IRC-Galleria

Hyvää Ystävänpäivää!! <3Lauantai 14.02.2009 14:47

Hyvää Ystävänpäivää kaikille rakkaille ihmisille! Olette todella tärkeitä ja ilman teitä en pärjäisi <3

Hä tä mitä!?Torstai 12.02.2009 23:46

Ai miten nii ollu hyvä setti?? :D

# Dj JazZe

1. 21:46Vocal Set 2 (5.2.2009)
2. 18:34Vocal Set 2 (5.2.2009)
3. 16:46Vocal Set 2 (5.2.2009)
4. 11.2.Vocal Set 2 (5.2.2009)
5. 10.2.Vocal Set 2 (5.2.2009)
6. 10.2.Vocal Set 2 (5.2.2009)
7. 10.2.Vocal Set 2 (5.2.2009)
8. 9.2.Vocal Set 2 (5.2.2009)
9. 9.2.Vocal Set 2 (5.2.2009)
Sveitsin Alpeilta 1991 löydetty kivikautinen jäätynyt mies Ötzi on sukua seinäjokelaiselle Erkki Aikkilalle, kertoo Ilkka verkkosivuillaan.

Aikkila tilasi muutama vuosi sitten geeniperimästään selvityksen, jonka mukaan hän tulkitsee olevansa yksi Ötzin kaukaisista sukulaisista. Tutkimustulos saapui Amerikasta viime vuoden lopulla.

- Tieto oli sellainen humaus, että ei sitä tahtonut ensin uskoa todeksi, Aikkila kertoo Ilkalle.

Koska muumiossa oli runsaasti jäljellä orgaanista kudosta, hänen geeniperimäänsä pystyttiin tutkimaan.

Tutkijat olivat Ötzin löydöstä innoissaan, sillä miehen ruumis oli hämmästyttävän hyvin säilynyt. Jäämiehen alkuperästä on tehty useita selvityksiä. Italialais-englantilaisen tutkijaryhmän tekemä DNA-analyysi paljasti vuoden 2008 lopulla jäämiehen olevan tuiki tuntematonta ihmishaara.

-Iltalehti 12.2.2009-

JEIJJ!!! :D

Turhauttavaa!Tiistai 10.02.2009 22:57

Ei ikinä uskoosi kui vaikeeta on saada aseteltua pari tarraa edes suht fiksusti. Voi huoh! Pää hajoo. Pian alkaas talviloma ja sillo pitäs uudet tarrat laittaa ja näi heikosti menee. :D Kaikki apu ja ideat on tervetulleita. :D

Jeiiij!!Sunnuntai 01.02.2009 19:07

Oi oii! Oli aivan huippua olla piiiiitkästä aikaa vapaalla kokonainen lauantai!! Iha huippu iltama oli. Kullan kanssa suunnattiin henkselille kupittelemaa ja siellä oli sitte koko kommuuni koolla ja parit vierailevat tähdetki. Duuniin siitä sitte suunnattiin ja aiva huippu reissu oli!! <3 Lisää!!!

2009Sunnuntai 11.01.2009 06:15

Aivan Huippu alku vuodelle 2009! <3

Ikävä tyttöä <3<3

WTF!?!?Sunnuntai 04.01.2009 07:41

EI - JUMA - LAUTA - !!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=KZ4obNRnd8Q*EDIT*
Juu... *syvä huokaus* Kaikkista kauheinta tuossa tyylissä on se, että muistuttaa ihan mua kolmen promillen humalassa Onnelan tanssilattialla............ *syvä huokaus*

Tuomas vetää totella hyvin!Lauantai 03.01.2009 15:06

Oli juttua tuossa auton lämmityksestä. Firman takapihalla rajallisesti lämmityspaikkoja ja jotkut idioomit niihin sitte päättää ajella vaikka ei lämmityspaikkaa omistakkaan. Niki sitten päätti ehdottaa, että vedä jatkojohto tolpalta autolle. Siinä sitten rupesin visioimaan, että hyvä idea. Niki vielä tuumas et "valkosta jatkojohtoa nii ei lumestakaa erota." Minä siihen toteen ihan pokkana "Ai onko olemassa valkostakin jatkojohtoa?" :DDDD Ei jumalauta!! Noh... Ei sillä värillä ole väliä, kunhan se on MUSTA! :DD *

Vuosi 2009!Lauantai 03.01.2009 04:26

Ei voisi enää vuosi paremmin alkaa! :]
Mut nyt nukkumaan, että jaksaa aamulla töihin. Mur kiitos nammmmmmmM!


