IRC-Galleria

VanityFair

VanityFair

Decadent Rose
Oli kauhee krapula ja pakko saada jotain hiilihappopitoista juotavaa ja menkatkin alko ja tärisin ja hikoilin ja horjahtelin ja puhuin hirveän hiljaa ja haisin varmaan vanhalle viinalle ja nyt pitäis mennä samaan kauppaan taas uudestaan :). Melkein en kehtaa. Mutta kai sitä pitää juoppojenkin saada käydä kaupassa jossain.

Varsinkin, kun edes pussannut mitään tyttöä (paitsi otsalle, jos oikein muistan), mutta se helvetin Kate Perryn biisi on soinut päässä jo kohta kaksi vuorokautta.

Olipa melkoinen olo aamulla. Saapi jäädä minun osaltani alkoholismi sikseen.

Äiti tulee tänään kylään. Haen jäätelöä.

I kissed a girl and I liked it.Sunnuntai 31.08.2008 08:49

Eiköhän siinä ollut aivan tarpeeksi ja voidaan unohtaa kaikki selitykset.

Maanista siivoamista.Perjantai 29.08.2008 18:56

Tai sitten pitäisi vain olla ottamatta asiasta stressiä. Ihmiset siis ovat ääliöitä, mitäpä tuosta. Minä näen silti vielä elämää kaikkialla. Puissa. Katukiven välkkeessä sateella. Öisissä valoissa. Sinussa. Unissa. Sängyssä ja sängyn alla. Lasin pinnalla purjehtimassa.

I do believe in faeries, partner, 'cause I am one of 'em myself.Porno on siis sinällään rehellistä ja rahan ansaitseminen nyt on valitettavasti elämisen kannalta monessa maassa jotakuinkin välttämätöntä, mutta tuommoinen taas on erinomainen osoitus ihmisten typeryydestä. Eikä kukaan muu rikastu kuin kanava. Niin, paitsi se yks ja sekin on varmaan MIES.

Tisseillä ei vissiin tee enää mitään muuta kuin miellytä silmää. Pitäisiköhän ne poistaa? Tai jospa kävisi aivojenpoistossa, olisikohan se sitten kivuttomampaa? Tässä maailmassa: luultavasti.

Ihmiset viihdyttää itsensä hengiltä. Kaikki tärkeä jää niiltä näkemättä, kun oli niin helvetin kiire viihtyä joka ikinen sekuntti. Ettei vaan muistaisi ajatella. Ettei vahingossakaan tulisi vähän kurja olo siitä mitä ympärillä tapahtuu. Oikeasti, kuollutta. Piuha vaan viihdekeskuksesta aivoihin ja nauttimaan.

Yhteenveto: Typerä nainen on paljon tuomittavampi kuin typerä mies. Miehillä on varaa olla typerä, naisilla taas ei. Syitä moiseen sopii kunkin itse mietiskellä.

Juu: sehän on vaan viihdettä. Sehän siinä vikana onkin.

Ois tosi virkistävää jos joku nainen pääsis kömpimään ulos tuosta äiti-vaimo-huora -roolituksesta ja kokeilis vaihteeksi jotain muuta. Miten olis merirosvo-salamurhaaja-diktaattori? Fyysikko-sijoituspankkiiri-naarastiikeri?

Varmuuden vuoksi toistan: ääliöt.

No hyi helvetti.Torstai 28.08.2008 11:46

Mitä järkeä on mennä näyttämään tissinsä ILMAISEKSI TV:ssa parhaaseen katseluaikaan, kun siitä voisi saada ihan oikeesti rahaakin, eikä vain kyseenalaista julkisuutta? Oh c'mon, that was just lame.

Uu, vittu olen televisiossa, mun täytyy olla julkkis :(.

Erityisesti naisten pitäis ehkä olla fiksumpia mitä julkisuuteen tulee. Onks se jotain tasa-arvoa sitten, että pääsee keikuttaan persettä johonkin reality show'hin? Olemaan se beibe, joka kikattaa kaikelle, mitä miehet sanoo, hihih kun sä oot älykäs. Argh. Oikeesti, ihan paskaa. Must tuntuu, että naiset on edelleen omaisuutta, ne ei vaan tajuu sitä vielä ja kuvittelee, että narubikineihin pukeutuminen on vapautta. Ja jos et pukeudu narubikineihin, niin sä et voi tietenkään olla vapaa.

Ilmeisen moni nainen luulee, et niillä ei oo mitään muuta tarjottavaa kuin seksi. Se on aika helkkarin surullista. Jos miesten keskuudessa ei tule otetuksi vakavasti siksi, että on tissit, niin sitten pitäisi verkostoitua naisten kanssa.

Mua ällöttää. Seksuaalisuus on aika helvetin kaukana tollasesta halpahintaisesta paskasta. Uu, vittu oisitko uskonut, että näin käy ekana ilta *hinkhink*. No vittu oisin!

Ääliöt.

Nimimerkki: Näin eilen kaksi minuuttia BB:n lopusta ja se riittikin mukavasti ainakin yhden eliniän tarpeiksiJa jumaliste, sokeritoukkia! Iuuuh. Jonkun olis pitänyt siivota tää kämppä kauttaaltaan jo hyvin hyvin kauan sitten :(.

Neiti SsladeKisukisumiu.

-N.

Tentti ohi. Maanantai 25.08.2008 16:56

Ihanaa. Palkitsin itseni jo suklaalla. Saatan palkita vielä jollain muullakin jos oikein hurjalle tuulelle satun.

Sattuu sormeen ihan kamalasti. Sen siitä saa, kun ei yleensä kirjoita käsin oikein mitään.

-N.