IRC-Galleria

Turun Sanomat...Maanantai 07.08.2006 15:33

Viranomaiset hakivat ruumiin vasta 12 tunnin kuluttua onnettomuuspaikalta Yläneeltä
Paikalliset löysivät liikenneturmassa menehtyneen nuoren miehen

KATRI TUOMINEN

Liikenneonnettomuudessa kuollut nuori mies löydettiin turmapaikalta vasta 12 tunnin kuluttua Yläneellä lauantaina. Kolme paikkakuntalaista nuorta miestä matkasi Yläneeltä Säkylän suuntaan, kun heidän autonsa suistui tieltä ja päätyi katolleen ojaan lauantaina klo 5.05. Paikalliset löysivät ruumiin noin klo 16 ja ilmoittivat asiasta poliisille.

Kokemäen poliisi kävi onnettomuuspaikalla noin klo 6 aamulla. Yksi onnettomuudessa loukkaantuneen vietiin Tyksiin. Auton kuljettajaksi arveltu mies selvisi ehjin nahoin, ja poliisi otti hänet kiinni pian onnettomuuden jälkeen. Menehtynyttä tai kuolettavasti loukkaantunutta uhria ei jostain syystä siinä vaiheessa havaittu. Viranomaiset ovat vaitonaisia tapahtumien kulusta ja syistä, miksi kolmas onnettomuuden uhri oli jäänyt paikalle.

Paikalliset löysivät ruumiin onnettomuuspaikalle jätetyn auton läheisyydestä, pensaikosta. Onnettomuuspaikalle saapuneet tuttavat soittivat uhrin kännykkään, joka soi hänen taskussaan.

Paikalla ollut mies kertoo kahden siviilipukuisen poliisin tulleen onnettomuuspaikalle vasta 45 minuutin kuluttua soitosta hätäkeskukseen. Hätäkeskuksesta sanotaan, että paikalle oli lähetetty ambulanssi noin klo 17.

Poliisin tiedotteen mukaan autossa oli vain kaksi nuorta miestä, kuljettaja ja sittemmin kuollut. Tyksiin joutuneesta ei siinä mainita sanaakaan. Paikalla ollut mies sanoo, että Tyksiin toimitettu mies oli pyytänyt poliisia etsimään tiettävästi matkustajan paikalla istuneen, nyt kuolleen miehen, mutta poliisi ei ollut reagoinut pyyntöön.

Loimaan poliisi ei kommentoi asiaa enempää, ja tapauksen tutkinta on siirretty Turun poliisille. Onnettomuuden tiedottamisesta vastaava tutkinnanjohtaja on paikalla vasta maanantaina.

Julkaistu 6.8.2006 2:33:16
__________________________________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.