IRC-Galleria

VanityFair

VanityFair

Decadent Rose

Oivoi.Tiistai 03.02.2009 20:16

Minä en haluu mennä tanssimaan, mutta se on nyt pakko. Vedän siis housut (ei jumalauta, housut!) jalkaan ja tanssin niin, että varmasti on piesty olo sitten aamulla. Ei vaiskaan, tanssiminen tuntuu hyvältä, olen vain tositositosi laiska, enkä jaksais tehä mitään, paitsi ehkis nukkua.

Paitsi, et olen tykästynyt ompeluun. Se on mukavaa. En edes vihaa enää ompelukoneita. Omaa konettani rakastan, kun se on niin järkevä, paljon järkevämpi kuin minä.

Olen muutoin ainejärjestölehden toimituskunnassa, wuhuu! Mulle kelpaa kaikki arvonimet, joita kukaan muu ei huoli. Luultavasti saamme väännettyä pikapikaa tosi järkyttävän läpyskän, jossa on sivukaupalla jotain kummia raapustuksia. Ehkä jopa riipustuksia. Teemana on intohimo. Kertokaa minulle jotain siitä.

Palellutin muutes nänninikin viime viikonloppuna, toinen on ihan tosi kipee. Olisi varmaan pitänyt pistää rintaliivit, mutta eihän ne nyt sovi olkaimettoman topin kanssa, haloo. Pitää kehittää jotkut nänninlämmittimet. Jospa vaikka kudon sellaiset.

Olen yllättävän hyvällä tuulella siihen nähden, että ei ole mitään varsinaista syytä olla. Paitsi ehkä se, että on niin paljon hommaa. Olen lähes häikäistynyt tästä työn paljoudesta. Kannettavankin sain hankittua perjantaina niitä töitä ajatellen, mutten ole ottanut sitä vielä ees paketista ulos. Laiska kissa.

Mut sain minä tilattua pinon levyjä, tulivat eilen. Kuunnella en ole vielä tosin ehtinyt niitä.

Wicked. Menen etsimään niitä housuja.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.