IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Huh huh.. :)Keskiviikko 21.02.2007 18:02

päivä ottanu koville.. 1 h koulua ;) ja 1h riitelyä isännän kanssa.. nytte välitaukoa tässä välillä.. valitettiin siitä että miks en oo niin kuin "kaikki" muut.. mm.suvi ja päkä jne.. että kiitti vaan! ja vähän tuli vejettyä esille vanhojaki juttuja..nooh .. nyt tuli taukoa tässä välillä =)

Ja tuo miun pikku potilas armeijas vaan nukkunu.. kuinkakohan pitkään menenee että se kylkiluu parantus..mitää hajua nuista paranemis ajankohist.. eilen kyl nalkutin että sitte v.loppuna et mee ainakaa riehuu mihinkää :D jotainha tuo mumisi et ok ok x)) tiiä sitte..

Voe mahotont tätä elämän kevät..! ois pitäny tammikuus hoitaa asioit alta ja tänään puhelin soinu jatkuvaan ja kopiksel KAIKKI tuntui ainaki että KAIKKI yrittävät tulla juttelee jne ja hermosin..anteeksi sonja että olin niin kiukuissani mut halusin yrittää sen sähköpostin kirjottaa.. :( anteeksi sonja kultaseni <3 *halaa*

ja aksu tietty käy tähän jtn näsäviisast kommentoimas :P kuten aina..ja valittaa sitte ku meses en kunnol juttele.. ja yhteen aikaan juttelin liikaa.. miehet.. :P miehet ovat HUONO LUISIA..sori vaan..miehet aina jotenki hajottavat paikkojaan.. ehkä siksi että pitäs joittenki sitte niit hoivail ;) hyvinhä tuo näyttää tehoovan.. jaksa nyt ees riielläkkää toisen kans :D v.loppu ku meni vähä nokatuste x) VÄHÄ ja vähä.. :D (jos ei lauantait lasketa..) ei pitäs riiel..menee vaan..leikkö sitte ku tottunu aina kotona riitelee että sitte pitää muualki.. nooh..sitte on syy tavata ja sopia ;D jtn positiivist.. jos sit voiski tavata..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.