---Blank & Jones - Love comes quickly---


Sooner or later, this happens to everyone
To everyone

You can live your life lonely
Heavy as stone
Live your life learning
And working alone

Say, this is all you want
But I don't believe that it's true
'Cause when you least expect it
Waiting round the corner for you

Love comes quickly, whatever you do
You can't stop falling
Love comes quickly, whatever you do
You can't stop falling

You can live a life of luxury
If that's what you want
Taste forbidden pleasures
Whatever you want

You can fly away to the end of the world
But where does it get you to?
'Cause just when you least expect it
Just what you least expect

Love comes quickly, whatever you do
You can't stop falling
Love comes quickly, whatever you do
You can't stop falling

I know it sounds ridiculous
But speaking from experience
It may seem romantic, and that's no defense
Love will always get to you

Sooner or later, sooner or later, this happens to everyone
To everyone

You can fly away to the end of the world
But where does it get you?

Love comes quickly, whatever you do
You can't stop falling
Love comes quickly, whatever you do
You can't stop falling

Love comes quickly, whatever you do
You can't stop falling

Love comes quickly, whatever you do
You can't stop falling
Love comes quickly, whatever you do

Sunnuntai.Sunnuntai 28.12.2008 02:41

Oi oi... Oli site hyvä romaani kirjotettu ja lähetä-nappia painamista vaille valmis ja koko teksti hävis!!! VOI KELEE!!!!!!!! No nyt saatte kärsiä ja tulee tiivistetty versio!!!! MUR!!!!

Ensiksi haluan omistaa kyseisen TIIVISTELMÄN *kiroaa* rakkaalle pikkusiskolle, Anulle! <3 Myöskin kaikille muille tärkeille ihmisille, mutta etenkin Anulle.

Aamu alko aika päi persettä. Lauantai tuli oltua baarissa pilkkuun ja yli. Heräsin myöhässä, söin kiireisesti aamupalan, kamerakamat kasaan ja ulos starttaamaan kelkkaa ja tuntureille. No hemmetti! Kelkka ei startannu ku akku loppu eli lataukseen. No siitä mikää akku ollu loppu ku startti hajalla! Ei vois vähempää ketuttaa. Onneksi Teemu sai hoidettua kelkan oikein edulliseen hintaan ja lähti vielä oppaaksi tuntureille. Sieltä tuli napattua hyvät kuvat ja siitä sitten hurautettiin vielä Ylläksen huipulle.
Siellä käytiin Sammissa kaakaolla ja jatkettiin matkaa alas ja takaisin mökille hakemaan auto ja äkkiä takaisin hakemaan Toni ja Jossu pois rinteestä ja mökille syömään. Syömisen jälkeen minä, Teemu ja Jossu lähdettiin kelkkasafarille pienelle kodalle mikä oli ties missä perämettässä.
Oli se hienoa ajaa mettässä ihan pilkkopimeässä puiden väleissä välillä lusikka tiskissä ja kaiken kruunaa, kun kolme poroa juoksee kelkan edellä, kuin viimeistä päivää <3<3 Perille päästyä tulta pesään ja valoa kansalle. Siinä hetken lämmiteltiin nuotiolla ja paisteltiin makkaraa. Siitä jatkettiin matkaa takaisin mökille.
Voi kuinka luksusta on päästä saunaan, kun on koko päivän ollu kelkan päällä ja haisee hielle, bensalle, savulle ja ties mille. Siinä sitten heitellä löylyä tyytyäisenä ja nauttia Anulta Joululahjaksi saamasta eukalyptus-saunatuoksusta. Sitten tuli ahaa elämys. Sain Anulta myös lahjaksi pullon Karjalaa. Juoksujalkaa jääkaapille ja pullo äkkiä lumihankeen. Siinä sitten nautiskella saunasta, eukalyptuksesta ja rentoutua vajaan 100km kelkkasafarista jääkylmä olut kaverina. Voiko olla enää parempi fiilis. Suuri kiitos Anu!! Lahja tuli enemmän, kuin hyvään tarpeeseen!

Voi kuule Anu jos olisit täällä niin saisit niin suuren halin ettei mitään rajaa!! Nyt on tämän kaiken jälkeen hyvä lähteä nukkumaan ja lähteä ajamaan aamulla taas kohti Seinäjokea. <3

Kiitos nammmmm!!!!!
PS: Typo rules!!!