IRC-Galleria

Derp kotona jälleenSunnuntai 24.06.2012 03:03

Käväsin mutsin kaa Joensuusta kotia päi matkal Savonlinnas meidä kesämökil ja selvisin sieltäkin jo Hesaan kullan kalliiseen. Siel mökil söi itikat pirusti ja katoin itekseni yöllä kaappeja ja totesin itekseni että "lol koht joku noista salee spawnaa morson".. Joku ei todellakaan ole katsonut liikaa Rauski-sedän tuotantoa.. aijaijai.

Pennuille oli jo lähes kaikille löytyny koti, paitsi Jyrälle. Perhe, johon sen piti mennä, oli sit sitä mieltä, että se sininen silmä o pelottava. No höh, persoonallinen vaan. Mä ainakin oisin ottanu Jyrän jos oisin noista pennuista ollu koiraa ostamassa = ) Tosin siel oli ne kaks urosta jotka oli varsinaisia sydämen sulattajia<3 Mitäs aina nukahtivat mun sylii X3

Jeah, kaks päivää tääl ja sit Oxfordii jossa lusin kolme viikkoo mikä valitettavasti meinaa sitä että ette tuu bongaa meitsii Kuopion musiikkikeskuksella 14-15.7 ..

BTW mul on taas joku ihme kummallisten unien kausi. Viimeyön unta en muista vaik muistan kyl et se onli kans joku iha ihme.. <mut viimeviikolt muistan yhen jännän con-unen:

En tiiä mikä con oli, mut olin saanu sinne Panty cossini valmiiks (ei kyl ollu Stocking meges jostai kumman syyst) ja onnellisesti se päällä vietin conipäivääni, kunnes joku JV tuli ja sano et "sul o liian vähän pääl, mun o bännättävä sut täst tapahtumast". Olin sit ite sillee "Excuse me? Oon kyllä iha rannekkeen ostanu ja cossinki etee näin paljo vaivaa ja olin odottanu vaik kuin kauan et viimeinkin saan tän cossin coniin" mut ei, se jannu vaa jankkas et mun tarttee lähtee koko conista. Aloin nyyhkyttää ja se jätkä häippäs paikalta. En kuitenkaa halunnu cossini takia joutua sivuuttamaan koko conia, joten päätin et menisin vaihtaa cossini pois, pistäsin toisen cossin tai jotai, meikkaisin uusiks, laittaisin toiset piilarit ja sillee, ni se ärsyttävä JV ei tunnistais mua. Mutta ennen sitä piti selvitä pukkareille ilma et se näkee mua. Menin jonnekki luennolle tai paneeliin piileskelemää kavereitten jalkoihi (muistan et siel oli ainaki Umi, ja oisko ollu Zero ja Vici kans) kunnes tungos käytävillä antais mulle suojan luikkia pukkareille. Se JV tuli kans sinne luennolle tähyilee et näkyyks mua ja olin itekseni sillee "vittu mikä jätkä". Onnistuin kuitenki sniikkaa pukkareille, kiitos kavereitten ja väenpaljouden. Heräsin jossai siin kohtaa kun kamojen vaihto oli käynnissä ja muistaakseni pukkarissa oli aika sieninen meininki..

Että tämmöstä. Juhannus mökillä aika perus, kokko kaatui järveen =''< Ja muuten, se tunne kun tuut himppee ja pääset oman, toimivan konees ääreen <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.