IRC-Galleria

Puolisataa kirjoitusta jo takana, toivottavasti saman verran edessä. Edellisestä on taas aikaa, mutkun oon elänyt. Ihanaa! Nojoo, se eläminen on arkisin sitä, että palloilen itsekseni kaupungilla, mutta kun niitä kavereita ja muitakin on jo tullut nähtyä ja viikonloppuisin sosiaalista elämää ihan liiankin kanssa, kun ei ennätä nukkua ja jeij.

Lähdenpä kertomaan jostain, tulkoon mieleen mitä tulee. Aloitan tänäisestä. Olen ollut ilman pesukonetta muutosta lähtien, koska tähän kämppään sitä ei noin vain vessaan tungeta. Osittain siksi, ettei sitä tungeta vessaan ollenkaan, vaan keittiöön ja se vaatii jatkoputkia ja nikkarointia ja kun tiedän, miten kummitusmaisen huono olen jatkoputkeilemaan ja nikkaroimaan, ajattelin hankkia jonkun asioita osaavan tekemään työn ja minä toimin vain maksumiehenä. Pikkusiskon poikaystävä fixaa, kiitos hälle. Niin, piti sanomani, että tarkoitus oli lähteä töiden jälkeen kotio, mutta kun pääsinkin töistä nopeasti pikkubussilla pois (johon olen yrittänyt jo kaksi viikkoa päästä, mutten ole ollut oikeaan aikaan ulkona) ja kun se jättä stockan kulmille ja ihmisjoukko vain jotenkin "ajoi" minut kohti asemaa, niin päätin käydä vähän pörräämässä kompassilla. Matkalla sinne kuitenkin bongasin jo monesti nähdyn julisteliikkeen, johon tällä kertaa ajattelin mennä sisään. OOH! Julisteita! Olen monesti netissä kuolannut jotain julisteita, mutta kun ulkomailta julisteiden tilaaminen on ihan sairaan kallista, hankalaa (jostain syystä edes oikea visa ei moneen paikkaan käy, kun ne itkee jostain verified by visasta, johon siihenkin olen liittynyt, mutkun error ERROR!) ja typerääkin, kun ne julisteet tulee taiteltuina. Nyt on siis liike, josta voin napata ne kotimatkalla völjyyn ja pistää seinille. Julisteiden suhteen tosin olen tehnyt sen päätöksen, että tästä kämpästä ei tule enää mikään teinikämppä, ainakaan olohuoneesta. Makkariin haluan jotain hieman höpsömpiä julisteita, kuten Witchin, Paavo Pesusienen ja jonkun nättigoottityttöupeamaisemalohikäärmekliseekliseeklisee-julisteen. Haluan olohuoneeseen jotain hienon hillittyä ja taidemaista, mutta joka samalla viehättää minua. Lopulta löysinkin yhden: jonkun taitelijan printti ballerinasta, joka oikoo koipiaan ullakolla violeteissä säärystimissä. Ihana kuva, ihanan hillitty, ihanan viehättävä ja muutenkin niin sympaattinen. Hienoinen pettymys oli se, että kuvanlaatu on aika rakeinen, mutta kai se on vähän niinkuin se idea. Löytyi hirveästi muutakin upeaa, mutten uskaltanut ostaa, koska ehkä pitäisi ensin sisustaa jo valmiilla tavaroilla ja huonekaluilla, sitten konsultoida vähän millaista teemaa ja mihin ja sitten vasta hankkia yksittäiset taulut. Olen myös haaveillut teettäväni jostain valokuvasta ihan kangastaulun, se kun onnistuu jossain liikkeessä, näin mainoksen. Joku taiteellisen silmän omistava, joka ei saa näppyjä ajatuksesta, että seinälläni olisi avaruutta/jalkoja/värivaatteita/eläimiä, ilmottautukoon sisustuskonsultiksi.

Sisustuksesta pääseekin kätevästi tyyliin. Itsetuntoni on noussut kuin hirvi kaljan jälkeen ja vaikka aamulla onkin edelleen paras olo ja päivällä se laskee, niin aamulla kokopeilin edessä keikutellessa ja flirttaillessa olen tullut siihen tulokseen, että tartten tiukemmat farkut, punaiset tennarit, uusia huiveja (vähintään 2), goottitakin, kauluspaidan, erottuvan vyön ja rannelämmittimen. Niin ja laukun, biltema-reppu on vielä aikamoinen Varkaus-jäänne ja poskenpunottaja. Olen tästä aiheesta varmaan joka kerta paasannut, mutta nyt ei ole siis kyse "tahon tahonista", vaan siitä, että alan vähitellen näkemään jo eri tyylikokonaisuuksia päälläni, enkä vain yksittäisiä vaatteita. Nykyinen siniset farkut, vihreä takki ja huivi on sellainen perus"nätti" tyyli, joka käy mihin vain. Haluan lisäksi hieman "seksikkäämmän", jos niin voi miehestä sanoa, jossa olisi timmit byysat ja yksityiskohdat huolehdittu (eli kalliita vaatteita, mutta vähän) ja lisäksi myös jotain vähän rajumpaa. Joko joku ihana hankalasti puettava musta takki tai nahkatakki. Muutenkin olen yhtäkkiä tajunnut, että vaikka periaatteessa itseni päällä arvostan ihan kamalasti helppoutta, niin olen samalla kuitenkin niin vaatefriikki, että vaatteiden kanssa näprääminen on kivaa. Kun 5 minuuttia solmii takkia ja napittaa ja nyörittää, niin se tuntuu hauskemmalta ja itsetuntoisemmalta kuin vain viskata takki niskaan ja menoks. Tietysti hyvä olla jotain helppoakin, ihan miksikään nyörigootiksi minusta ei olisi, kun en epämukavuudesta pidä.

