IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.04.2006 04:04

Ah, en ole kirjoittanut pitkään aikaan. Varmaan sen takia, että sain aika runsasta kommentointia. En siis gallerian puolelta, vaan ihan oikeassa elämässä.
Omituiset ihmiset tulivat avautumaan minulle, kertomaan minulle että "kuinka oikeassa minä olen" tai jotain sen tyyppistä sontaa.

Enhän minä anna täällä viisauksia tai faktoja, pikemminkin kannusteita ihmisille. Ei minun mielepiteeni, ajatukseni tai tunne-elämäni voi olla sinun.
Toki joku voi saada vaikutteita ja miettiä niiden kautta uudelleen, ehkäpä päästä hieman samantyyppiseen lopputulokseen kuin minä.
Ongelmana on se, että minulla ei ole lopputulosta.

Q: "Eikö minulla muka ole samanlaista lopputulosta kuin sinulla?"
V: "Mitä helvetin lopputulosta?"

Tulee mieleen ainakin tusina ihmistä, jotka ovat lähestyneet minua tuolla tavoin. Ehkäpä siksi voimme kaikki ymmärtää, miksi minua harvemmin lähestytään.
Olen kylmä. En pahemmin luo syvempiä kontakteja, minua ei yksinkertaisesti kiinnosta. Ei se masennus ole ainakaan - en koe itseäni masentuneeksi ainakaan.
Ja seurahan kiinnostaa aina, jokaisella ihmisellä on jotain omaa ja erikoista mitä tuijottaa ja ihmetellä kaikessa hiljaisuudessa.
Miksi helvetissä minulla on sitten vaikeuksia luoda kontakteja ihmisiin?

Luulempa, että olen keksinyt vastauksen tähän itsetutkinnan loppuun.
En suvaitse muita, koska en koe olevani heidän kanssaan samalla tasolla. En tarkoita sitä, että muut ihmiset olisivat minun yläpuolellani, minua parempia. Etten kokisi olevani samaa maata heidän kanssaan, olen heikompaa laatua kuin he.
Päinvastoin. Näen heikkouksia. En oikeastaan mitään muuta. Heikkouksia, aina vain niitä helvetin heikoimpia lenkkejä. En minä halua ajatella ihmisistä, että he olisivat minua huonompia. En halua olla niin itsekäs.

Mutta -ttu vie, tunnun olevan ja se tuntuu aivan helvetin hyvälle.


Vastaako tuokaan lopulta ongelmaan:
Minulle tuli eräs naaras juttelemaan. Juttelin takaisin. Juttelimme pitkänkin aikaa, monesta eri asiasta. Loppujenlopuksi hän vollotti kavereittansa kanssa, että kuinka paha ihminen minä olen.
En edes <loukannut> häntä tai hänen periaatteitansa, tosin en kehunutkaan.
Olin kylmä. Olin kuin Q & A -palsta.

Miksi?

No -ttu:sta minä tiedän. Jos tietäisin, niin voisin sanoa itseäni täydellisyydeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.