IRC-Galleria

Haipakan takia ei ole ennättänyt, mutta nyt taas.

Aikajärjestyksessä... En mennyt nukkumaan ollenkaan sunnuntaina, vaan tein kandityön seminaaria aamuviiteen ja sit hirveällä kiireellä aamupalaakaan syömättä suihkuun ja bussiin ja nokka kohti Lappeenrantaa. Junassa vähän torkahtelin, mutta suurin osa ajasta meni esitelmän valmisteluun, jota en ollut ennättänyt vielä tehdä ollenkaan, vasta pelkät kalvot. Aika virkeä olo olikin sitten ilman ruokaa ja unta heittää semma, mutta ihan ok se meni. Tuijotin taulua enkä muita oppilaita, mutta whaevö. Suurella osalla oli hommat kesken tai työt huonoja, joten en minä ainakaan negatiivisesti joukosta erottunut. Pientä korjattavaa tuli, mutta sekin oli vain muotoseikka. Olin tyhmänä noudattanut ohjeita, kun ei olisi saanut. Aha :D. No, 30 minsaa korjausta ja valmis. Takaisin palatessa olin sitten jo niin väsynyt, että unohdin miten niellään :D Meinasin tukehtua sylkeeni junassa. Ihme kyllä, illalla ei edes hirveästi enää nukuttanut, se meni jotenkin ohi.

Tiistai meni vielä ok, mutta keskiviikkona iski sit se väsymys. Kraaah!! Olin ihan zombie ja en meinannut pysyä suihkussakaan pystyssä, saati töissä hereillä. Illalla kävin salin jälkeen kynttiläuinnissa. Jeij! Vesi näytti normaalia kylmemmältä kun oli pimeää ja musa raikoi liian kovaa. Ei milkään suurin elämys, etenkin kun altaat oli täynnä. Sit vielä se ikidilemma, eli en ole mikään hirveän hyvä uimaan. Kyllä minä pinnalla pysyn ja eteenpäin pääsen, mutten osaa sammakkoa tai kroolia tehokkaasti ja rintaa en ollenkaan. Uimisen nautinnollisuus on siis aika vähissä, kun tuskaistuttaa aina uida hitaammin kuin veli tyttöystävineen. Sitten taas jos menee yksin, hävettää muuten vain, kun jotenkin en osaa yksin uida, koska se tuntuu oudolta. Olisi kiva joskus ihan _uida_ pitkään, eikä heti mennä rypemään, mutta nytkin jo menee koko ilta salilla, niin ehkä sitä aikaa ei kehtaisi pidentää. Rikkaana voisi toki tehdä siten, että alkaisi käymään kerran viikkoon lisäksi vain uimassa, vaikka siinä menisin saliosuus sit hukkaan, kun se kuuluu samaan rahaan.

Eilinen meni ok, mitä nyt vähän kiukutti koko päivän. Aamulla puhkesin itkuun kuin pikkulapsi, enkä oikein edes tiedä syytä. Nukuin tarkoituksella vähän pitempään kun kerrankin pystyi ja töihin pääsin vasta 10.30. Jotenkin tuo pari tuntia pidempi uni tai joku sai sit tunteet pintaan ja koko päivän piti niellä itkua, etenkin jos kuunteli hyvää musaa. Tänään vielä vähän samaa ongelmaa ja onkin kiva tulla töihin, kun tapana on viimeisellä kävelypatkalla työmatkalla oikein valitsemalla valita joku hyvä biisi iPodista. Tällä kertaa se oli The Soundsin Mine for life, joka on kyllä aikamoinen itkubiisi. "Huomenta" *snif, itk*

Tein tänään peliliikkeen ja menin kerrankin kahdeksaan töihin. Normaalisti menen noin ysiltä ja kun teen usein vielä vähän ylitöitä, pääsen töistä joskus 17.30 ja olen kotona ilman salia joskus 18-18.30, kaupassa käydessä ehkä jopa 19. Tuossa ennättää vähän kokata, etenkin kun minä en koskaan vain lämmitä ruokaa, vaan joku yksinkertainenkin ruoka vie vähintään sen 30 minsaa tehdä. Sitten onkin simpsonit ja frendit ja heroes/top chef ja pimm, kello onkin kymmenen. Käytännössä siis vasta nyt alkaa oma aika ja jotta saisi nukuttua tarpeeksi, pitäisi mennä nukkumaan klo 23 :D Tunti omaa aikaa päivässä. En kestäisi tälläistä viikkoakaan kun tappaisin itseni. Sen takia valvoa kakotan sitten aamuyölle, unet jää 3-5 tuntiin ja ylläripylläri olen sitten ihan tööt. Tämän kaiken kestää, jos saa viikonloppuna nukkua. Perjantaina juomalla viikonloppuna jää unen suhteen nollille, joka on paha. Lauantaina juomalla jää pahasti tappiolle, joka on superpaha. Kuivin suin saa nukuttua ja olo taas paranee. Juominen onkin vähentynyt reilusti, mutta koska elämää ei ole, niin ei voi olla suostumatta, jos tulee kutsu johonkin kotibileisiin tai on jotain isompaa juhlaa, vaikka jo etukäteen tietää, että seuraava viikko on sitten yhtä sumua, itkua, saisailleen nukahtelua ja harhoja.

