IRC-Galleria

Yhyy, snif, sob, angst, ryystTorstai 13.03.2008 21:40

Mä haluaisin juhlia ihan kunnolla ja selvästi tätä työpaikan saamistani. Haaveissani olisi mennä johonkin hienompaan roskaruokapaikkaan syömään mahansa täyteen, esimerkiksi Kotipizzaan tai Rossoon. Sitten kun kykenisi taas liikkumaan, samalla matkalla menisin johonkin ravinteliin kaljoittelemaan ja tilaisin kaikkia hauskoja drinkkejä. Koko illan budjetti jotain 50-100 eur. Mutkun snif, ei tuo ole yksin kivaa. Voin tarjota vaikka nuo pizzan Rossossa (syö ja juo niin paljon kuin jaksat!!), jos joku lähtisi völjyyn. Tai kutsuisi minut völjyyn, en näe ole varma, haluanko "juhlia" täällä Varkaudessa yhtään mitään.

Jos käy perinteiset, eli lähden yksin humppaamaan, niin sitten on dilemma ruoan suhteen, Rosso vai Koti"pissa". Kävin työkaverin kanssa oliko maanantaina vai tiistaina Rossossa lounaan aikaan. 7.5 eurolla tosiaan saa syödä ja juoda niin paljon kuin jaksaa, jossa syödä tarkoittaa kahta eri pannupizzaa, pastaa ja keittoa + salaatit päälle. Pannupizza oli jotenkin tosi kiehtovaa. Eihän se ole puhtaasti niin hyvää kuin normipizza ja hävisi jopa työpaikan ruokalan pizzalle, mutta se oli erikoista. Lisäksi ilmainen limppari ja Rosson hienohkomainen sisustus jotenkin toivat uutuusjännitystä. Pienenä pettymyksenä ennätin syödä itseni vain täyteen, en ähkyyn ja nyt jäikin kaivelemaan sellainen henkinen onttous, että mä tahdon uudestaan Rossoon ja tällä kertaa syön niin paljon, että varmasti saan rahoilleni vastinetta ja pelkkä Rosson näkeminen yököttää. Tuntuu kuitenkin vähän pöljältä mennä yksin pariksi tunniksi lounasaikaan syömään Rossoon, kun taas pizzapaikassa tuo ei niin pöljältä tuntuisi. Paitsi että minä en halua normaalia lättypizzaa, vaan pannupizzan, eli pitää mennä kotipizzaan, jossa kebab-pannari maksaa 10.40. Hieman hullua maksaa 10.40 yhdestä räiskäleestä, kun 7.50 saisin syödä niin paljon kuin jaksan, mutta toisaalta Kotipizzassa olisi jotenkin helpompi syödä yksin, koska pizzeriassa se ei ole niin outoa, paitsi... GAAH! JELP! Kohta en syö mitään, lämmitän pakastimesta mustikkarahkapiirakkaa ja juon salaa pullon valkkaria. Kakkiaiset. Ketkä? En tiedä.

Ainiin, sain asumislisää. Vuhuu. Pileet! Paitsi että typerä minä, kun hain sitä vasta nyt. Sitä kun saa vain hakukuukautta edeltävältä kuukaudelta aikaisintaan, joten menetin noin 260 euroa siinä, kun en hakenut ajoissa. Kakka. Buu. Pileet peruttu :<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.