IRC-Galleria

Valveuni

Valveuni

Ylitseni et enää kävellä voisi itseäsi rikkomatta, tuska minun olisi myös sinun. Se syvältä kalvaa, vahvan hauraaksi muuttaa.

löllööö..Maanantai 12.12.2005 00:19

oli kyllä astetta ankeempi päivä. luin kokeisiin. ei inspannut yhtään.. jouduin oleen jonku kaks tuntia yksin joka tuotti suunnattoman suurta tuskaa. mutta elossa vielä.
madonnan uusi levy oli oletettua parempi.. tykkäsin kovasti siitä.. ja sit taas muistin uuden lain joka on tulossa ens vuoden alussa: musaa ei saa enää ladata. tai siis saa mutta kiinni jäämisen riski on suuri meillä musan-mega-lataajilla. voih.. sit pitää ruveta maksaan levyistä iha himona joissa ei oo ku muutama hyvä piisi.. tosi kuraa. ja ainiin huomenna kouluun.. ihan himokuraa. en kyllä tykkää mutta pian onkin loma.. ja 21.päivä töihin ;) 9tuntia :b tulee paaaaaaaaljon rahaa ja siitä tykkään. mikään ei voita seteleiden tuoksua.. paitsi kahvi.. paitsi suklaa.. ja vanilja-tee.. ja tuoksukynttilät.. itseasiassa raha tuoksuu aika ummehtuneelta.. en taidakkaan pitää sen hajusta.. :/ vaikeeta. mutta nyt pitää mennä valmistelemaan väittelyni alkupuhetta joka koskee homo- ja lesboparien adoptio-oikeutta.. see ya

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.