IRC-Galleria

Vappugospel

Vappugospel

www.vappugospel.vg

Blogi

« Uudemmat -

Onkos liput tilattu Vappugospeliin?Perjantai 24.02.2012 17:34

Tervehdys Vappugospel fanit pitkästä aikaa! Vappugospel 2012 on taas täynnä tajunnan räjäyttäviä esiintyjiä mm. Demon Hunter (USA), LZ7 (UK), HB ja Ruudolf & Karri-Koira. Olethan tilannut liput Tiketistä tämän vuoden Vappugospeliin?

Astetta isompi VappugospelKeskiviikko 01.06.2011 11:30

Vappugospel 2012 -bändiäänestys on alkanut! Osallistu äänestykseen ja vaikuta tulevan Vappugospelin artistivalintoihin. Vaihtoehdot ovat tässä: P.O.D, Casting Crowns, Demon Hunter, tobyMac, Stryper, Kutless, Switchfoot ja RED.

Tarkasta äänestysvaihtoehdot ja ohjeet osoitteesta: http://www.astettaisompi.vg/

Äänestäneiden kesken arvotaan kahdenhengen lippupaketteja!

VG tiimi suositteleeSunnuntai 29.05.2011 21:52

Vappuun alle 10 aamua!Perjantai 22.04.2011 01:12

Vappugospel XXLään on enää reilu viikko! Tapahtumaan on tilattu lähes 3000 lippua, mikä on enemmän kuin koskaan aiemmin. Muistathan varata lippusi kiireesti, sillä ei ole varmaa, jääkö lippuja enää portille myytäviksi.

Muutama video maistiaisiksi tulevan vapun meiningeistä:

Project 86 - The Spy Hunter


Petra - Jekyll and Hyde

VIP-lippujen myynti päättyy 29.3.!Torstai 17.03.2011 19:39Über-suosittujen VIP-lippupakettien myynti päättyy viimeistään 29.3., elleivät liput lopu ennen tätä. 29.3. jälkeenkin hotellimajoitusta voi Kouvolan Sokos Hotel Vaakunasta toki tiedustella, mutta pyydämme huomioimaan, että majoitukset, illalliset ja sisäänpääsyt kahdelle vappuna maksavat erikseen ostettuna mitä luultavimmin huomattavasti VIP-lipun hintaa enemmän.

VIP-lippu maksaa kahdelle henkilölle 200 € + mahdolliset toimituskulut ja niitä myy Tiketti. Lippu sisältää VIP-rannekkeet tapahtumaan, VIP-illalliset konserttien välissä ja tasokkaat hotellimajoitukset Kouvolan Sokos Hotel Vaakunassa kaikki kahdelle henkilölle. Hotellimajoituksen hintaan sisältyy huoneen lisäksi saunomismahdollisuus vappuaattona tai -päivänä ja aamiainen vappupäivänä.

Nyt kannattaa olla nopea. Tapahtumassahan siis nähdään Petra, Terapia, Jacks of All Trades, Project 86, Idän Ihmeet, Juha Tapio, Intohimo ja Katajainen Kansa.
Helmimäiskeen tapahtumapaikka on vaihtunut. Dissonanssin ja hard rock yhtye Strongholdin keikka on siirretty Brankkarin tiloista Kouvolan Matala Kynnykseen. Syynä tapahtumapaikan siirtoon on valitettava tupla bookkaus tilanvarauksissa. Kaikki läheltä ja kaukaa viettämään mukavaa iltaa hyvän musan, sekä seuran parissa. Liput 0 e!

Kouvolassa tapahtuuLauantai 19.02.2011 03:38

Vappugospel ei ole ainoa mahdollisuus kokea hyvää musaa Kouvolassa. Suomeksi tämä meinaa sitä, että täällä kaakon suurkaupungissa kannattaa vierailla muulloinkin kuin vain vappuna. Muun muassa joulukuussa pidettiin Joulumäiske, jossa Kouvolan tantereita tärisyttivät Sisulla stagelle -kilpailun voittanut metalcorea soittava Keep the Change, Despair sekä levytyssopimuksia karttava HC-reggae -bändi Triolit.

