IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

10. peräkkäinen työpäivä takana..Torstai 03.04.2014 01:43

Pohjustetaan vielä sen verta et auto ei menny katsaatuksesta läpi ja korjauksest tuli 474e lasku .

Tänä aamuna katsastus asemal riikka 9:30 toteaa että meil oli katsastus aika klo yksi. Piti sanoa että klo 10. Kyllä siinä muut kahto että tytöt lähteneer katsastaa autoa. Tungin katsastuskonttorin tädille laskupäissäni 60e. No jälkitarkastus teki 10e ja sain 50e takaisin. Tiesin olevani jo silloin väsyny ja umpitunnelis ku kissa ville mourusi ja valvotti yön. No auto meni katsastuksest ja tunsin jo olevani voiton puolella.

Eiku varkauteen koulutukseen iha tuutis ja blaa blaa. Mitää käsityat mistää. Lopult koittaa aika. Jee. Kotiin. Totesin minnalle et varmaa parempi et minna ajas.. no sit eiku mie ajanki jonku matkaa ja vaihetaa sitte..

Varkaude vikat liikenne valot loppu ja totesin et nyt kaassupohjaan ja kotii nukkuu. Kaasua vähä lisää ja kappas. Poliisi pysäyttää. Vähä väsyksis nii ihmee hyvi kuitenki jarrutin ja et en päälle ajanu ja takapenkit kaatu jarrutuksen voimast. Poliisi höyryää että ei jumalauta mitä nopeutta. Se poliisi oli iha hiilenä. Hyvä että ei kurkus kii ollu totesin että ei oo ajokorttia (tarkotin et ei mukana).

No menin jo suosiol koppiin istuu ku mitää käsityst paljo mittaris ja se poliisi hermos nii et jo mietin lähteekö kortti. Eiku koppiin tulee mukasn että ajokortti. No edelleen ei oo mukana.. sillä keitti ja minna oli jo luullu et tulee kurkkuun kii..Minna poltti tupakkaa ja se keräs tumppei minnan jalkojen juurest ku ei ollu mulle hermoomas...


Oli mukava sakottaja. Annoin sit fiksuna tyttönä auton ilmoitusoppaan (olin katsastuksen jälkee tunkenu paperit hienoon uuteen muovikoteloon enkä muistanu.. no totesin sit että no aattelin sulle myyä tään auton ku tänää vasta katsastettu ja eile melkee 500e rempattu. Kyl poliisil pienet naurut irtos. Kyseli mitä rempattu ja eessä olevat pollaritki osallistuivat keskusteluun. Kuulin sit että kysy syntymäpaikka, vastasin että lieksa. Poliisi kahtoo ja kysyy niin että syntymäAIKA.. no saan sanottua sen ja poliisi et hyvä että tulee kuin apteekin hyllyltä.

Mistäs tytöt on tulossa
-ravintolasta. Tuosta kahdesta ruususta ja totesinkin kaverille et nyt kaasupohjaan ja nukkumaan kotiin. (Minna ihmettelee ku eivät puhalluta ku sanoin ravintolasta tulleeni ka iha selvästi väsyny kui mikä..)

No kysyn sit et millanes maksu aika mulla on.Poliisi totes et 2 viikkoa ja ei haittaa vaikka vähä yliki menis ei nii justiisa ole.

Pollari kysy että oonko miten poliisin tuttu ku nii rentona oon ja
et kiistänkös ajaneeni ylinopeut, muita ku yleensä summa kiinostaa.
Mie että mitäpä mie kiistämään ja aikaa tuhlaamaan. Parkkisakko ennestään. Poliisi sano et sovitaanko että ajoit 73 ja vähennetään se -3km nii se rikesakko 115e. No tietenki sopi. Anto viel ohjeet kui voin tehä valituksen jos tahdon.

Äksy poliisi oli minnaan ja autoon keskittyny ja minna otti tupakan tumppinsakki autoon mukaa ku oli ollu varma et ois saanu roskaamisesta sakot jos ois heittänny. Oli tuntunu et kyylää auton iha kunnolla.. huoh.. vaikka sun mitä.. äksy poliisi oli kyl äksy.. onnex ei ollu sakko lapun kirjottaja..

Jossai välin viel kysyin et miks eellä oleva ei saanu sakkoi ku ajoin peräs. No kuulemma oli vaikuttanu et aijon ampasta koko jonon ohi :D

Parast ku minna kahto netist et muut valittaneet et kortti lähteny nuis nopeuksis. Mut tarkistettiin poliisin sivuilt jos nyt ajoin 73km/h viidenkympin alueel nii iha oikei meni.. ei kyl tietoa paljo mittaris oli.. iha anto väärin ymmärtää eka poliisi.. mink päält hyvä etten ajanu.. huono päivä sil..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.