IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

AnoreksiaLauantai 21.06.2008 21:35



Aina, ko nään köyhiä ja nälkäänäkeviä lapsia mua alkaa itkettää, tarkoitan, että mustakin olisi ihanaa olla aina niin hoikka, mutta ilman kärpäsiä ja kuolemaa ja semmosta.


Harvinaisen lihava nainen. Laihduttaisit, läski!

Anoreksia on korkean elintason maissa kehitetty ruoanlaittomuoto, jossa tarkkoja periaatteita noudattaen valmistetaan, kypsennetään ja tarjotaan ilmaa. Anorektikoilla on terveellinen elämänkatsomus, ja he ovat viimein tajunneet, että rasva on vaarallinen ja tappava sairaus, ellei jopa mutaatio. Anorektikot ovat poikkeuksetta hyvännäköisiä, seksikkäitä ja suosittuja ja vierastavat kaljamahaisia miehiä ja lihavia naisia. Anorektikoista tulee isona pääasiassa huippumalleja, hiusmuotoilijoita tai muotisuunnittelijoita – rikkaita joka tapauksessa. Anoreksian ainoa haittapuoli on seksielämän jonkinasteinen köyhtyminen, koska kumppanit vertaavat anorektikon kanssa rakastelua nekrofiliaan.

Joidenkin lääkäreiden mukaan viehtymys anoreksiaan johtuu elimistön immuunijärjestelmän häiriöstä. Tällaiset sairaudet johtuvat yleensä siitä, että ihminen elää liian hygieenisessä ympäristössä, jolloin immuunijärjestelmä, paremman tekemisen puutteessa, pistää elimistössä ranttaliksi. Anoreksian syyksi onkin selitetty oikeiden ongelmien puute, mikä pakottaa elimistön keksimään keinotekoisesti sellaisia (esimerkiksi huonon itsetunnon).

Anoreksia on kuitenkin siitä vekkuli sairaus, että tutkimuksien mukaan vain 10,5 prosenttia anorektikoista kuolee. Hämmentävän kylmä totuus puolestaan on, että tavallisista ihmisistä vain noin 100 prosenttia kuolee.

Jos anorektikko kaikesta huolimatta sattuu kuolemaan, hänet haudataan pystyasennossa säilöttynä klarinettikoteloon. Hän ei mätäne haudassansa vaan muumioituu, sillä kaikki kosteus on kadonnut hänen kehostaan elämän aikana. Myöhemmin parin tuhannen vuoden päästä parikymmentä tutkijaa löytää hänet, päättelee hänestä alueen olleen köyhää ja nostaa hänet jälleen (museo)muotimaailman huipulle.

Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Aloita anoreksia jo tänään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.