IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Tauko oli lyhyt.

Aamulla töihin pakkasessa kävellessä tuli mieleen, että miten ihanaa olisi olla vaatesuunnittelija! Ei, en osaa suunnitella vaatteita, enkä kuvittele lyöväni niillä rahoiksi, enkä edes osaa piirtää vaatteita, kuten ylläoleva kuva sen todistaa. En minä itse niitä edes kasaisi, kertoisin vain jollekin, millaisia tekee ja vahtisin, tuleeko niitä oikeanlaisia. No mitä kivaa siinä sitten olisi? Se, että saisin pukeat mallit suunnittelemiini vaatteisiin >:D

Yllä onkin upea ensimmäinen luomus Hello Panda (kyllä, trademark on jo käytössä, ei puututa nyt siihen) mallistooni. Yksivärisellä tussilla on hankala saada muuta kuin mustaa taululle, mutta kyseessä olisi siis raitapoolovillapaita, jonka etumuksessa olisi suloinen goottipandan *) kuva. Rohkeammassa mallissa pandan silmät voisivat olla rintojen kohdalla, kiltimmässä vähän ylempänä. Tärkeintä vaatteessa olisi sen lämpöinen pehmeys, raidallisuus ja tyttömäisyys, jota kautta tulisi myös söpöys ja seksikkyys. Ujontuhmaa.

Huomatkaa myös upea vekkihame, goottipandalogolla *). Settiin kuului myös raitasukkahousut goottipandakuvioilla *) ja säärystimet goottipandan *) kera, mutta koska lopputulos näytti vankilapyjamilta, kamera sensuroi ne pois.

Voinkin yhdistää tämän vaatesuunnitteluintoni toiseen epäsalaiseen haaveeseeni, eli raitasukkahousujen (netti)kaupan perustamiseen. Miksipä tyytyä vain niihin, voisin myydä kaikkea kivaa ja raidallista tuolla ja lisäksi omaa vaatemallistoani. Firman nimikin on jo valittu, Stripetease! **)

Raidat ovat ikuisesti muotia ja/tai aina niille löytyy ostajansa ja tällä hetkellä muutenkin neuleet menevät pitkästä aikaa taas kuin kuumille kiville ja ehkä tuohon harmaaseen väriin ollaan jo kyllästytty, joten minulta saisi kivaa raitaa tilalle.

Selkäni tappaa minut.

*) Kuvan panda ei välttämättä goottipanda.
**) Jos varastat firmani nimen, joudut epäonneen. Jos lähetät tämän viestin viidelle, ihastuksesi suutelee sinua ja varastaa sinulta pinnin. Tapaat ruskeasilmäisen komistuksen ja teiltä löytyy yllättävä yhteinen puheenaine. Taloudellisesti tulet olemaan loppukuusta ahdingossa, säästä nyt!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.