IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

Metri kertaa metri?Tiistai 25.03.2008 20:41

Opettaja: Jonna mitä on metri kertaa metri?
Jonna: Kaks metrii? <virne>
Opettajalla oli toivoton ilme. :)

Viime yön unet (2kpl).

Ensimmäinen: Olin Emilian kanssa pimeessä metsässä ja siellä metsässä oli mökki. Oli jo myöhä yö ja meinattiin lähteä mun luo sieltä Emilian mökiltä jossa se asui. Emskun isoveli oli Jesse ja sit Heidi oli sisko. :'D No, Jesse vielä kysyi multa et saako Emilia olla yötä mun luona, no tottakai.
No, lähdettiin sit. Polun oikealla puolella oli metsää ja metsän takana järvi, vasemmalla puolella ei ollut ku metsää. Oltiin aikamme kuljettu ja sit pelästyttiin paljon ku oikeella puolella meni kaks naista juosten kylpytakit päällä, oli vissiin tullut uimasta. :'P Keskellä yötä, mmm.
Sit se uni loppui.

Seuraavassa olin Jaminan kanssa S-marketin pihalla, sit siihen tuli Kalle ja joku toinen (en muista). Ne oli keksinyt jonkun tuplapommin minkä ne aikoi räjäyttää siinä pihalla. Ensin ne meni S-markettiin joka oli muuten kaksikerroksinen, ja meinasivat sieltä yläikkunasta räjäyttää sen. No mut ne sitten tulivatkin takaisin alas ja aikoivat ampua siinä pihalla sen. Mentiin Jaminan kanssa turvaan Vapaa Valinnan pihalle. :'D Ne sitten ampui ne, ne oli vähän niinkuin raketteja mut kuului pelkkä pamaus yläilmoista. Ohikulkeva pappa pelästyi, mulla ja Jaminalla oli kädet korvissa. :D

Se siitä.
Huomenna on aamupäivä koulusta vapaata ja vissiin torstainakin. :) Jee.

Tänään Anna-Leena, Laura (ja ehkä Sini) tulee mun tykö katsomaan jotain kauhuleffaa. Emppu on täällä jo! =D Käytiin kaupassa jo ja ostettiin kaikkee nannaa.

Pian tulee salkkarit jeee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.