IRC-Galleria

Mulla oli aamulla pientä kipeyttä lukuunottamatta jeij-fiilis ja olin jo innoissani tulossa kirjoittamaan, kun firefox ylläripylläri alkoi vittuilemaan täydeltä laidalta. Nyt reilu tunti myöhemmin käsissä on tuppo hiuksia, otsaan koskee pään paukuttaminen seinään ja meinasin viskata monitorin ikkunasta läpi. Jotkut kukkahattutädit väittävät, että jotkut tietokonepelit tekevät ihmisistä aggressiivisia. Kyllä, tämä on ainakin omalla kohdallani totta, mutta pelin väkivaltaisuus ei tee minusta aggressiivista, vaan pelin huonous tai rasittavuus. Jo pelkkä tietokoneen käyttö yleensä riittää siihen, että verenpaine nousee ja tekisi mieli repiä joltain kädet irti ja pahoinpidellä hänet niillä irtirevityillä raajoilla. Graaah. Miksei mikään koskaan voi toimia? Ehkä säästän teidät nörttimäisiltä yksityiskohdilta, mutta vitutti. Noh, jospa saisin ihanata-olon takaisin.

Kävin eilen kaupoilla. Piti ostaa uudet puuvillasatiinilakanat, kun jotenkin yhtäkkiä tulin tajuihini ja huomasin, ettei minulla ole kuin yksi siisti pussilakana ja epäsiistienkin kanssa vain kolmet, joka on aika vähän. Polyestersatiinisia on kyllä monta, mutten enää niitä halua käyttää, kun jalkani ovat liian kuivat. Seksikkäät esittelylakanat ovat ne, mutteivat nukkumista varten. Normaali puuvilla myös tykkää polttaa ihoani, joten puuvillasatiini on tämän hetken valintani. Perkeleen kallista, valitettavasti.

Pääsin Jyskiin noin 17.45, eli varttia vaille sulkemisaika. Olin tietenkin lukenut kuvastoa väärin ja alennuksessa olleet 7 euron pussilakanat olivatkin puuvillaa, eikä puuvillasatiinia. Etsiskelin sit jotain halpaa ja nättiä puuvillasatiinia (löysinkin, ihanat mustat lehtikuvioiset, 15 eur alennuksessa), kun liikkeen ovelta alkaa kuulumaan jotain älämölöä. Naispuolinen myyjä huusi jollekin, että pysähdy rouva, mitä ihmettä sinulla on hameesi alla. Uteliaana menin toki katsomaan ja muistinkin, että liikkeeseen tullessa olin nähnyt ryhmän romaneja sisällä. Romanirouvapari oli jäänyt kiinni varastamisesta. Ensin yrittivät väittää, ettei heillä ole mitään, mutta pian hameen alta alkoi löytymään tavaraa. Lopulta sitä tavaraa tuli yksi markettikärryllinen. En voinut uskoa todeksi sitä tavaran paljoutta :D Siellä oli mattoa, lakanaa, tyynyä ja ties mitä. Tässä vaiheessa myyjät laittoivat ovet takalukkoon, eli liikkeeseen ei päässyt sisälle ketään, eikä sieltä päässyt ketään pois. Tämä siksi, etteivät he voineet vahtia ovella kun piti asiakkaitakin palvella. Nähtävästi heillä on ollut ennenkin jotain ongelmaa, kun niin ärhäkkäästi poliisit kutsuivat ja asenne oli sellainen, että _tällä kertaa_ ei riitä anteeksipyynnöt ja anelut.

Hieman kikatellen sit odotin vartin poliiseja ja kikattelu yltyi, kun tuona aikana parivaljakko oli pöllinyt jo lisää tavaraa, vaikka poliisit olivat tulossa heidän ekaa varastusta selvittämään. No pitäähän sitä jotain odotellessa tehdä ;) Lopulta kissalan pojat saapuivat ja myyjä avasi oven, jotta pääsin lähtemään. Lienen aika elämätön olmi, kun jo tuollainen pieni tapahtuma tuntui ihanalta piristykseltä päivään, vaikka tosiaan ne rouvat olivat ihan kiltisti ja anelivat vain, eli mitään moria ei vedetty esiin.

Kauppareissu jatkui sit halpiskauppaan, siellä kun oli purkkihernekeitto alennuksessa. Oli aika, kun pidin 50 sentin hernekeittopurkin syöjää idioottina porvarina, joka ei tiedä mitään köyhyydestä. Totta, totta, mutta nopeasti sitä oppii rahan makuun. Tällä hetkellä normaali ruokani maksaa noin 2 euroa per ruoka-annos kaikkineen, joskus enemmänkin. Miten ihmeessä tulin joskus toimeen 50 eurolla kuussa, kun nyt sen verran menee jo yhdellä ruokareissulla. Kun aloin laskemaan, miten euro päivässä (kaksi purkkia) hernekeittoon olisi paljon paljon halvempaa kuin nykyinen syönti, mutta opiskelijana en olisi voinut edes haaveilla tuollaisesta porvariudesta, niin pitkä matka on tultu. Ja pitkä matka on kuljettava takaperin, nimittäin olen nyt lomautettu, enkä saa tukea mistään. Työkkäri ei maksa kun olen opiskelija, mutten saa opintotukea, enkä opintolainaa. Sossukaan ei anna mitään, kun tilillä on rahaa. Kyllä niillä säästöillä elää pitkään, mutta vituttaa käyttää vaivalla säästettyjä rahoja elämiseen, kun olisin voinut tuhlata ne uuteen tietokoneeseen ja sit nostaa rahaa valtiolta. Tulen maksamaan veroissa kyllä jokaisen opintotuki- tai sossukuukauteni takaisin, joten en ota huonoa omatuntoa siitä, että käytän laillisesti minulle suotuja turvaverkostoja hyväkseni.

Köyhäily ei ihan onnistunut, koska mukaan tarttui paita. Alet menivät tosin noin muuten aika ohi silmien, joten ei kai tuota voi pahaksi sanoa, jos 7.5 eurolla ostaa paidan, kun muutenkin niistä puute. T-paitoja on ja huppareitakin tarpeeksi, mutta pitkähihaisia paitoja ei oikeastaan yhtään ja neuleita tasan 0. Ostin siis ihanan mustaharmaaraidallisen ohuen villapaidan, jollaisesta olen niin pitkään haaveillut. T-paita kun on usein liian kylmä, mutta hupparissa tulee kuolema. Lisäksi kun raitavillapaidat ovat niin ihanan söpöjä ja seksikkäitä tyttöjen päällä, niin miksi ei myös minun? ;) Paha paha Pasi tosin osti sen paidan kokeilematta... Illalla tulee joko kuva paidasta tai sit "vittusaatanaperkele" lisäviesti, kun se ei mahdukaan, on liian iso, tms.

Noniin, olokin jo paranee. Eilen aloitin selkäjumpan ja tänään niskat ovat siinä kunnossa, että auauauau. Onnistuin siis mokaamaan taas kerran tuonkin. En vain miehenä osaa aloittaa tarpeeksi varovasti, vaan pitää runnoa heti kärkeen täysillä. No, nyt tänään verryttelyä ja huomenna uudestaan paremmalla ja kevyemmällä onnella.

Jokainen joka lukee näitä päiväkirjaviestejä, huutakaa "Jeij", "Ihanata" tai jotain muuta. Jos myös haluatte vierailijoita omaan päiväkirjaanne/blogiinne/tms, pistäkää linkki joko yksityisenä tai julkisena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.