäläiselle, vai tapahtuuko?

Just about fed up!!!Keskiviikko 01.08.2007 13:49

Feels like I am being fed up with all the dirt that comes along. The young ones has no respect what so ever for people in general anymore. I don´t know what they have been tought at home.
But I sure want to know. Also I wonder if the parents even know what thier kids are doing at night on the pc and how they treat unknown people??? If it was my kid, I would for sure do something about it. Fortunatly she has a brain in her head. She would never think of an idea like accuse people of what ever, never the less swear and call them names. Thank God she is a resonable young woman. Other than I can say for some boys at the same age as her in this gallery.
If I was a parent of those youngsters I would not even hesitate to take off the pc and sell it. They don´t know the good manors in this gallery at all. They can feel happy that I haven´t told the leaders of the site about their behaviour. I would be ashamed to have kids like those, I must admit. Don´t they learn at home anymore to respect other people? Especially unknown people. Cos they open their mind to who ever seems to be the perfect victim. This time it´s me and maybe others too. I don´t go round and swear at other people and give them dishonor here.
Well, one day theese guys has it infront of them. As they say: What you leave behind, you find in front of you. Or otherwise: What comes around , goes around. That´s true.
So I start to get fed up with all the crap the kids produce here. Grow up!
But it seems like women has moved on to the year 2000 when men still live the cave-age.
What is given with a spoon you can´t demand with a scoop!

Okey, rasicmos de latinos tbTiistai 31.07.2007 21:49

Yo no creo rasicmo de latinos exciste. Si, Exciste en los grupos latinos tb.
Yo envio comentos para un hijo en mis galleria. " Tu eres no latina", "eres un latina lambino vieja"
y mas. Yo creo lo hijo tengo no maneras. "Peruanos es no latinos". Gracias mil.
Yo creo para las libras de geografia Peru es un pais de Suramerica tb.
Porque yo librando una batalla ,en la communidad de Rasismia ei tueta, para latinos? Pero yo creo es feliz???? Don´t think so! Soy una media peruana, si. Es un crimen?
Y yo creo tb el hijo hablas un mal castellano si hablandes sueco y fines para 18 a¨nos todos las dias como me. Yo se yo tengo praticando mi castellano. es muy dificil en mi communidad.Todos hablar sueco y fines. No latinos en mi pueblo. En la ciudad de vaasa vives latinos. Vaasa es 60 km de mi pueblo. Ingles tb hablar gente en mi pueblo y en la ciudad de Vaasa. No mucho latinos en Vaasa. Yo se latinos vives en la ciudad, no mucho....algunos.
Rasicmo en los grupos de latinos yo no creo es posible....incorrectamente....exciste!
Myöhään yöllä sain kans selville että yks mun ystävätär englannissa kans on kohdannut sama kohtalo kuin eilisen jutun kaverini.
Ei helvetti!!! Mitä ihmettä on ihmisillä oikein vikana?
Jotenkin tuntuu että nainen on siirtynyt 2000-luvulle kun mies vielä elää luolakautta.
Ootan "jännityksellä" sitä kolmatta tapausta. Yleensä nämä jutut tulee kolmena.
Ihan tosi! kertokaa se joka tietää mitä hemmettiä vaivaa ihmisiä tällä vuosituhannella? Ilmastonmuutosko sulattaa viimeisetkin harmaat aivosolut????
Sitten huolestuttaa yhen "siskon" tapaus kans. Oli aikas masentunut eilen ja tästä päivästä ei vielä tietoa. HUOH!!!
Kun voiskin jakautua kolmeen osaan ja lähettää yksi osa englantiin selvittämään se ongelma siellä ja sit toinen osa menee sitten vähän pohjoisempana kotikulmilta selvittämään se ongelma ja sitten kolmas osa menis etelämpänä täältä hoitamaan sitä kolmatta ongelmaa.

Mitähän sitä oikein tekis? Ei ole nyt varaa itse lähteä mihinkään tekemään mitään asioille. Ens viikolla vasta. Mutta kun näillä asioilla on tapana het vaatia hoitamista.