IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Direktio-oikeus on työaikaan rajoittuvaSunnuntai 03.12.2006 03:12

Esine toisensa päällä sai kasvamaan odotuksen tunteen tuskastuttavan kuumaksi ilman sukkia ja kenkiä. Aukon osoiottaessa minua kohden kirjoitin raskain sormin pahvilaatikon kylkeen norjankielisiä kansanrunoja tylsällä puukolla ja nauroin hysteerisesti valuttaen kuolaa suustani litra kaupalla.

Kauris kiipesi puuhun nähdäkseen lähemmäksi. Voisitko heittää veteen kiven kastelematta sitä? Jokainen maassa makaava vanhus upotti kätensä olkapäätä myöten kylmään ja jähmeään massaan jääden osottamaan auringon pimennystä. Taksi saapui viiden tunnin odotuksen jälkeen ja syttyi palamaan 18 km korkeudessa. Huomenna ei ole tänään.

Pöytä ei ole tuoli. Lammas ei ole kärpänen.

RastasMaanantai 27.11.2006 15:32

Vapautumisen tunteen voi kokea tulostamalla 1573 sivua tyhjiä paperiarkkeja. Juotuaan massoittain kuumaa steariinia peltomyyrä astui raitiovaunusta ulos sisälle ja maalasi auringonkukkia vesiväreillä valkoiselle kankaalle. Synnin tunteen saa poistettua polttamalla raakoja perunoita kaasuliekissä.

Lämmintä piimää valui leivänpaahtimen kylkeen poratusta reijästä samalla kun niityillä iloisesti telmivät lapset juoksivat perhosia kiinni hymyillen ja laulaen. Myyrän maalaamat auringonkukat syöpyvät kankaan läpi muodostaen lattioille pieniä kekoja, jotka koppakuoriaiset käyvät syömässä. Ylhäältä alas saakka ulottuvat köydet ulottuvat ylhäältä alas saakka ulottuvat köydet ylhäältä alas.

Hauskuus piilee lopulta palapelissä, jonka palaset ovat hukkuneet. Koska reunalta saattaa pudota, ei kannata asua ahtaassa huoneessa useita kuukausia postumatta radion äärestä. Viimeisen kertosäkeen aikana maa-artisokkakeitto paloi pohjaan. Sairasta.

KahdeksanSunnuntai 26.11.2006 06:35

Väsymys ei ottanut väistyäkseen. Väsymys ei ottanut väistyäkseen eikä väsymys ottanut väistyäkseen väsymyksen väistymisestä puhumattakaan.

Saranan voisi vääntää rikki pelkällä silmäniskulla. Toinen neljästä oli puoliksi auki ja muita olisi tehnyt mieli heittää läähättävällä ajatuksella, joka oli muodoltaan punainen eikä hammastahna. Likaiset astiat näyttivät kauniilta pimeässä auringon paisteessa. Työläinen lyö talikon paskaan vaikka kotona olemattomuus ajaa kotona olemattomuuden edelle. Samalla hieron voita hampaisiini ja hymyilen pöydällä hysterian vallassa ilkkuville klemmareille, jotka meinaavat pudota pöydän läpi katolle. Vihreä massa täyttää huoneen ikkunoista (sekä tuuletusaukoista) ja peilipallot pysähtyvät odottamattomasti jäädäkseen odottamaan seuraavaa hissiä, joka saapuu huomenna ennen vastaanottoajan loppumista.

Tyhjät lupaukset kaikuvat käytävillä, joiden lattioille pöly on laskeutunut. Matkan varrella on kauppa, jossa ei voi pistäytyä. Paikalla aloitettiin välittömästi rikostutkinta koska kärpänen oli nukahtanut suurennuslasin alle ja kuollut auringonpaisteeseen. Parempi olla kommentoimatta kuin kulkea kaduilla huutamassa apua olemattomaan hätäänsä. Ehdokasnumeron merkitsemisen jälkeen äänestyslipukkeen väliin asetellaan puolikas kypsennetty tomaatti.

Oksennus taskussa lämmittää vain noin 3 minuuttia.

Loppumaton insuffisienssiLauantai 18.11.2006 02:30

Ei. Ei, ei, ei. Lähetysseurantatunnuksen individualistinen asettelu sai minut ajattelemaan kissan toiseutta. Se ei saanut pahoja henkiä laukkaamaan pois sielustani, vaan triangelin soittaja jatkoi loputonta juhlaansa torikatoksen alla. Seuraavaa odotellessa saattoi tuntea tuulen pieksevän selustaa ja toisaalta mielen valtasi yhä uudelleen tunne, joka ei ottanut poistuakseen. Presidentti halusi, että seuraavaksi tulisi sitä seuraava, eikä puolukkahillo.