Näin kuumailmapallon! Fasaanin (ja kuulin, voi helvetti mikä ääni!) Näin jäniksiä! Rannan! Jeij! Lauttasaari onkin nätimpi paikka kuin luulinkaan, täällähän voi jopa viihtyä. Sori, taas meni ihqutukseksi, mutta kun mä en ihquta nyt Helsinkiä kokonaisuudessaan, vaan Lauttasaarta. Tämä pääväylä on aika ruma ja se paikka, missä minä asun, on jotenkin lähiömäisen ankea, mutta kun vähän poikkeaa tieltä, niin vau. Mikä parasta, vau tulee niin monella eri tapaa. On merinäköalaa, on rantaa, on hirveästi pikkupuistoja ja sitten toisaalta on iiiisoja liikerakennuksia, kuumia katuja täynnä höyryävää asfalttia ja betonia ja ohoh, sitten tuleekin taas kalliota, puisto, merinäköala, puisto, mutka, puisto ja lisää puistoja. Ihmisiä saisi olla enemmän, mutta muuten tosi kiva paikka. Sitä en tiedä, milloin minä täällä ennätän pyöriä, etenkin kun ilman ihmisjoukkoja turha kävellä, mutta toisaalta jos alkaa käymään siellä kuntoklubilla, niin onpa edes matkalla nättiä.

Keskustaan pitäisi jaksaa tutustua ihan kartan kanssa. Nyt sitä on jotenkin säkehtynyt siihen peruspyörintään samalla alueella. Toisaalta tässä on ongelmana se, että kun töistä pääsee/lähtee illalla 17-18, niin silloin vähän keskustaa syrjemmällä on jo tyhjää ja tyhjillä kaduilla, hienoa tai ei, on niin turha kävellä. Pitäisi lähteä joskus lauantaina etsimään jotain pikkukauppoja, jos krapulaltaan pääsee tai lähteä kerrankin töistä tosi aikaisin, niin että pääsisi neljän ruuhkaan esim. kaartinkaupunkiin. Tekisi mieli myös ihan vain tuhlata ja kierrellä mitä tahansa. Haluan tuolta ostaa smoothien. Tuolta cd:n. Kato mikä ihana hattu, mä ostan ton! Lopputuloksena 50 euroa tuhlattua rahaa (kyllä, ne ovat halpoja kauppoja unelmissani) ja paljon kivoja muistoja. Yksin tämä ei ole kivaa, koska yksin kierrän vain isompia kauppoja. Useaan pieneen kauppaan tartteisi kauppaseuraa. Ilmottautumislista seuraa perässä, osallistumismaksu 4e, sisältää veden ja naposteltavan.

Mun piti vielä sanoa jotain... Helvetti! Unohdin. NAPSIJAKALA! Ainiin, napsijakala. Voi helvetti, tuo sana on pyörinyt päässäni kohta kolme viikkoa. Napsijakala! Napsijakala! Ainiin, kävin myös tivolissa, oli hauskaa yhdessä laitteessa. Whiii! Ostin norppataulun. Näin fasaanin (oho, kirjotin jo). Kuvasin aurinkoa! Heti kun jaksan, isken kännyn kiinni myllyyn ja ulostan kännykästä kuvat, jos siellä olisi jotain hassua.

Vielä yksi. Olen edelleen ilman digiboksia, eli myös ilman tv-lähetyksiä. 21.4. piti saada EduShopista jotain uutta Topfieldin 5100 HDMI PVRc -mallia, mutta se olikin kai joku aprillipila. Lisäksi foorumeita lukiessa tuli jotenkin sellainen kuva, että topfieldin 5100 kaapelimalli + 400/500/600 uudet sarjalaiset ovat ihan vitun perseestä. Siis niin perseestä, että jos ne olisivat enemmän perseestä, ne olisivat kurkusta. Tiedän, tiedän, on maailman typerintä lukea foorumeita kun niiden perusteella kaikki maailman laitteet ovat perseestä, mutta rupesi silti sylettämään. Olen siis ilman edelleen. Voisi perua kohta tv-luvan ja maksukanavat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.