IRC-Galleria

Unia vaiko lumia?Torstai 24.11.2005 22:37

Näin ihme unta... Nyt on pakko kirjottaa siitä tänne, kun vielä muistan siitä jotain. Siinä oli avaruus ukkeleita jotka muuttu välillä puudeleiksi. Ihastuin siinä erääseen ihanaan avaruus mieheen. hih. leikkasin sen hiuksiakin. Se oli söpöIN. En voinnut vastustaa sitä. Kummaa galaksien välistä vetovoimaa! Harmikseen tätä kaunista poikaa kiusattiin. Sen kiusaaja olikin välillä harmaa kääpiövillakoira ja annoin sille piiskaa, kun se oli niin tuhma.
Yht´äkkiä oltiinkin sen ihanstukseni kanssa kuussa. (se ei todellakaan näyttänyt kuulta vaan aivan joltain muulta. Katsottiin yhdessä tähtiä. Hän neuvoi miten niitä luetaan. Tähdet olivat avaruuden kartta. Rakastuin tuossa hetkessä tuohon mystiseen otukseen. Ei se ollut ihminenkään, vaikka näyttikin siltä välillä.
Sitten alkoikin taas tapahtumaan, kun kiusaajat tulivat autoilla kuuhun. Katsottiin ekana, että jaahas autoja vaan tulee, mutta tajuttiin, että nuo autot eivät olleetkaan maapallon autoja, koska nuo autot eivät leijuneet! Ei! Nyt huomasimme, että kiusaajat olivat tulleet!!! Tästä eteenpäin en muistakaan enään enempää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.