IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Onko ystävyytemme aitoa?Sunnuntai 18.06.2006 01:46

Tänään keinuin riippumatossa kissani kanssa.. ja taas kerran kehuin häntä, että kuinka kivaa olisi, jos enemmänkin olisi tälläisiä ystäviä..jotka eivät lupaa mitään mitä eivät pidä, eivätkä kerro asioistani eteenpäin :P

rupesin myös ajattelemaan, että kuinka paljon minulla onkaan niitä oikeita ystäviä..niitä joille voin kertoa kaiken..tai kaiken mitä haluan kertoa..ja jotka toivottavasti pitävät minua hyvänä ystävänään..ja joita kuuntelen..ja ketkä haluavat minullekin kertoa asioita, luottaen etten pilkkaa tai kerro eteenpäin..tai tietävät etten lupaa mitään mitä en pitäisi...toisinaan minusta tuntuu, että en ole oikein hyvä ystävä.. toisinaan tuppaan valittamaan, ja ulkoinen olemukseni menee sanojeni kanssa ristiin..

haluiaisin tietää, ketkä täällä pitävät minua oikeana ystävänään ja ketkä ovat minun oikeita ystäviäni.. itsestäni tuntuu..että tähän listaan tulisi vain pari nimeä..mutta toisaalta..tuntuu joskus että minulla olisi paljonkin ystäviä..mutta usein tulee pettymyksiä.. joten jos jollain on nyt jtn sanottavaa..tahtoisin kuulla..tahtoisin olla parempi ystävä :) mutta kun toisanaan tuntuu arvostavan liikaa yksinäisyyttä..eikä jaksa aina olla läsnä ja jotella.. mutta pitäisi yrittää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.