IRC-Galleria

Viivu^

Viivu^

Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

"Lopuksi

Tein, koska oli pakko. Valitettavasti tämän teko ei herättänyt minkäänlaisia ajatuksia, kuin sellaisia ettei tätä enää ikinä. En saanut minkäänlaisia ahaa-elämyksiä paitsi yhden, joka liittyy siihen, että keksin, että minulla on keksiä täällä huoneessani ettei minun tarvitse hakea ruokaa ja saan energiaa puurtaa tämän parissa. Sekin tapahtui monta tuntia sitten enkä ole vieläkään syönyt noita keksejä.
Ei ollut kivaa, koska tämä oli pakko tehdä ja jutuista piti tehdä niin pitkiä.
Ja kyllä. 200 sanaa on paljon minulle. Olisi ollut parempi, jos olisi tarvinnut tehdä vain se tiivistelmä ja se klassikkokirja juttu. Sellaisia runojen analysointia ei kukaan jaksa. Paitsi ehkä ne ketkä siitä pitää. Tai mitä se sitten olikaan. Runojen kanssa siinä kuitenkin piti jotain tehdä.
Toivon saavani tästä jonkun muun numeron kuin seiskan. Olen kyllästynyt seiskaan. Olkoon se sitten vaikka kutonen, mutta minua se ei kiinnosta kuhan se ei ole seiska. Kiitos, jos ymmärrät tuskani etkä anna minulle tästä seiskaa, koska en enää kestä yhtäkään seiskaa äidinkielestä. Olen koko ikäni saanut melkein aina seiskaa ja se numero kyllästyttää.
Minusta tästä tuli ihan huono, mutta kyllä se menee, jos jaksaa lukea pitkästyttävää länsimaisen kirjallisuuden juttua ja pieniä runojen analysointi juttuja, jotka menivät päin seinää.
Käytin tämän tekemiseen yhteensä noin 8 tuntia. 8 tuntia elämästäni turhaan. No. Saanpahan tästä ainakin numeron.

Kiitos."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.