IRC-Galleria

Vetskari

Vetskari

haluaisin olla

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Aivan sama ja Kauheeta paskaaPerjantai 11.01.2008 05:28

Jostain tämäkin on alettava. Joten trilogia osa 1.

Aikanaan, siis joskus hyvin kauan sitten hyvä ystäväni mainitsi että oli kirjoittanut Irc galleriaan. Että käyppä katsomassa ja laitahan sinäkin. No miksi Kysyn Vain. Eipäs aikaankaan kun sitä mustanyön tunteina piti mennä tutkimaan mikä siinä itsensä esittelyssä on nyt niin hienoa. Olihan siellä silloin kuin nyttenkin kaiken maailman persoonat esittelemässä imagoaan. Vinkkinä vaan että jos keksit alkaa Imago luennoitsijaksi niin varmaan kysyntää riittäis, kun kiertelisit yläasteita, amiksia, lukioita ja kaiken maailman muita ”yhteisöjä”. Disainaa oma imagosi vois markkinoida finninaamoille ja sivussa vois vetää luennon kuinka ottaa kamerakännykällä ylivaloittunut kuva itsestäsi, joka silti näyttää hyvältä ja ilmentää yksilöllisyyttäsi, muttei erotu liikaa muista jottet olisi syrjäytyvä yksilö ellet sitä sitten erityisesti halua. Noh, ajatus on kuitenkin sitten tämä; Miksi mulla täytyisi kirjoittaa ja esittellä itseäni sekä olla jotenkin kiinnostava, Minähän elän Tosielämässä ja Tosielämässa minä olen paljon kiinnostavampi kuin jossa virtuaali ircissä. Saatana että olin narsisti.

Se on kyllä kun täälläkin lukee nuita juttuja, niin itsensä esittely jotenkin COOlina, Mystisenä tai sitten Mä Vaan Oon Tälläinen persoonat paistaa läpi. Kättelyssä tulee mieleen aikamoinen feikkaaminen itsensä esittelyssä, mutta toisaalta kukapa meistä oikeasti tietää minkälainen itse on. Tiedätkö itse? Mulle on monta kertaa sanottu että tutustu itseesi minkälainen olet ja muutaman vuoden itsetutkiskelulla voin sanoa että tallainen mä vaan olen. Aika paljon vai mitä? Oikeastaan meinnaan sitä, että me ollaan juuri sellaisia kuinka me tässä ja nyt käyttäydymme. Jotkut vetää siitä vaan omat johtopäätöksensä ja sitten me ollaan sellaisia ja sellaisia. Ymmärsitkö pointin. Mitenpä sitten suhtaudut tälläiseen persoona treineriin, joka sanoo että oleppa sellainen niin oot tosi kiva. Ei kait siinä joo voi olla ku juuri sellainen kuin on, kun muuttuu niin on kiva niin pitkään kun treineri taas haluaa muokata persoonaasi.

Miksi sitten tämäkin kirjoitus päätyi tänne galleriaan. Lähti erään itseeni vaikutuksen tehneen henkilön kysymyksestä miksi et ole naamakirjassa (kyllä, tiedän ettei kysymys ole samasta asiasta, mutta kumminkin)? Johon sitten vastasin; Jos joku haluaa tietää minkälainen minä olen, tulkoon tutustumaan kasvotusten. Kyseisen henkilön kysymykseen annettu sponttaani vastaus sai allekirjoittaneen kuitenkin miettimään mustanyön pikkutunneilla, Perkele miksi ei! Ja tähän ei kysymykseen en vaan löytänyt vastausta kaikessa itsetutkiskelussani. Elikkä joku voi hyvin nyt ajatella että tämä teksti on Kauheeta paskaa, mutta AIVAN SAMA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.