IRC-Galleria

Vappugospel

Vappugospel

www.vappugospel.vg

Päivi Niemi puhujaksi VappugospeliinKeskiviikko 16.02.2011 18:25

Päivi Niemi on buukattu yhdeksi Vappugospelin puhujista. Niemi on kokenut kristillisen terapiatyön ammattilainen sekä pidetty luennoitsija ja puhuja. Terapiakokemuksistaan Niemi on kirjoittanut mm. kirjan Stooreja varjojen maasta.Lue lisää: http://www.paiviniemi.net/

Lipunmyynti ennätysnopeaaTiistai 15.02.2011 21:33

Kouvolan jäähallissa 30.4.2011 järjestettävän Vappugospel XXL -musiikkitapahtuman lippuja on jo mennyt hieman yli 1 700 kappaletta. Se on enemmän kuin vuoden 2010 lopullinen kävijämäärä.

— Viime vuonna ennakkoon varattiin noin 600 lippua ja lopulta tapahtumaan saapui aika tarkkaan 1 700 kävijää. Se, että tänä vuonna 1 700 lipun raja rikottiin jo reilusti yli kaksi kuukautta ennen vappua, on huojentavaa, kommentoi Vappugospelin projektijohtaja Tom Himanen.
Hyvä lipunmyyntitulos perustuu järjestäjien mukaan erityisesti laadukkaaseen esiintyjäkokonaisuuteen. Esiintyjälistalla on tänä vuonna poikkeuksellisen paljon comeback-henkisiä keikkoja ja ulkomaisia esiintyjiä.

— Esimerkiksi Petran Suomen-comeback ja Terapian ainutkertainen encore-keikka ovat niitä, joita kuulee eniten ihmeteltävän.

Joskus joutuu ihan vakuuttelemaan, että kyseiset yhtyeet ovat ihan oikeasti tulossa keikalle.

— Nuoret tuntuvat innostuvan erityisesti ulkomaisista Project 86:sta sekä Intohimosta, ja suunnilleen kaikki Juha Tapiosta, Himanen kertoo.

Sen lisäksi, että vuoden 2010 kävijämäärä on jo rikottu, tulee tämän vuoden tapahtuma järjestäjien mukaan lähes varmasti rikkomaan myös kaikkien aikojen kävijäennätyksen: Vuonna 2003 Vappugospelissa vieraili yhteensä 2 400 kävijää.

— Lipunmyynti tulee olemaan vielä kuukausia auki, ja myynti on perinteisesti kiihtynyt vapun lähestyessä. Edelleen jännitämme, joudummeko käännyttämään ihmisiä ovelta. Itse veikkaisin, että lopullinen kävijämäärä tulee olemaan noin 4 000, projektijohtaja pohtii.

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2011/02/15/Vappugospelin+lipunmyynti+enn%C3%A4tysnopeaa/2011210563499/4
http://xxl.vg

Aikataulut julkaistu!Maanantai 14.02.2011 20:01

Vappuaaton alustavat aikataulut ovat nyt kaikkien nähtävillä. Tsekkaa suosikkisi showtime Vappugospel XXL:n sivuston Ohjelma-osiosta.

Dissonanssi & Stronghold @ Brankkari, KVLMaanantai 31.01.2011 20:57

Menestyksekäs Joulumäiske saa nyt jatkoa! Seuraava tapahtuma kantaa nimeä Helmimäiske ja se järjestetään nimensä mukaisesti helmikuussa 25.02.2011 Kouvolan Brankkarilla.

Tapahtumassa esiintyvät Pieksämäkeläinen Dissonanssi, sekä Kouvolalainen melodista metallia/hard rockia soittava Stronghold!

Lipun hinta on 0 €! Tapahtumassa on kahvio. Ehdota omaa bändiäsi tuleviin Mäiskeisiin osoitteen www.xxl.vg kautta!

