IRC-Galleria

Kesäloma!Maanantai 26.05.2008 22:47

Nysse alko! Tänään rykäsin viimeset soitot Stadi... eiku nykyisen Metropolian pääsykokeissa. Hyvin meni amk ja ihan kivasti meni Sibiksessä kanssa. Jos tänä vuonna olisi huikea pula basisteista ja ottaisivat jopa neljä sisään.. nooh, ei pidä arvailla vaan odottaa tuloksia rauhassa.

Kävin ostamassa pizza-aineksia ja kaljaa. Pistän saunan päälle, nostan jalat pöydälle ja syljeskelen kattoon pari päivää. Ehanata.

Loma alko NY!

Opinnot pulkassa.Maanantai 05.05.2008 12:21

Kyllä se vaan siltä näyttää että mie valmistun. Tällä viikolla kirjataan viimoset suoritukset. Tänään olisi vielä finalemente kurssitutkinto, keskiviikkona laulututkinto ja sitten on hommat pulkassa. Huh, vähän meinaa jännittää tuo tämänpäiväinen vetäsy, on meinaan sen laatunen lautakunta ettei parane soittaa huonosti. :) nooh, hyvin se menee. Sitten on enää pääsykokeet. Hyvältä näyttää tässä vaiheessa.
Kyllä tässä jo odottaa konsan valmistujaisbileitä ja lomaa. Onneksi lähdetään heti Chicagoon niin ei käy edes mielessä soittaminen. :)
Heh, tästä etiäpäin voin kirjoittaa kaikkiin lomakkeisiin ammatin kohdalle "muusikko" . Pitäisi todistuksessa olla lähimmän työkkärin osoite valmiiksi. x) Ja sossun numero samalla... Hehheh.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.04.2008 12:57

Chicago, here I come!!

Hyperaktiivisuutta..Tiistai 18.03.2008 12:09

Berliiniin, Berliiniin! Nyt on lennot varattu heinäkuulle. Viime kerralla jäi niin paljon kaikkea näkemättä että nyt pitää lähteä vähän pidemmäksi aikaa.. Sitä ennen saattaapi tulla reissu Chicagoon kesäkuussa. Jos saan rahnaa haalittua sen verta että saadaan lennot. Huhhelisheijaa, kivaa. :) Ensin tosin pitää saada tuo muutto alta pois. Kyllä se taitaa niin olla että kesäkuussa meikäläisestä tulee avovaimo. Maailman typerin nimitys kyllä. :D Asuinkumppani olisi parempi.

Nyt on koitoskin ohi. Solistikonsertti meni todella hyvin ja porukkaakin oli paljon katsomassa. Kyllä jännitti, voi prkl. Mutta eipä siinä sitten kun lähti soittamaan niin sen kummempia. Mahtava fiilis, paljon parempaa kuin alkomahoolin nauttiminen, heh. :D Jee jee, nyt sitten pökköä pesään ja nokka kohti Akatemian pääsykokeita.

[Ei aihetta]Torstai 07.02.2008 22:03

Heh, vähän aika sitten sain aika söpöjä mutta outoja kohteliaisuuksia.. Laitoin ruokaa ja maistettuaan vastapuoli totesi: "Tää on niin hyvää että alkaa panettaa!" o.O
Tie näköjään todellakin vie vatsan kautta, heh..

Ei tainut meikäläiselle tulla kulttuurirahaston apurahaa tänä vuonna, joten päätin pistää pianoni myyntiin. Elikkäs jos joku on vailla pianoa, tai tiedätte jonkun vailla semmoista niin täältä löytyy. Arvokas, hyvälaatuinen Schmidt-Flohr pystypiano kolmella pedaalilla. Viritystä vailla, muuten hyvässä kunnossa. Ostakee! :)

Ihanaa, huomenna vapaa aamupäivä. Taidan keittää teetä ja katsoa kaikki mahdolliset maakunta-uutiset! :D

[Ei aihetta]Torstai 20.12.2007 21:39

Leville laskettelemaan! Jee! Ilmaset sukset, ilmanen hissilippu, ilmanen majoitus ja Pasin vanhemmat heittää takaisin Helsinkiin. Mahtavaa.. Näen serkkutytön ja pääsen viettämään joulua pejpen kanssa. Näin se homma etenee. :D

[Ei aihetta]Lauantai 15.12.2007 14:22

Lomalomalomalomalomalomaloma! Viimeinen konsertti tänään. Sitten Tukholmaan joululahjaostoksille, jee. :) Ja tietokonekin kuulemma on saatu toimimaan, että hyvinhän tämä alkaa taas sujua, heh..

Nyt pitää osata rentoutua ennen ensi kevään rytinää. Pääsykokeet, solistikonsertti, lopputyö ja C-tutkinto. Ahistaa jo valmiiksi. :D Noh, eipä se mittään. Nyt joulun viettoon ja basso saa jäädä hetkeksi nurkkaan... Jee!

[Ei aihetta]Tiistai 20.11.2007 17:13

Hö, tietokone sano ittensä irti. Ei mene virta päälle vaikka mitä on yrittäny. Voi hanuri. Onkohan se sitten uuden koneen hankinta edessä. Nooh, toisaalta, pärjäähän sitä ilmankin kun ei muutenkaan kerkiä edes kotona käymään... Ärsyttävää vaan!

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.11.2007 21:30

Rupeen soittamaan pasuunaa. Oon selkeesti luonnonlahjakkuus kun tuli niin kova ääni ettei kuulemma edes Akatemialla osa saa sellaista. :D Noh, eiköhän se riitä että toinen soittaa torvea. Mut hauska vekotin se oli kyl...

Niijoo, kylmyys on hanurista taasen. :(

[Ei aihetta]Torstai 25.10.2007 18:22

Jaahas. Lauantaina lähtö pohojoseen. Sanon aina että Lappiin, mutta ehkä Kuhmo ei vielä ole ihan Lappia. :D Hui, pitää pukea bassolle lämpimää päälle.. Voip olla että kahdeksan tuntia bussissa on kaukana loisteliaasta kiertue-elämästä, heh...