IRC-Galleria

Joulu voisi olla vaikka vähitellen jo ohi, joten näitä voi jatkaa.

Huomenna Suomen Turkuun viettämään uutta vuotta. Kikatuttaa jo etukäteen, joskin 6 tuntia junassa suuntaansa ei ole niin kivaa. Junasteluun ja matkusteluun on tosin tottunut, Lappeenrannassa asuessa kun vanhempien luona käymiseen meni aina se reilu 8 tuntia aikaa julkisilla. Pyllylihakset kestää, mutta toisaalta ei kehtaisi koko loppulomaa tuhlata junassa istumiseen. Nääh. Pitää värkätä jotain kivaa tai olla nukkumatta tänä yönä, niin voi nukkua ja kuorsata sit junassa. TSH pitäisi myös lukea loppuun, viimeisen kirjan loppupuoli on jo menneillään ja siellä lopussa näyttäisi olevan vain jotain kakkelia.

Tauon jälkeen runosuoni on vähän ruosteessa, joten aloitan vanhalla tutulla IHANATA-listauksella kepeän laskeutumisen päivistelyn maailmaan.

Alicia Keysin No One on ihana! Biisi toimii kuin hirvi, mutta video vain lisää tehoa. Biisi nykii ja Keyskin videolla, hänellä on aivan uskomattoman mystisen ihania vaatteita (kultainen tuubimekko, wtf?) ja se taustan kellopelimäinen puuppuup ääni sopii niin hyvin. Keysin ääni muutenkin täydellinen, vaikka 99% hänen materiaalista onkin aika paskaa. Ainoa miinuspuoli koko biisissä on se, että tämä jää päähän. Graah. Ihanata!

- Haamutiimi on ihana! (JIM, la klo 20.00, vink) Tätä taisin jo ihqutella joskus aiemminkin, mutta menköön. Sopivan kevyttä epätiedettä ja draamailua ja spookynesiä, yhdistettynä entä jos ajatteluun. Mikä parasta, vaikka kyseessä on jenkkisarja, se 50 minsaa on täyttä asiaa, eikä uusintaa, previewiä, "tätä näette katkon jälkeen" ja muuta paskaa, mitä niin moni jenkkisarja on täynnä. Tämän voi katsoa suoraan telkkarista, eikä tartte ensin nauhoittaa ja kelata turhuuksia pois, jolloin sarjan pituudestakin häviää helposti se 30-40 minsaa, kuten monissa JIM-dokkareissa käy.

- Rebecca Ramijn-Stamos on ihana! Rollerball oli ihanan paska leffa! Kikatin niin hillittömästi sitä leffaa katsoessa, ettei mitään rajaa. Leffan loppu on tosin täydellisen häiritsevä, eikä sovi mitenkään siihen pellekoulumaiseen sladi-rokkitähtilife-kuumii-huorii-hottei-autoi-väkivaltaa-ja-tsiksei-paskuuteen. Loppukin on siis hillittömän paska, mutta häiritsevän raa'an paska. Ilman Rebeccaa ei tätä paskuutta olisi jaksanut kikatusmielessäkään katsoa, mutta kiitos Rebeccan jaksoi. Ja voi jeesus että se hänen kasvovamma oli IHANA! Rakastan verisiä viiltoja naamassa. Ihanata!

- Japandialaiset perverssit tytöt ovat ihania! Toki kyse on vain stereotypiasta, mutta whaevö! Ihanata! Japanialaisuuteen muutenkin kuuluu, ainakin ajatuksissani, sellainen mystinen ja häiritsevä seksuaalinen poikkeavuus. Oikeastaan suurin yllätys 2girls1cupissa oli se, ettei kyseessä ollut aasialaiset tytöt, vaan valkoihoiset. 2girsl1cup on muuten ihana! 2girls1fingerkin on ihana, tosin siinä on japseja, joten se on itsestäänselvä :( 4girlsfingerpaint on ihana!

- Tyttöjen pulleat mahat ovat ihania! Älkää peitelkö niitä telttavaatteissa, vaan käyttäkää tiukkoja paitoja. On vain ihanata, jos paidan alta näkyy jotain. Oikeasti, tämä ei ole sarkasmia. Ihanata!

Ihanata! Jeij! Kika!

Bonuskuvana ihana kahvifirman slogan. Tuleeko joku tässäkin viestissä mainittu videopätkä mieleen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.