IRC-Galleria

On se jännä..Tiistai 14.08.2012 23:44

Mietin aamul et onks jotai vinossa kun..
olen tokalla tuntilla Hissa 1-kurssilla ja luokka on täynnä ykkösii eikä siel ollu ketään miltään muulta luokalt ku minä.
Sen jälkee oli lounas jolloin syötiin Jonin, Remin ja parin muun kaverin kaa kaa oppilaskunnan huoneessa, heitettiin niin asiallista läppää taas vaihteeks.

Tämän jälkee kävin terkkarin luona juttelemas mukavii, jotta saisin sen lapun autokouluu varte.
Tulin kotii ja menin loikoilee takapihalle parin kirjan kans (Noita/Wicked & Galleri Grammatik) ja kun tulin takas huomasin et kello oli jo melkei viis, "the fuck?" Päätin sit et haluun tehä toisen mansikkapirtelön, joten menin kauppaa hakee jogurttii sitä varte.

Tein pirtelön ja olin sit jotenki magically niin täynnä et makasin sit vaa sohval kunnes olin melkee unessa. Sit mutsi tuli tökkii mua sillee "et sä voi nukkuu, tai et saa yöllä unta, tuu juomaan teetä" Menin sen kaa pöytää istuu vaikken sit teetä juonukkaa ja yllätyin lievästi kun kello oli jo varttii vail kaheksan ku siitä sohvasta nousin.. ja vasta viimeisen melkein tunnin sisään oon onnistunu sisäistää, että olen todellakin abi. Näin tänään. Aika menee niin pelottavan nopeesti.. tarviin semmosen ajankääntäjän joka Hermionella on =''D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.