IRC-Galleria

Vetskari

Vetskari

haluaisin olla

IrtiottojaTiistai 03.02.2009 03:46

Nyt alkaa vasta olla kutakuinkin kunnossa viikonlopun töistä. Tuli tehtyä 34h töitä kahteen vuorokauteen. Ei enään tuollaisia työmääriä. Vaikka tapahtumissa olen työskennellytkin, niin enpä ole ennen ollut noin ryyppäämiseen keskittyvässä tapahtumassa. PipeFestikin on oikeastaan siistimpi tapahtumana, ainakin alkoholinkäytönsuhteen.

Tarpeeksi paljon kun töitä tekee niin sitä näkee kaikenlaista ja nyt näin sellaista, mitä tuskimpa tulen ihan heti uudestaan näkemään. Näin siis miten baarista otetaan asiakkaat (noin 100kpl.) letkajenkassa kilpailijan baariin ryyppäämään. Sitten kun vielä useilla oli juomat mukana letkan mennessä ulos, ei olisi tarkastaja tykännyt ei.

Tapahtuman järjestäjä ei aikonut tehdä valitusta, kun tyhjensimme hotellin aulan neljän aikoihin vaikka järjestäjän mielestä juhlien olisi pitänyt saada jatkua. Toivottavasti pitää sanansa vaikka hiljensimmekin kyseisen järjestäjän varsin äänekkäät jatkot hotellin huoneissa ja käytävillä. Nämä siis normaalien känniääliöiden hoitamisten lisäksi. Että semmoista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.