Tänään piti päästä jo neljältä lähtemään kotiin ja tulla suoraan kotio, jolloin kerrankin jäisi enemmän aikaa illalla tehdä mitä haluaa. Kesken työpäivän iski kuitenkin ihan hirveä sosiaalisuushalipula ja ajatus siitä, että ryntäisin töistä kotiin murjottamaan viikonlopuksi oli kamala. En todellakaan aio juoda, mutta piti saada edes jotain ihmiskontaktia. Menin sit ostamaan pizzan :D Viimeksi olen käynyt pizzeriassa joskus alkusyksyllä, joten kai sitä nyt saa käydä uudestaan. Pizzeriassa oli helvetinmoinen jono, mutta se vain hyvä, saipa katsella paikallista nuorisoa samalla. Jeij! Ihmisiä! Vaatteita! Sukkahousuja! Säärystimiä! Puurrrr :> Harmi vain, että tilasin huonon pizzan ja kaikenlisäksi se ennätti jäätyä kotimatkalla. Lämmitin sen uudestaan uunissa, mutta lopputulos oli aika :(. Noh, ei se pizza ollutkaan siinä se pääasia. Kellokin oli sitten jo lähes kuusi kun pizza oli syöty, eli olisin voinut vetää itselleni hernarit siitä, että TÄNÄÄNKIN meni yöhön ennenkuin oma aika alkaa (ei, pizzan syönti ei ole omaa aikaa), mutta whaevöh! Nyt on perjantai, jiihaa!

Sit lyhyempiä IHKUtuksia:

- Britney Spears on ihana! Älkää kiusatko häntä enää :<

- The Sounds on IHANA! Voi Jamin anaalikarvat sentään, että musiikki voi taas kolahtaa. Levy oli jo ekalla kuuntelemalla hyväok8+, mutta nyt kun sitä on pyörittänyt lisää ja lisää ja lisää, on lähes jokainen biisi avautunut ihan eri tavalla ja levyllä ei olekaan yhtään huonoa, ne mixit vain turhia (muttei nekään huonoja). Harvoin 16 biisiä yhdellä levyllä on sellaisia, että kaikki ovat WAU! Musiikki on hyvyydessä vielä taitavasti tuotettua ja joka kuuntelukerralla löytää yhden uuden äänen tai soittimen taustalta. Tämä on kalliin musiikin plussa aina verrattuna saunatuotantoon, kun biisi on itsessään jo hyvä, mutta tarkasti kuuntelemalla se alkaa vielä kuoriutumaan äänikerroksiksi, jotka jo itsessään ovat jännittäviä kuunnella. Sama efekti, kuin hyvää ruokaa syödessään hyvän maun lisäksi huomaisi, että mähän tunnistan kaikki 40 eri makua tästä ruoasta!

- Lazy Town on ihana! Ne lapset ovat ihan pilvissään ja joko hyperaktiivisia tai sumuissaan.

- Paavo Pesusieni on IHANA! Ei helvetti että se on sairas ohjelma. En tajua miksi se on muka lastenohjelma, mutta olen ihan hiljaa, ettei päättäjät tajua katsoa sitä ja kieltää sitä sarjaa. Sarjaa voisi pitää lähes Ren & Stimpyn siistimpänä pikkuveljenä. Paljon ällöttävyyksiä, hulluuksia, raakoja ja seksuaalisia viittauksia, jne, mutta siedettävän peiteltynä välillä. Ehdoton lempparini kohta, jossa Patrik ja Paavo leikkivät vuorikiipeilijöitä. Patrik pyytää, että Paavo leikkaisi hänen jalkansa irti, koska ne ovat jäätyneet. Paavo ei kuitenkaan voi, koska hänen kätensä ovat jäätyneet ja ne pitäisi leikata irti. Lopulta pelastusryhmä saapuu paikalle ja huutaa: "Kestäkää vielä, sahat ovat tulossa". Aaargh :D En muista ennen nähneeni lastenohjelmassa viittauksia raajojen irtileikkaamiseen :>

- Mikäs vielä olisi ihanata? Ihmisten reidet ovat ihanat! Naisten salivaatteet ovat ihania! Eschalon Book I (pistä tuo googleen, kyseessä wanhantyylinen crpg) on ihana! Ihmiset ovat ihania! W.I.T.C.H on ihana! Pääkallosukat ovat ihanat! IHANATA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.