IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kauris 22.12.-19.1.Perjantai 23.11.2007 18:28


Hallitseva planeetta: Saturnus.
Näin Kauriista sanotaan alan kirjallisuudessa:

Kauriit ovat kunnollisen ihmisen ruumiillistumia. He tekevät työnsä kunnolla eivätkä pidä itsestään meteliä. Kauriit ovat pienestä pitäen mietteliäitä ja totisia, ja siksi vaikuttavatkin usein vanhemmilta kuin ovat. He tekevät elämässään paljon uhrauksia, eivät niinkään muita auttaakseen, vaan säilyttääkseen rauhan ja tyyneyden omassa elämässään.

Kauriit ovat älykkäitä ja loogisia. He tekevät paljon havaintoja ympäröivästä maailmasta ja pohtivat niitä. Kauriilla on kyltymätön tiedonjano, ja se tekee heistä sivistyneitä ja fiksuja. Totinen ja rauhallinen Kauris on myös erittäin kunnianhimoinen. He toimivat usein johtavissa työtehtävissä. Toisaalta, Kauriit tarvitsevat myös paljon hyväksyntää muilta ihmisiltä. Usein ulkopuolisten mielipiteet merkitsevät heille enemmän, kuin läheisten ihmisten.

Kauriit eivät ole spontaaneja, vaan varovaisia ja kaukonäköisiä. Vahvatahtoinen Kauris on parisuhteessa erittäin romanttinen ja uskollinen. Hän on kumppanilleen lempeä, ja kykenee syviin ja vakaisiin tunteisiin.

Ja sitten totuus…
Näin Kauriin kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:

Kaurisnainen:

Kaurisnainen voi olla sietämätön kontrollifriikki. Oman elämän kontrollointi ei hänelle riitä, vaan syynissä ovat myös läheisten elämät. Kaurisnaisella on sietämätön tapa tietää kumppaniaan paremmin tämän käytöksessä jokaisen tunnetilan ja motiivin. Kaurisnainen yksinkertaisesti päättää etukäteen, mitä mieltä toinen on asioista. On suuri loukkaus, jos tilanteet eivät mene hänen suunnittelemallaan tavalla. Kaurisnainen on loukattuna todella hermostunut ja kireä.

Sosiaalisesti Kaurisnainen voi olla erittäin pidättäytyvä. Viileä ulkokuori antaa hänestä pelottavan ja jopa tylyn vaikutelman. Tämä tekee Kaurisnaisista vaikeasti lähestyttäviä. He ovat ihmisten kanssa jatkuvasti varuillaan, etteivät joutuisi kohtaamaan pettymyksiä. He pakenevat maailmaa ja vaikeita tunteita yksinäisyyteen. Suurin Kaurisnaisten ongelma on, että he eivät uskalla heittäytyä tunteiden vietäväksi. Siksi he ovat pidättyväisiä myös parisuhteessa.

Kauriit valitsevat tarkasti ystävänsä. Kriteerit ovat kovat ja he sietävät huonosti virheitä.

Kaurisnainen voi olla suhteessa mustasukkainen, mutta ei koskaan myönnä sitä. Mustasukkaisuus näkyy kireytenä ja kohtuuttomina syytöksinä kumppania kohtaan. Kaurisnainen valitsee kumppanikseen usein niin sanottuja luusereita, joita hoivaamalla he voivat tuntea ylemmyyttä. Kaurisnainen on pahimmillaan käskevä, armoton ja kylmä hirviö, jonka kasvoilla on vain yksi tyly ilme. :D

(No nii nyt voitteki sitte kertoo, et oonko oikeesti näin kauhee BIATCH!!! +_+ Ainaki oon spontaani prkl. vieköön ^_^ )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.