Mäiskeiden vastuuhenkilön, Matias Uusisillan sisällä sykkii hardcore. Matias, mikä on mäiskeiden "se juttu"?

- Tällaiset gospel-konsertit ovat paras tapa toteuttaa GSK ry:n yhtä tarkoitusta: tarjota nuorille mielekästä tekemistä. Meidän tavoite on, että tällaiseen matalan kynnyksen siistiin musiikkitapahtumaan on helppo tulla kuuntelemaan loistavaa musiikkia hyvässä seurassa.

- Gospel-musiikki on ollut mun omassa elämässä tosi tärkeä juttu ja just sen takia koenkin, että gospel-musiikkitapahtumat voivat parhaimmillaan tarjota sellasia asioita, joita kaikki konsertit eivät voi. Lisäksi mäiskeet ovat hyvä tapa pitää yllä Kouvolan jo tunnetuksi tullutta pittaus-skeneä, sillä tässä musassa, jos missä, saa olla ihan täysillä mukana.

Mäiske-konseptin seuraava etappi on helmikuun loppupuolella, jolloin kouvolalaista harmoniaa järisyttää Helmimäiske. Se pidetään 25.02.2011 klo 19.00 Kouvolan Brankkarilla. Lavalle nousevat rockin nousutähti Dissonanssi ja kouvolalaisen melodic metal -skenen ylpeydenaihe Stronghold!

Kristillinen musiikkitarjonta ei pääty helmikuun osalta tähän. Lauantaina 19.2.2011 klo 19.00 nousee Kuusankoskitalon lavalle Chariots-gospelkuoron ja big bandin solistina saksofonisti Joonatan Rautio. Konsertin pääjärjestäjänä on Kouvolan kaupungin kulttuuritoimi.

Konsertilla on hyväntekeväisyysteema, sillä konsertin yhteistyökumppanin, kehitysyhteistyöjärjestö FIDA Internationalin kummilapsitoiminta on konsertissa esillä infon muodossa ja pääsylipusta osa menee FIDAn kummilapsitoimintaan. Konsertin ohjelmistoon sisältyy ainutkertaista yhteistuotantoa Kuusankoskella nuoruutensa viettäneen Joonatan Raution kanssa. Rautio on Kouvolassa ensimmäistä kertaa Chariotsin solistina.

Joonatan Rautio on palkittu lähes kaikilla jazzgenren palkinnoilla, mitä saksofonisti voi saada: vuonna 1999 hänelle myönnettiin Suomen Saksofoniseuran Joosef Kaartinen – palkinto, Pekka Pöyry- palkinto vuonna 2000. Pori Jazzin Vuoden taiteilijaksi Joonatan Rautio nimitettiin vuonna 2001 ja viime vuonna Suomen Jazzliitto noteerasi hänet Yrjö- palkinnon arvoiseksi. Lisäksi Rautio on toiminut useiden merkittävien jazzorkestereiden solistina, Suomessa UMO:n solistina ja Ruotsissa Norrbotten Big Bandin solistina.

Chariotsia johtaa Hannu Salmensaari, joka vastaa kuoron taiteellisesta johdosta, kun taas orkesterin taiteellisesta johdosta vastaa Antero Suvilaakso. Suvilaakso on myös koonnut Kuusankosken konsertissa esitettävän konsertin ohjelmiston.

Päivi Niemi puhujaksi VappugospeliinKeskiviikko 16.02.2011 18:25

Päivi Niemi on buukattu yhdeksi Vappugospelin puhujista. Niemi on kokenut kristillisen terapiatyön ammattilainen sekä pidetty luennoitsija ja puhuja. Terapiakokemuksistaan Niemi on kirjoittanut mm. kirjan Stooreja varjojen maasta.Lue lisää: http://www.paiviniemi.net/
« Uudemmat -