IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Muutin ensin teron luo, en muista omasta kodistani siitä alkuperäisestä mitään. Sen vaan muistan sit teron luona että tero nauroi hirveesti ja kaikki huonee toli erotettu toisistaan suihkuverhoilla.

Sitten mentiin pikkujouluihin, sinne menosta en juurikaan muista mitään.

Itse pikkujouluissa.. me eka mietittiin mitä peliä oltaisiin..sitten alotettiin leikki nimeltä "nyrkkisota".. oli kaksi eri joukkuetta. Mie, Suvi ja Siiri ainakin oltiin samalla puolella. Ja se yksi kuntosalilla työharjoittelussa oleva mies oli toisella puolella ja elli (jonka olen tuntenut jo ala-asteesta lähtiin) oli toisella puolella.

Peli oli kuin tombraider kolmosesta yksi kohta..en muista..tavallaan oli isoja huoneita ja mentiin kapeata käytää pitkin aina uuteen huoneeseen ja se kapea käytävä oli portaikkoa.

Jokaisella pelin jäsenellä oli aluksi luuranko edessää, tavallaan kilpenä, ja oli tarkoitus lyömällä rikkoa toisen luuranko. Kun luurangon toisen edestä oli saanut rikottua, sai toiselta lyödä taju kankaalle.

Elli kaatui ja häneltä hajosi luuranko ja häneltä meni taju kankaalle ensimmäiseksi ja varastin hänen patterinsa ja vein ne erääseen komeroon (en muista miksi.) Ja peli jatkui.. sitten sain rikottua sen kuntosalil olevan pojan/miehen luurangon ja sitten hän minun ja hän löi minulta tajun kankaalle. Sitten en oletettavasti muista mitään.

Heräsin pukukopista siirin kanssa. Meillä molemmilla oli samanlaiset vaatteet. Valkeet vaatteet; valkeat housut ja valkea pitkähihainen jonka alla oli pinkki toppi.

Sitten en taas muista mitään.

Sitten oltiin tulossa pikkujouluista ja satoi lunta kaatamalla. Minä tulin suvin äitin kyydillä ja suvi meni omalla pakettiautollaan edellä. Matka oli ylämäkinen, eli ajettiin koko ajan ylämäkeen. Sitten suvi yritti AINA ohittaa kaikki, vaikka auto olisi kuinka lähellä. Ja me sillä puhelin sydeemillä mikä on autossa (että kuulee toisen äänen) niin höyryttiin satun 8suvin äitin) kaa että älä kaahaile että kun tällänen keli ja autoja tulee vastaan. Mutta suvi eikun kaahasi..sitten tuli poliisi auto , sellanen maija, ja pisti vilkut päälle ja kääntyi meidän kaistallemme (tuli siis meitä vastaan) mutta sitten suvi oli jo kääntyny sille kaistalle missä maija aluksi oli ja ajoi pakoon ja selitteli äitilleen että kyl hän ehtii pakoon ja sitten sulki puhelimen. Satu suri kuinka huonosti hän on kasvattanut suvin.

Sitten en taas muista mitään.

Menin teron luo. Jonka luo olivat mm. samppu (jonka kaa olin samal luokal yläasteel) ja sitte joitakin kulkureita jotka kaikki olivat karvaisia miehiä.

Suutuin terolle ja sanoin että muutan harrin (tää joka lähtee ens vuoden puolella alussa armeijaan) luo. Harri asuikin teron yläkerrassa ja menin sinne. Harrille sopi hyvin että muutin. Näin taulun seinällä, sellaisen hirmu pitkän taulun ja siinä oli ristipistotyönä kissan kuvia. Mutta se taulu oli erikoinen, että ne kissan kuvat sai jos halusi, nappia painamalla esim. vesivärityöksi, tai maalaukseksi, villaiseksi yms. Minä halusin kissat samettiseksi, että sitä taulua olisi kiva silitellä.::) Harri siitä nosti metakan, hän halusi pitää sen ristipisto työnä.. mut minä halusin siitä samettisen..ristipistoksi se kuitenki sit meni..

