IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Luova taukoTiistai 27.11.2007 00:47

Näistä kirjoituksista alkoi tulla taas jo niiiiiiin pitkiä, että nyt pidän pienen luovan tauon ja lyhennän ajatuksiani.

Sen vain mainitsen, että söin hieman kaalia ja nyt pierettää. Kiinankaalia siis, possunsuikaleiden kera. En edes tiennyt, että kiinankaali sopii lämpimään ruokaan. Sopii näemmä.

Haaveilen valkovaaleanpunaisesti Hello (true evil) Kitty paidasta, jossa Kittyllä olisi corpsemeikit. Tai ehkä sopivampaa olisi Hello Panda -paita. Tahtoisin myös paidan, jossa edessä olisi Hello Kitty ja takana Bye Kitty ja Kittyn kakkelipylly.

Laihdutan taas. Kaivoin jo keittiövaa'an kaapin perukoilta ja kävin kirjakaupassa. Ruokavalio oli vain pikkuhiljaa hiipinyt kohti sitä "paljon mössöä ja vähän vielä päälle" asenetta. Ymmärrettävää sinänsä, että ei aina jaksaisi mitään hirveitä gourmeita kokkailla, kun on kiire, mutta sitä mössöä tulee sitten syötyä hillittömästi, kun se ei oikein täytä aisteja ja henkistä nälkää, eikä mössöä kehtaa syödä vähää, toisinkuin jotain hankalammin tehtävää.

Vingutin vielä korttia Yves Rocherin nettikaupassakin. Helkkari, tänään on tuhlauspäivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.