Ihmisen suolet rekan etusäleikössä on herttainen näky. Työhaastattelun ajaksi laitoin karjalanpiirakan takataskuuni ja voitelin käsivarteni vanhalla moottoröljyllä juuri ohittaessani baptistiseurakunnan päiväkodin pihan. "Joulu on ihanaa aikaa.", totesi kärpänen ja nielaisi kokonaisen saatanan. Voi veljet, miltä ihmisen suolet näyttävätkään rekan etusäleikössä.

Sielun tahdostariippumaton pyrkiminen kohti korkeampaa energiatasoa on kuin asettelisi pieniä mukulakiviä polun varteen ja odottelisi sadetta neljä vuosikymmentä saamatta vohvelirautaa joululahjaksi. Lopulta kiinnostumattomuus palkitaan ja kirjastossa vieraileva harmaa hattuinen mies ei lainaa mitään vaan säikäyttää pääsiäisnoidat hassulla naamarillaan. Postiluukusta tulvii 600 kg jauhelihaa.

Laktovegetaristinen lihansyöntiLauantai 19.08.2006 02:44

Sanomalehteä syödessä ei aina tule mieleen lähteä vessaan itkemään. Ilkeät hymyt juoksevat ympäri parkkipaikkaa yrittäen saada kiinni lattian raossa riippuvaa kattilaa. Kääntöpuolesta heijastuu oikeus, jonka molemmissa silmissä on hammastikku pystyssä. Turhuutta kaikki on vaan.

Pettymyksen ollessa suurimmillaan, ystävällisyys voittaa molemmat. Ajoin nopeasti kotiin taaksepäin, sillä nähtyä ei saa näkemättömäksi. Sinä päätät, kuka on voittaja, vaikka voittajan valitsevat muut. "Voi maailman pahuus!", tokaisi hamsteri ja jatkoi saippuakuplien puhaltelua jalkakäytävällä. Verinen nenäliina syttyi palamaan.

Voidaanko olla varmoja, että se, mitä luullaan olevan on sitä, mitä sen luullaan olevan, vai ei? Ei. Kyllä. Muutuuko kissa koiraksi, kun sitä ei näe? Tein minä pillin pajupuusta, toki vain pajupuusta. En saattanut rohkaista huomenna syntynyttä eilistä. Tyhjennä sivuhistoria ja jatka peliä kulkemalla lähtöruudun kautta. Toki vain pajupuusta.

KassavarantotalletusLauantai 05.08.2006 14:03

Aamuaurinko hiveli heinäsirkkaa, joka oli juuri liimaamassa postimerkkiä mäyrän silmään pastöroidulla maidolla ja hapatteella. Muovimpärien joukon kävellessä keltaista kiveä pitkin sinun huomiosi kiinnittyi nuotioon, jota kolmikulmainen ympyrä musisoi possun röhkiessä. "Oh ja voih!", tokaisi äiti eikä saanut pullan muruakaan.

Jos mielessäsi on vastaus, ei metsäpaloa tarvitse sammuttaa paristoilla. Sähköposteja otetaan vastaan. Jos edes kerran turpoaisi toinen pää, kuunnellaan oodi hevosille. Hei, hei ensiviikkoon. Vaan tyttösellä oli kana ja kissakin pikkuinen. Amylaasientsyymipitoisuus kasvoi kokonaisproteiinipitoisuuden käänteisfunktiona. Ole tarkka - ota Pirkka!

Oli kissan kaulassa kello ja jalassa saappahat. Vaikka myöhästyminen ei kannata, välillä on hyvä haravoida syksyisin nurmikoilta västäräkkejä. Savupilvi näkyi kilometrien päähän vaikka silmät olivat kiinni - mekeinpä voisi pyytää kätilöä ottamaan huomenna kirveen ja käskeä poistamaan asunnosta kaikki kynnykset. Turhuutta kaikki on vaan.

Suolakurkut huusivat kauhuissaan ja repivät toisiaan kappaleiksi. Maan vavahdellessa ruiskukat katkeilivat, mutta onneksi eilen oli marraskuu.

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.02.2006 02:48

Today I have been mostly eating a great variety of pills.

[Ei aihetta]Lauantai 11.02.2006 03:41

Today I have been mostly staring at a wanker in the bus.

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2005 15:59

Today I have been mostly fucked up.

[Ei aihetta]Tiistai 22.11.2005 10:34

Today I have been mostly essen Jägerschnitzel.
« Uudemmat -