IRC-Galleria

Vammapallo

Vammapallo

I want your everything as long as it's free

ja taasLauantai 28.02.2009 17:45

en ja tahdon
todellisuuteen
KAURIS

Esittely
Kauris on maan merkki ja Saturnuksen hallitsema. Mars on ylennetty, Kuu maanpaossa ja Jupiter alenemassa.

Tämä tähtimerkki symbolisoi kiteytymistä, paljastumista. Se edustaa vanhuksia ja askeetteja.

Hänen metallinsa on lyijy, hänen kivensä onyks ja gagaatti. Hänen värinsä on musta ja päivänsä lauantai.

Temperamentti
Kauris kuuluu hermostuneisiin ihmisiin.

Terveys
Tämä tähtimerkki symbolisoi luustoa ja polviniveliä. Kauriille ovat reumaattiset vaivat tyypillisiä ja hän vilustuu herkästi, jolloin seurauksena on helposti hermosärky. Luuston vaivat ja sairaudet ovat myös Kauris-ihmisen vaivoja.

Luonne
Kauris-ihmisellä on hyvin monimutkainen luonne. Hän on jonkin verran sisäänpäinkääntynyt ja sotkeutuu harvoin asioihin. Koko elämänsä ajan hän pysyy kummallisena arvoituksena ystävilleen.

Jo varhaisimmasta lapsuudestaa saakka hän pysyttelee syrjässä, välttää yhteytdenottoa ja kiintymyksenilmaisuja.

Hän on mietiskelevä ja hänen vaitelias käyttäytymisensä saa hänet vaikuttamaan ikäistään vanhemmalta jo silloin, kun hän on vielä aivan nuori. Hän on levoton ja pessimistinen luonne ja hän epäilee itseään. Hän on kuitenkin huomattavan kunnianhimoinen ja pyrkii aina korkeimpiin asemiin.

Hän on innokas opiskelija, etevä tekemään huomioita, kyvykäs tutkija sekä tarkkaavainen ja hänellä on terävä loogisuuden ja päättelyn taju. Hänen tiedonjanonsa on kyltymätön.

Hän suhtautuu elämään varauksella, koska hän on varovainen ja kaukonäköinen. Hänen luonteensa ankaruus ja hänen värittömyytensä tekevät hänestä hyvin särmikkään ihmisen ja häntä on melkein mahdoton lähestyä.

Hänen taloudellisuutensa muuttuu helposti saituudeksi. hänen alinomainen tyytymättömyytensä ja rajoitukset, joita hän asettaa ystävilleen, vaikeuttavat olemista hänen seurassaan.

Koska hänellä ei ole mielikuvitusta eikä hän ole omaperäinen, hän soveltuu paremmin täydennys- ja soveltamistyöhön kuin uudistamiseen. Hänelle tuottaa vaikeuksia omaksua uusia käsitteitä.

Joissakin tapauksissa hänen hyvät ominaisuutensa muuttuvat luonnevioiksi. Silloin hänestä tulee epäluotettava, itsekäs, käskevä, petkuttaja ja valehtelija. Hän saattaa myös olla suunnaton perverssi.

Seurallinen käyttäytyminen
Kauris-ihmiset pakenevat yhteiskuntaa ja ihmissuhteita. He rakastavat yksinäisyyttä ja haluavat säilyttää oman rauhansa hinnalla millä hyvänsä. He ovat hyvin pidättyväisiä ihmisiä, joilla on usein tutkimaton ilme kasvoillaan. Jos heidän on oltava virallisella vastaanotolla, he osoittavat olevansa tilanteen tasalla, mutta vaativat, ettei minkäänlaisia tunteita ilmaista.

He ovat äärettömän täsmällisiä ja järjestelmällisiä. Heillä on vain vähän mielikuvitusta ja he kauhistelevat odottamattomia vierailuja tai epätavalliseen aikaa sattuvia puhelinsoittoja.

Kauris-ihminen osoittaa ystävyyttään harvoin ja on silloinkin valikoiva. Kun ystävyyssuhde kerran on solmittu, se on hyvin kestävä. Mutta olivatpa hänen ystävyytensä ja myötätuntonsa kuinka suuret tahansa, ne eivät koskaan ole kovin lämpimät.

Hän on kriittinen ja hänen jäykkyytensä, pidättyväisyytensä sekä viileytensä tekevät kosketuksen saamisen muihin ihmisiin vaikeaksi. Hän on mieluummin yksin kuin seurassa.

Tunne-elämä
Kauris-ihmisen tunteet eivät ole ylitsevuotavia eivätkä välittömiä, mutta kylläkin syvällisiä ja vakaita.

Hän on liioitellun arka, mikä on huono ominaisuus jänen halutessaan osoittaa ystävällisyyttään. Sen vuoksi hän on nuoruudessaan usein onnettomasti rakastunut ja vastakkaisen sukupuolen ivailun kohde.

Kauris-ihminen menee yleensä naimisiin itseään vanhemman henkilön kanssa. Hän saa aviolittostaantyydytyksen, vaikka se perustuu pikemmin järkeen kuin ruumiilliseen tai tunteelliseen vetovoimaan. Useissa tapauksissa hänen avioelämänsä on tyyntä ja rauhallista.