Tervetuloa!!

www.facebook.com/event.php?eid=138535812877104
www.myspace.com/dissonanssiband
www.xxl.vg

Pitkämatkalaisille ehkä koulumajoitusLauantai 29.01.2011 16:15

Vappugospelia järjestävä Gospel Sound Kouvola ry on aloittanut selvitykset, miten kauempaa tuleville ryhmille pystyttäisiin takaamaan majoittuminen Kouvolassa vappuna. Ryhmien majoitustiloiksi etsitään ensisijaisesti kouluja ja leirikeskuksia.

- Olemme saaneet jo nyt ennätyksellisen määrän ryhmävarauksia ja vastaanotammekin lähes päivittäin puheluita ja sähköposteja, joissa tiedustellaan ryhmien majoitusmahdollisuuksista. Erityisesti pidemmältä tulevat ryhmät etsivät helpotusta matkalleen, ettei usein jopa monien satojen kilometrien kotimatkoja tarvitse tehdä yöllä, valaisee projektijohtaja Tom Himanen.

- Vappugospelin yhteydessä ei aikaisempina vuosina ole järjestetty ryhmien koulu- tai vastaavaa majoitusta. Tänä vuonna erittäin harvinaiset huippuartistit ovat kuitenkin lisänneet majoituskysyntää huomattavasti, vaikka toiselle päivälle emme ohjelmaa ole ilmoittaneetkaan, lisää Himanen.

Vaikka majoitus onnistuisikin, Vappugospeliin ei alustavien tietojen mukaan ole tulossa varsinaista ohjelmaa aaton jälkeiselle päivälle. Yöpyjät tullaan kuitenkin huomioimaan:

- Ainakin messut ja jumalanpalvelukset järjestetään vappupäivänä sunnuntaina normaalisti, jonka lisäksi mahdollisuuden aamupalaan pyrimme kaikille majoittujille tarjoamaan. Vappupäivän gospel-konserttiakaan ei ole suljettu keskusteluista pois, mutta onnistuessaan siihen konserttiin tuskin kovin monella ulkomaisella artistilla panostetaan.

Yksityishenkilöitä ja pienryhmien kannattaa huomioida Vappugospel XXL -VIP-lippu: Lippu maksaa kahdelle henkilölle yhteensä 200 € + mahd. toimituskulut, joka sisältää sisäänpääsyn kahdelle sekä yöpymisen Sokos Hotel Vaakunassa kahdelle. Näiden lisäksi VIP-vieraat ovat oikeutettuja VIP-illalliseen konserttien välissä.
Mikäli et päässyt 22.1 paikalle Vappugospel XXL -minidokkarin julkaisutilaisuuteen Lahteen, niin ei hätää! Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä tämä video, sillä Inspiration Filmsin yhteistyössä GSK ry:n kanssa tuottamama Vappugospel XXS-minidokumentti (lue "mainosvideo") on nyt julkaistu YouTubessa. Videon pääesiintyjänä nähdään Vappugospelin juontajaparin toinen puolikas DEmies-kansanedustajaehdokas-parastaaikaasarjassanäyttelevänäyttälijä Ilkka Hämäläinen. Nostata oma vapputunnelmasi kattoon ja tsekkaa video heti! Ja näytä kaverille kans!

Vappugospel XXL:n sisällöstä kertova XXS-minidokumentti (mainosvideo, toim. huom.) on juuri valmistunut ja se tullaankin julkaisemaan ihan kohta 22.1. Lahdessa. Dokumentin on tuottanut Inspiration Films yhteistyössa Gospel Sound Kouvola ry:n kanssa.

- Tämä on hienoa. Videota on odotettu jo jonkin aikaa ja onkin karismaattisen valtavaa, että pääsemme viettämään juhlallisuuksia jo ensi viikonloppuna, iloitsee projektijohtaja Tom Himanen.

Tapahtuma alkaa klo 19.00 osoitteessa Kiveriönkatu 1, Lahti. Tilaisuudessa on myös muuta ohjelmaa ja yhtenä sen juontajista toimii mm. Vappugospel XXL:n juontava Ilkka Hämäläinen. Jos paikan päälle ei dokumenttia pääse tällä kertaa näkemään, ei silti tarvitse huolestua:

- Dokumentti ilmestyy heti lauantai-sunnuntai -akselilla maailmanlaajuiseen YouTube-levitykseen ja sieltä sen voikin rauhassa käydä katsomassa vaikka pariinkin kertaan, valaisee tiedotus- ja markkinointivastaava Markus Janhunen.

