IRC-Galleria

VitunSairas

VitunSairas

Josefina Vitun Hakala

Blogi

« Uudemmat -

Turkulainen seksiopasLauantai 14.11.2009 22:37

1.Pistä sisään.
2.Vedä ulos.
3.Toista tarvittaessa.

....Keskiviikko 07.10.2009 16:54

Vähäkö tää on PASKA!!!

ForssaanPerjantai 11.09.2009 15:33

Terhin ja Jannen Häät <3
>

Olet Pätkä!Torstai 06.08.2009 02:16

Liikut lähes poikkeuksetta vain ja ainoastaan parhaan ystäväsi kanssa, vaikka se johtaa aina väistämättä kommelluksiin ja pahennusta herättävään hullutteluun. Puutut usein asioihin, jotka eivät oikeastaan ole sinun asioitasi. Tämä aiheuttaa sinulle ajoitain pahojakin ongelmia. Olet naimaton ja onnellisesti vanhapoika/vanhapiika. Olet verbaalisesti terävä, vaikkakin välillä et aina ajattele loppuun asti sanomisiasi.

<3Keskiviikko 05.08.2009 21:52

Sain äitiltä kultaisen rannekorun minkä faija on sille antanu joululahjaks(24.12-88) ja koru makso n.2700 markkaa

[Ei aihetta]Torstai 30.07.2009 16:23

Vitun Vitun Vitun VITTU.

20.12.1995-27.7.2009Keskiviikko 29.07.2009 17:17

Yep.Maanantai 27.07.2009 19:50

Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h.

Tyttö: Hidasta, mua pelottaa.
Poika: Enkä, tää on hauskaa.
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa.
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua.
Tyttö: Hyvä on ,mä rakastan sua. Jarruta.
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa.

*tyttö halaa poikaa*

Poika: Ota mun kypärä ja laita se päähäs. Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen pettämisen seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä ja vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen, matkan puolivälissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.

Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä päiväkirjaasi.


Analysoidaanpa tätä nyt hetki. Ensinnäkin ku päristelet pyörällä 180 km/h niin siinä ei paljoa kommunikoida. Vaikka tyypeillä olis ollu radioyhteys toisiinsa niin sen toisen puheesta ei saa vittuakaan selvää ku sillä ei oo kypärää. Morsettamallakohan ne tuon keskustelun kävi? Helvetinmoinen keskittymiskyky pojalla, pisteet siitä. Ja miten helvetissä se poika oikein meinas tunnistaa OIKEIN kovan halauksen normaalista kiinnipitämisestä? 180 km/h lasissa pidetään perkele kiinni eikä meinata, vai hiuksistako se tyttö ensin kiinni piti? Moisesta vauhdista kypärän vaihtaminen on kans melkoinen stuntti, kummankin pitää olla melko riskejä kavereita, ja melko (erittäin) tyhmiä myös ku yleensäkin lähti toinen kyytiin ilman kypärää? Jarrujen räjähtäminen muka syynä kypärän vaihtoon, ikinä kuullu moottorijarrusta? Ilmanvastuskin on tuossa vauhdissa jo niin kova ettei tartte kun vähän nousta siitä tankin päältä niin jo alkaa maisemista saada jotain selvääkin. Ja mitä helvettiä, kyydissä ilman kypärää? Todennäköisesti tyypin mopo meni mettään siitä syystä kun joku kärpänen lensi silmään, ja tuossa vauhdissa varmasti uppos se kärpänen ja syvälle. Ja haluaisinpa tutustua siihen Teräsmiehen tyttäreen joka henkensä piti tuosta tällistä, 180 km/h vauhdista seinään se on aivan yksi lysti onko sulla kypärää ollenkaan vai kaks kypärää, vai kolme. Tosin tarina ei tunnu mainitsevan jäikö muija loppuelämäkseen kasviksi. Miksiköhän? Vuoden Tyhmä Paskiainen-kiertopalkinto jaetaan tänä vuonna hiukan etukäteen, ja tuon poikasen hautahan se on osoitteena. Asetellaan se siihen kiven päälle kivasti. Jos jaksavat sen ruumiin rapsutella sieltä seinästä irti. Oppiipahan ottamaan huippuja jarruttomalla prätkällä.

Jos sinunkaan mielestä koko paskassa ei oo realismin häivääkään - kopioi tämä päiväkirjaasi. Kuka helvetti

Pois ---->Tiistai 21.07.2009 14:31

Lintsille.. Antin ja Karon kans heippa hei :P
« Uudemmat -