Hyvin harvoin hänen kohdallaan sattuu avioeroja tai välien rikkoutumisia ja avioelämä päättyy useimmiten vasta toisen jäädessä leskeksi. Useilla on elämässään verrattain paljon huolia, sillä Kauris-ihmiset tekevät lukuisia uhrauksia säilyttääkseen niin paljon arvostamansa rauhan ja tyyneyden.

Huolimatta kiitettävistä yrityksistään kasvattaa lapsiaan nämä eivät voi ymmärtää Kauris-vanhempiaan ja ovat taipuvaisia aliarvioimaan heitä.

Ammatit
Huolimatta älyllisestä kyvykkyydestään ja korkeatasoisista työtuloksistaan Kauris-ihminen on harvoin ansaitsemallaan paikalla. Tämä johtuu hänen omasta asenteestaan, puuttuvasta sopeutumiskyvystä, hyökkääväisyydestä ja neuroottisesta välinpitämättömyydestä, mikä estää häntä ottamasta vaadittavaa askelta saavuttaakseen kykyjään vastaavan aseman.

Kauris-ihmisen yleneminen virassa käy hitaasti mutta tasaisesti. Hän saa kiittää menestymisestään kovaa työtä. järjestelmällisiä ja tunnollisia ponnistelujaan. Ellei hän voi saada muodollista koulutusta, hän on usein itse oppinsa hankkinut.

Häntä viehättää arkkitehtuuri. Hänen taipumuksensa viittaavat luokittelu- ja järjestelytehtäviin. Hänen halunsa työskennellä yksinäisyydessä tekee hänestä sopivan arkistointi- ja kirjastotyöhön ja museointendentiksi. Häntä kiinnostaa maataluos ja hänestä voi tulla alan todellinen asiantuntija.

Hänestä saa tehokkaan työtoverin, tahdikkaan, täsmällisen ja luotettavan. Hän on kysytty ja suuresti arvossa pidetty henkilö kaikilla teollisilla aloilla.

Työmiehenä hänen ammattejaan ovat muurari, kaivostyöläinen ja yövartija. Olipa hänen ammattinsa mikä tahansa, hän on työssään aina tunnontarkka.

Tunnettuja ihmisiä
Paracelsus, Edgar Allen Poe, Cary Grant, Clara Barton, Henri Matisse, Henry Miller, Nicholas Cage, Stephen Hawking, David Bowie, Mao Tse Tung, Mary TYler Moore, Joan Baez, Carlos Casteneda, Albert Schweitzer, Jim Carrey, Louis Pasteur, Muhammad Ali, Humphrey Bogart, Isaac Newton, Joan of Arc, Benjamin Franklin, Martin Luther King Jr., Richard Nixon, Elvis Presley, Paul Doumer, Sadi Carno

*Lauantai 21.02.2009 15:49

But did you know,
That when it snows,
My eyes become large and the light that you shine can be seen.
Baby,
I compare you to a kiss from a rose on the gray.

Paska päiväTorstai 19.02.2009 22:57

Mutta onneksi busseissa tulee ranskalaisia miehiä
jotka viihdyttävät puheellaan ja hymyilyllä.

Sanoisit jotain, tekisit jotain.Sunnuntai 08.02.2009 22:41

Vierii kyynel, vierii toinen, vierii
silmistä vesi veden jälkeen
rinnoilta helmoille, helmoilta
joeksi ja joesta järveen
järvi syvä kuin synkin suru on
musta kuin yötaivas pimeä
Tuonelan koivut, lehdettömät
kuiskivat meidän kahden nimeä.

Pettymyksen riemuvoitto.

Pimeiden iltojen toimintaa.Maanantai 02.02.2009 01:47

Tehtävänanto: paljastan viisi pelkäämääni asiaa. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi pelkäämäänsä asiaa päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Että kuolen yksinäisenä
2. Etten saavuta elämässä mitään haaveilemaani
3. Että menetän itsekontrollin ja hallinan omaan itseeni.
4. Häpeä
5. Liika kateus

Haastan:
Luber
Lunaticolour
Pömppö
Nevada
jne.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 00:10

Ottaisitko lääkket, no voisimpa ottaa, ole hyvä, no kiitos kiitos
Kun heräämöstä herää, on kamalinta huomata ettei tiedä miten hengittää ja millä.
'Mi...Missä mun alaleuka on?!'

Hyvää matkaa <3Maanantai 26.01.2009 18:39

Olithan sinä ystävä.
Olithan sinä rakas.
Kiitos kun olit olemassa.
Ja juuri meidän.

Toivottavasti taivaassa ei ole yhtä kylmä
kuin täällä.
Eräs kilpailija odottaa oikeaa hetkeä päihittääkseen sinut,
huomaa ajoissa hänen aikeensa ja paljasta kaksinaamaisuus muillekin.

Noniin paskanaamat, riviin!

EDIT//
Tai;

Pystyt kävelemään erään asian yli, ja ole murehtimatta sitä, kunhan vain oikeasti niin päätät. Hymysi löytyy hauskasta seurasta, älä jää yksin kotiin.

tai;

Ole tänään tarkkana erityisesti numeroiden ja rahojen kanssa. Muuten saattaa loppukuusi mennä tekemiesi virheiden korjaamisessa.

Johan on tulokset!