IRC-Galleria

VictorRanka

VictorRanka

Mieli suljettu

[Ei aihetta]Torstai 04.05.2006 06:56

Missä kaikki ihmiset luuraavat?
Olisi oikein kivaa tietää missä kaikki ovat. Huutakaa jos muistatte, huutakaa tänne näin.

Ompas ollut tylsä viikko, ainakin tähän asti. Missään ei ole tapahtunut mitään ja musiikkijututkin ovat hieman jämähtäneet, mutta onneksi ei pitkäksi aikaa :) koska nyt kun saan kaiken valmiiksi niin sitten alkaa tapahtua. Onneksi pari keikkaa on saatu varmistetuksi yhden bändin kanssa niin ei tule hirveän tylsä kesä.

Haluaisin lähteä jonnekin festareille, mut en saa ketään mukaan. En silti edes ole kysynyt, mutta ei ole minultakaan ketään :)) ehkä pitäisi vaivautua ja kysyä asiasta.

Vappu oli kivoin. Onneksi joku tärkein oli täällä ja pelasti sen. Muuten olisin joutunut hummaamaan "mielenkiintoisessa" porin yöelämässä, joka vappuna on jokseenkin aggressiivinen.

Se minua ihmetyttää, että mihin ihmiset ovat kadonneet? kaikki, vai olenko ollut vain tylsä ja tehnyt muuta silloin kuin olisi pitänyt olla niiden kanssa? olen kai laiminlyönyt taas kaikkea. Musiikki vie niin paljon aikaa, etenkin säveltäminen. Hitsi on nytkin niin tylsintä. Onneksi huomenna soitetaan taas. Ilmoittakaa nyt ihmiset itsestänne, että muista onko ketään edes elossa enää. Kaikesta on niin pitkä aika ja en oikein uskalla edes soittaa kenellekään, jos vaikka eivät enää edes vaistaisi :( voivoi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.