IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

duunii töitäPerjantai 02.10.2009 13:15

Tänään pyöräilemään työporukan kanssa ja saunomaan. Sit pitäis laulaa ja käydä läpi sunnuntain treenejä ja maanantain treenejä. Jotain sanoja sain työstettyä eilen...

Ja nyt pitäis miettiä, olisko aikaa vielä yhdelle bändiprojektille. Tuli tiedustelu, olisivat perustamassa aivan uuden kokoonpanon ja pääsis itse aika paljon vaikuttamaan siihen, mitä soitetaan. Tällä hetkellä on kahdessa aktiivisessa ja yhdessä, jossa ei oo treenejä ollu pitkään aikaan, mutta ilmeisesti seuraavan vuoden alussa treenattais senkin porukan kanssa. Tekis kamalasti mieli ottaa vielä yks projekti! Mutta sitä pitää vaan miettiä, riittääkö aika kaikkiin, koska treeni ei ole pelkästään paikan päällä treenausta, kappaleita pitäis treenata kotonakin ja näihin kahteen kokoonpanoon pitäis itsekin säveltää ja sanottaa jotain...ja se vie aikaa!

Jos olis kolme aktiivista projektia, siihen päälle kotitreenit ja laulutunnit...se vois olla vielä mahdollisuuden rajoissa. Mut sit on tiistain teoriatunnit ja ratsastus...mut pitää kattoo. Salilla käynti on jäänyt tosi paljon taka-alalle, nyt oon enimmäkseen juossu koiran kanssa. Salilla tosin pystyy illallakin laulamaan :P.

Mutta mietitään, mukavaahan tämä pelkästään on :) ja ihanaa, että pääsee tekemään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.