IRC-Galleria

VanityFair

VanityFair

Decadent Rose
Porno on siis sinällään rehellistä ja rahan ansaitseminen nyt on valitettavasti elämisen kannalta monessa maassa jotakuinkin välttämätöntä, mutta tuommoinen taas on erinomainen osoitus ihmisten typeryydestä. Eikä kukaan muu rikastu kuin kanava. Niin, paitsi se yks ja sekin on varmaan MIES.

Tisseillä ei vissiin tee enää mitään muuta kuin miellytä silmää. Pitäisiköhän ne poistaa? Tai jospa kävisi aivojenpoistossa, olisikohan se sitten kivuttomampaa? Tässä maailmassa: luultavasti.

Ihmiset viihdyttää itsensä hengiltä. Kaikki tärkeä jää niiltä näkemättä, kun oli niin helvetin kiire viihtyä joka ikinen sekuntti. Ettei vaan muistaisi ajatella. Ettei vahingossakaan tulisi vähän kurja olo siitä mitä ympärillä tapahtuu. Oikeasti, kuollutta. Piuha vaan viihdekeskuksesta aivoihin ja nauttimaan.

Yhteenveto: Typerä nainen on paljon tuomittavampi kuin typerä mies. Miehillä on varaa olla typerä, naisilla taas ei. Syitä moiseen sopii kunkin itse mietiskellä.

Juu: sehän on vaan viihdettä. Sehän siinä vikana onkin.

Ois tosi virkistävää jos joku nainen pääsis kömpimään ulos tuosta äiti-vaimo-huora -roolituksesta ja kokeilis vaihteeksi jotain muuta. Miten olis merirosvo-salamurhaaja-diktaattori? Fyysikko-sijoituspankkiiri-naarastiikeri?

Varmuuden vuoksi toistan: ääliöt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.