IRC-Galleria

Vetskari

Vetskari

haluaisin olla

Blogimerkintä

« Uudempi -
Kurssilla kehoitettiin meitä kirjoittamaan itsestään ja piti ottaa ensin vähän myötäistä että tarinaa lohkeaa. Ajattelin sitten tänne osan copypastettaa tarinoinnistani.

En etsi helpointa tapaa elää elämääni. Olen oppinut etten tule persoonani takia pääsemään tässä elämässä helpolla. Kumminkaan en ole hankala ihminen, olen visionääri ja haaveilija joka on saanut myös jotain aikaiseksi. Olen miettinyt mistä sain kipinän vuosia sitten yrittämiseen. En saanut sitä kotoani, sieltä opin raatamisen asenteen. Ehkä minä kasvoin yrittämiseen jatkuvan tekemisen kautta. Itse piti tehdä ja pitää oma päänsä, jotta sai haluamaansa.

Kamppailulaji harrastukseni varmasti kasvatti suurilta osin minut yrittäjäksi. Kun halusin harrastaa, piti itse pyörittää yhdistystoiminta, vetämien sekä motivoida muita, jotta pystyi pääsemään eteenpäin. Silti minusta ei tullut lajin huippuja, en ole lahjakkuus. Osaamiseni on asioiden oikeassa ymmärtämisessä ja hahmottamisessa, joka auttaa minua melkein kaikessa mitä teen.

Elämässä olen tällä hetkellä vapaa lintu, vaikken sitä nyt suoranaisesti haluakkaan. Haluni tavoittaa jotain suurempaa on ehkä johtanut minut tähän tilanteeseen ja elän erilaista elämää kuin suurin osa ikätovereistani töidensä ja perheidensä parissa. Tunnen olevani vapaa tekemään ja toteuttamaan asioita joita haluan. Kymmenen vuotta vanhassa työhakemuksessa olin jo maininnut yrittäjämäisen työasenteeni. Tänä päivänä se käytännössä toteutuukin. Hankin itse työni ja laskutan ne, joka ei todellakaan ole aina helppoa. Käytännössä yrittäjästä minut enää erottaa, ettei verottaja katso minua yrittäjäksi, eikä minulla ole suuria lainoja taakkana toimintani takana :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.