Harrin luona meni kaikki hyvin. En vain tiedä, miksi huoneen toisella puolen oli panssarivaunu, iso kyllä mutta ei oikean kokoinen. Toisella seinällä (juuri kun ovesta tullaan sisään) niin nukkui kolme pientä poikaa, ne aina vain nukkui, en tiedä ketä ne olivat ja miksi mutta ei se minua haitannut.

Harri muuten nukkui kuin kissa, sillain käppyrällä.

Sitten iso kiista tuli harrin kanssa siitä kun minä halusin ostaa kattilan että saataisiin tehtyä ruokaa, kun meillä oli vain mikro. Siitä se tappelu tulikin ja harri sanoi että saan lähteä jos ostan kattilan. Joten suutuin ja lähin suvin ja satun kanssa lidliin. (enkä suutu ikinä.. en.. :D)

Lidlis oli sellaisia pitkiä vesimeloni suikaleita ja valmiiksi syötyjä vesimeloneja, en paremmin muista.

Palasimme harrin luo. Minä ja suvi.. kirsti tarttui rappusissa mukaan. Menin sisään ja harri ei ollut kotona, mutta hän oli ostannu pari kattilaa ja jättänyt kissakortin pöydälle että anteeksi kun suutuin. Katsoin ikkunasta ja harri oli kavereineen tupakalla sellaisessa kiikkustuolissa. Huikkasin ikkunasta että saat anteeksi ja munhan se olisi pitäny pyytää anteeksi.. ja et mul on kavereita kylässä että ei kai haittaa. Mutta harria haittasi ja hän lähti tulemaan ylös. Kirsti, mie ja suvi kuultiin harrin askeleet koko ajan kun hän tuli, mutta kun hän tuli ovesta sisään, hän oli sellainen mies jonka näin maanantaian tokmannilla. Parrakas, hirmu lihava ja takamus valtavan suuri!! voi että säikähin, ja hän oli muka harri, mie sanoin että nyt perkele lähen. Suvi ja Kirsti eivät uskoneet minua että harri oli ennen erinäkönen/erilainen, ne luulivat että sellaisen miehen kanssa olin asunu :S sitten mie pakenin suvin äitin kanssa, suvi ja kirsti tulivat suvin pakettiautolla (sellainen mikä suvin iskällä oli ennen) niin perässä ja mentiin johonkin kauppaan. Sitten se ns harri oli siellä. Sitten se yritti iskeä suvin äitiä koko ajan.. ja minua ärsytti. Onneksi satu ei pitäny siitä, ja "harri" olisi halunnut mennä koko ajan johonkin lasten altaaseen mikä oli täynnä kumiankkoja

Sitten säikähin, ja huomasin, että olimme laivalla josta emme pääsisi pakoon ns."harria".

Sitten heräsin.

Mietin.. että miten harrin asunnolle käy kuhan hän lähtee armeijaan..miehen voisin asua siinnä sen 9kk:tta.. hyvällä paikalla. ihana parveke.. viihtyisä.. sauna.. molempiin kouluihin yhtä pitkä matka.. mut en taija iha.. riittää että pääsee siel piipahtaa.. ja mitä nyt yhest kämpäst..tärkein viihtyvyys..ja henkilö sisäl ratkaisee viihtyvyydest.. ^^ eikä me harrin kaa ikinä riielty olla..vaikka siltä kuulostas :D korkeintaan aluksi vaan kun harri sano et saako polttaa ja saatoin sanoa että ei..kysyy vieläki vaikka ei mua haittaa kuhan ei lähel polta. siinäpähän..tietty mukavaa jos lopettas.. mutta..eipä voi mittää :) tyydyn tuhisee asiast.. xD ja vaikee kuvitel suvilla pakettiautoa..saatikka että sillä ajaisi pakoon mustamaijaa.. heh.. suvi auton ratis.. :) ;) ja mietin vieläki että ketä ne kolme pientä poikaa oli jotka nukkuivat..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.