IRC-Galleria

KassavarantotalletusLauantai 05.08.2006 14:03

Aamuaurinko hiveli heinäsirkkaa, joka oli juuri liimaamassa postimerkkiä mäyrän silmään pastöroidulla maidolla ja hapatteella. Muovimpärien joukon kävellessä keltaista kiveä pitkin sinun huomiosi kiinnittyi nuotioon, jota kolmikulmainen ympyrä musisoi possun röhkiessä. "Oh ja voih!", tokaisi äiti eikä saanut pullan muruakaan.

Jos mielessäsi on vastaus, ei metsäpaloa tarvitse sammuttaa paristoilla. Sähköposteja otetaan vastaan. Jos edes kerran turpoaisi toinen pää, kuunnellaan oodi hevosille. Hei, hei ensiviikkoon. Vaan tyttösellä oli kana ja kissakin pikkuinen. Amylaasientsyymipitoisuus kasvoi kokonaisproteiinipitoisuuden käänteisfunktiona. Ole tarkka - ota Pirkka!

Oli kissan kaulassa kello ja jalassa saappahat. Vaikka myöhästyminen ei kannata, välillä on hyvä haravoida syksyisin nurmikoilta västäräkkejä. Savupilvi näkyi kilometrien päähän vaikka silmät olivat kiinni - mekeinpä voisi pyytää kätilöä ottamaan huomenna kirveen ja käskeä poistamaan asunnosta kaikki kynnykset. Turhuutta kaikki on vaan.

Suolakurkut huusivat kauhuissaan ja repivät toisiaan kappaleiksi. Maan vavahdellessa ruiskukat katkeilivat, mutta onneksi eilen oli marraskuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.