Videon julkaisusta internetissä tullaan kyllä vielä tiedottamaan keskimääräistäkin äärettömämmin.

Haastattelu: IntohimoTorstai 20.01.2011 00:57

Intohimo on yksi tämän vuoden vappupläjäyksen mielenkiintoisimmista nuorista bändeistä ja onkin VG-tiimille suuri kunnia saada julkaista Intohimon haastattelu!

Haastattelija (H):
- Intohimo on buukattu esiintymään maailmanhistorian suurimmassa Vappugospelissa mm. Yhdysvaltalaisen Petran kanssa. Mitkä ovat päällimmäiset tunnelmat?

Bändi (B):
- Näin on, ja se on mahtavaa! Odotamme todella soittamista jäähallin lavalla ja aiomme pitää hauskaa. Yleisö tulee näkemään mielettömän shown!

H:
- Oletteko aiemmin soittaneet Suomessa?

B:
- Kyllä, kahdesti. Syksyllä 2007 teimme pienen kiertueen Starlightnine-yhtyeen (joka ei valitettavasti enää ole kasassa) kanssa. Soitimme myös kerran kesällä 2009.

H:
-Miten kauan olette soittaneet yhdessä? Miten Intohimo sai alkunsa?

B:
- Starttasimme bändin kesällä 2004. Kolme kuukautta sen jälkeen julkaisimme jo ensimmäisen demon.

- Me oltiin vaan kuusi nuorta tyyppiä, jotka halusi soittaa musiikkia vahvalla energialla. Musiikkityylimme kävivät myös hyvin yhteen. Siitä se sitten lähti.

H:
- Mistä bändin nimi sai alkunsa?

B:
- Intohimo tarkoittaa juuri nimenomaan sitä, mistä bändissämme on kyse. ("Intohimo stands for passion, and that's exactly what we are about", toim. huom.). Teemme joka keikalla parhaamme luodaksemme hyvän tunnelman ja kommunikoidaksemme yleisön kanssa.

- Monilla yhtyeillä on englanninkieliset nimet ja me halusimme valita nimen, joka eroaa massasta. Intohimo tuntui nimenä erityiseltä ja sillä on loistava merkitys.

H:
- Kuvailkaa vielä loppuun Intohimon musiikkia.

B:
- Se on tarttuvaa, raskasta ja siitä välittyy huikea tunnelma.

Minkä artistin/yhtyeen haluisit nähdä Vappugospelissa?Lauantai 08.01.2011 13:20, 81 vastaajaa

Jos saisit nähdä lempiartististisi tai bändin jota et vielä ole päässyt näkemään ja voisit nähdä sen Vappugospelin lavalla tulevaisuudessa niin mikä se olisi? Jos listassa ei ole mieluista artistia/yhtyettä voit kommentoida ja kertoa kenet haluaisit nähdä vappuna Kouvolassa. Voit myös vaikuttaa mielipiteelläsi Vappugospelin tarjontaan. Katso ohjeet osoitteesta http://www.xxl.vg! Vaihtoehdot ovat täysin sattumanvaraisesti valittuja.
Minkä artistin/yhtyeen haluaisit nähdä Vappugospelissa?
  • Voit valita 3 vastausta.
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Selvitys Petran blogimerkinnästäTiistai 11.01.2011 18:36

Jotkut ovat ihmetelleet Classic Petra -blogissa vielä toistaiseksi olevaa tietoa, että Suomen-keikka olisikin 29.4.

Vappugospel-tiimin selvitettyä asiaa olemme saaneet varmuuden, että kyseessä on virhe ja bändin Vappugospel XXL -keikka on varma.

- Kaikki on hyvin. Päivittäjä vaihtaa konserttien päivämäärät blogiin mahdollisiman pian, kommentoi yhtyeen kiertuepäivämääristä vastaava Ember Tanksley.

Ei siis syytä paniikkiin. :)