IRC-Galleria

Päivän mietteet ja kevyet tapahtumat, osa 9Keskiviikko 21.11.2007 22:44

Angsti meni pois huis, joten palataan mietteisiin ja kepeisiin tunnelmiin. Tänään oli isopääpäivä. Tajusin töissä, että hupparillani oli hammastahnaa ja syynkin tajusin. Unenpöpperössä menin huppari päällä vessaan, vaikka normaali menen aina vain aluspaidassa tai paidatta ihan jo siksi, että vessassa on lämmin kuin saunassa, eikä patteria voi säätää ja kun en siedä liian kuumaa, niin paita päällä sinne kuolisi. Jumala kosti vielä tuplasti, hikistymisen lisäksi vielä mähmin sen paidan, joten piti töissä olla sitten t-paidalla. Hmm, mistäs tämä juttu lähti? Ai niin, iso pää. Jossain vaiheessa vessassa käydessä sitten huomasin, että pääni näyttää ihan valtavalta. Epäilin syyn olevan t-paidassa, mutta kun töistä lähtiessä laitoin hupparin, pääni näytti vieläkin isolta. Samalta kuin Suurimman pudottajan Henrillä/tms. Kamalaa. Toivottavasti pääni ei ole paisunut. Tätä se itsetunnon nousu tietää, kusi on noussut päähän ja nyt se kasvaa :'(

Ennen ison pääni huomaamista haaveilin uusista vaatteista. Nyt tuntuu siltä, että voisi taas miettiä jotain hienoa vaatetta, eikä vain shoppailla jossain marketissa luomumaidon ja vessapaperin välimaastossa. En tarte, mutta haluan housut. Sellaiset hienot vetoketjuhousut, joita goottiliikkeissä myydään. Niitä on toki kaikilla, mutta silti, ne on vain niin ihkut! Sit tahdon kaularemmin, mielellään ihan vain nahkaisen ja yksinkertaisen mustan. Tartten myös mustapunaisen raidallisen hieman paksumman kaulaliinan, joka on hieno ja ei fleeceinen, muttei myöskään liian villamaisen naisellinen. Juuri sellainen, mitä stereotypiset jenkkiläiset yliopistorunoilijamiehet kaikissa komedioissa käyttävät. Haluan myös jonkun hieman sähäkkäämmän takin. Tai siis haluan ja tarvitsen yksinkertaisen hienon mustan kevät/syystakin (miksi helvetissä näitä ei löydä enää mistään?) ja sitten pelkästään haluan jonkun esim. kiiltävän tai rotsimaisen biletakin.

Haluan paitoja. Paljon. En vain yhtään tiedä, millaisia paitoja. T-paitoja on ja huppareitakin muutama, mutta olisi kiva omistaa jotain muitakin paitoja. Olen paitojen suhteen aika ulalla, enkä yhtään tiedä mikä minulle kävisi. Kaljamaha, jota en millään onnistu laihduttamaan pois, kuitenkin estää pitämästä mitään tiukkoja trikoopaitoja tai housujen sisään tungettavia kauluspaitoja, joten valikoima jää aika pieneksi :/ Tiedän kyllä, ettei se näytä pahalta jos vähän mahakaskin pitää tiukkaa paitaa, kunhan sitä pitää oikein, eikä ala sitten häpeilemään itseään. Tähän ei vielä itsetunto riitä, helpompi laihduttaa.

Tahdon myös jonkun päähineen. Mikään ei vain minulle kelpaa, käy tai mitään en voi edes käyttää, kun se latistaisi tukan. Huppuja vihaan päässä siksi, että heti kun tuulee, se huppu lentää pois päästä ja lopulta joutuu kävelemään toinen käsi hupusta kiinni pitäen, joka näyttää typerältä.

Tah-don.

Tahdon myös jotain hyvää mandariiniruokaa, jossa mandariinit on aseteltu nätisti. Mmm, jospa teen mandariinitexmexiä, johon tulee kamalasti eri wokkivihanneksia ja jauhelihaa ja krakovanmakkaraa ja riisiä ja HP-kastiketta ja sitten mandariiniyllätys viilin kera. Jeij! Teen! Heij!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.