IRC-Galleria

Syvälliset keskustelut :)Lauantai 07.02.2009 21:15

Juuh, nyt se on sit vkl, tekis mieli lähtee viihteel. :P Mamma, pappa ja jenni oli kyläs. oli taas vaihteeks syvälliset keskustelut ja huomattiin mun tädin kans et meil samanlainen ajatusmaailma. Voi ku jotku ihmiset ymmärtäis mun negatiivisuuden uusissa asioissa tai kunpa ne tietäis asioita mun menneisyydestä ja voin näin vinkkinä sanoa ettei ne oo positiivisia milläänlailla. Ehkä sitä täytyy sitten joskus ottaa puheeksi, että mua ei joka kerta ymmärrettäisiin väärin, mut joo oli tosi kivaa että ne tuli käymään mun kämpällä. Tykkäs kovasti :) Puhuttii et sit ku oon valmistunu nii sit voitais lähtee mamman ja jennin kans lomal bulgariia, espanjaa tai portugaliin. Tuskin maltan odottaa :P
Niin ja tänää oli tosi kivaa "opettaa" yseille ruanlaittamista. Toivottavast ne ei saanu must mitään asiallisuuden perikuvaa, mua rupes ärsyttää yhes vaihees ku olin liian asiallinen, mutta joo kai ne osas ottaa sen niin et ei me joka päivä olla opettamassa joillekin ruanlaittoa :)
Mutta erityisesti mua ilahdutti että koko porukalla oli asenne kohdalla ja oli oikeesti kiinnostunut alasta, myös pieni plussa muutamalle pojalle jotka oli myöskin lähtenyt mukaan =) Voin kyllä sanoa että jos kyseinen poppoo hakee kokkipuolelle nii kyl heistä tuli hyvin ammattimaisia kokkeja :)
Pysyttiin aikataulussaki tosi hyvin vaiks eka luultii et aika ei millää riitä.
Toivottvasti tälläsestä järjestelystä tulisi perinne. Kokkeja tarvitaan AINA! ^^, ja varsinkin sellasia joilla on asenne kohdalla opiskelussa sekä työelämässä. :)

Heh ja tuparilahjaks mamma toi muutaman pyyheliinan pyynnöstäni ja sampanjaa.. nams :P vielä on yksi pullo jäljellä. Täytyy katsoa jos se vaiks riittäis ens vkl saakka. :P<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.