IRC-Galleria

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tänään oli ainoa mahdollisuus nukkua pitkään taas iäisyyksiin, joten eilen illalla ajattelin käyttää tuon mahdollisuuden. Kun nukahdin Heroesin viimeisen viiden minuutin aikana sohvalle, ajattelin käydä pesemässä hampaan ja naamat ja suoraa tietä jo kympiltä painua pehkuihin. Ylläripylläri mikään ei koskaan onnistu nopeasti kun on minusta kyse, joten vessasta pääsin vasta klo 23 ja silloin olin ravannut noin 20 kertaa sängyn ja vessan väliä, kun aina unohdin jotain tehdä.

Noh, 23 hyvä. Laitoin herätyskellon soimaan klo 10.30 ihan vain siksi, että mietin aamulla jatkanko unia vai en. 11.30 tuntia tulossa unta, jee! Paljon parempi kuin normaalit 3-5 tunnin yöunet. Rotkahdin sänkyyn ja kun hyvät unenlahjat omistan, nukahdin heti... enkä nukahtanutkaan. Oli ihan helvetin kuuma, joten kävin laittamassa patterin pois päältä ja avasin ikkunan. Tuuletkin hetken ja kokeilin uudestaan. Ei, ihan helvetin kuuma vieläkin. Hiki alkoi valumaan noroina pitkin ihoa ja satiinilakana takertui jalkapohjiin (ainoa puhdas pussilakana). Vitutti. Yritin vaihtaa asentoa, olla kylellään ja selällään ja ties miten päin. Juuri kun meinasin nukahtaa, heräsin hirveään kipuun ihollani. Aaaargh, lakanat polttaa! Jostain täysin mystisestä syystä etenkin juuri nukkumaankäydessä lakanat usein aiheuttavat todella kivuliasta palamisen ja kemiaalisen polttamisen tunnetta, etenkin talvisin.

Nousin, rasvasin itseni, tuuletin taas kämppää ja suljin toisenkin patterin. Palelin kylmästä ja palasin sänkyyn. KUUMA! Hiki valui taas, lakanat poltti ja rupesi vituttamaan. Lopulta kilahdin täysin, revin satiinilakanan pois täkin päältä ja vaihdoin sen monta viikkoa likaisena pyykkikorissa lojuneeseen normaaliin pussilakanaan. Rasvasin itseni uudestaan, avasin kaikki talon räppänät, rasvasin itseni vielä kerran, seisoin avonaisessa ikkuna-aukossa ja rasvin itseni vielä kolmannen kerran. Suljin ikkunat. Menin sänkyyn. Ah, nyt on hyvä nukkua ja nukahdinkin, kunnes herään puhelinsoittoon. Gaah.

Pistin telkkarin päälle ja ajattelin, että koska aina nukahdan telkkaria katsoessa, niin nytkin. En nukahtanut. Kello oli 0.08, eli ei vielä hirveästi, mutta yli kaksi tuntia oli jo tuhlaantunut. Avasin taas ikkunat, koska minulla oli aivan sairaan kuuma. Lopulta luovutin. Paskan myivät. Olkoona. Pistin ikkunat kiinni, rasvasin itseni vielä kerran siten, että sitä rasvaa oikein tippui iholtani ja menin sänkyyn. Heitin peiton vain nivusteni päälle etten kuolisi kuumuuteen ja kävin vielä juomassa vettä, koska janotti ja päähän sattui. Ajattelin kaivoa ja pimm, nukahdin.

Tarinan opetus: Älä koskaan kuvittele nukkuvasi paljoa ja oikein suunnittelemalla suunnittele nukkumaan menoa. Nukahda mieluummin sohvalle ja siirry sit aamuyöllä sänkyyn tai jätä kantapäät rasvaamatta, hampaat pesemättä ja iltavesi hörppäämättä. Mulle tuli yksinkertaisesti jotain nukkumissuorituspaineita.

Mitäs tänään. Olen nörtännyt koko päivän, kerrankin luvan kanssa. Nörttääminen on siis sitä, kun ei olla sosiaalisia edes netissä. Vai onko se nolifettamista. No ihan sama. Töiden jälkeen tulee istuttua aina päivä mesessä ja galtsuissa ja foorumeilla, jonka takia tuntuu, ettei saa mitään aikaan, ei edes mitään turhaa. Tänään on päivä erilainen ja palaankin kohta pelin pariin, kohan tässä hetken istuskelen.

Sain _lopultakin_ katsottua Unelmien Sielunmessun. Se tuli muistaakseni joskus kesällä ja olen varmaan viidesti sitä jo nauhalta katsonut, mutta en ole päässyt hirveästi eteenpäin. Tällä kertaa oli ehkä viimeinen 20-25 minsaa jäljellä ja oli kerrankin aikaa kattoa, kun telkusta ei mitään tullut ja "herkullisen" jouluateriankin olin väsännyt kinkusta ja laatikoista ja kesäsalaatista. Kinkku oli pahaa, mutta laatikot iiiiihania! Jos on olemassa yhdet ruoat, mitkä ovat parempia kaupasta ostettuina kuin itsetehtyinä, niin se on laatikot. Porkkanalaatikko, lanttulaatikko ja etenkin maksalaatikko. Varmaan imellytetty perunalaatikkokin. OOONJAM!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.