IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

VARO ALKOHOLIN VAAROJA!Tiistai 01.07.2008 01:07

NYKYÄÄN, KUN TUPAKKA-ASKEISSA ON KAIKENLAISIA VAROITUKSIA, TULISI MYÖS OLUTPULLOIHIN EHDOTTOMASTI LISÄTÄ SEURAAVAT VAROITUKSET:

VAROITUS Alkoholin käyttö saattaa saada sinut ihmettelemään, että minne jätitkään alushoususi

VAROITUS Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan että kuiskaat, vaikket kuiskaisikkaan

VAROITUS Alkoholin käytöllä on suuri merkitys siinä, että näytät idiootilta tanssiesasi

VAROITUS Alkoholin käyttö saattaa saada sinut jankuttamaan ystävillesi, kuinka paljon heistä välität.

VAROITUS Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että osaat laulaa.

VAROITUS Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että ex-rakastettusi kuolee, ellet soita hänelle klo 4 aamuyöstä.

VAROITUS Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että osaat ihmeellisiä Kung Fu -taitoja/voimia. Tämä saattaa johtaa siihen, että tulet itse piestetyksi.


VAROITUS Alkoholin käyttö on suurin syy selittämättömiin asvaltti-ihottumiin

VAROITUS Alkoholin käyttö saattaa aiheuttaa harhaluulon, että luulet olevasi fiksumpi, kauniimpi, nopeampi, viehättävämpi, seksikkäämp ja kovempi kuin muut ihmiset.

VAROITUS Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan että oot näkymätön

VAROITUS Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että muut ihmiset nauravat kanssasi

Ja eikun etiketteihin kirjottamaan alkoholin vaaroja!

AnoreksiaLauantai 21.06.2008 21:35Aina, ko nään köyhiä ja nälkäänäkeviä lapsia mua alkaa itkettää, tarkoitan, että mustakin olisi ihanaa olla aina niin hoikka, mutta ilman kärpäsiä ja kuolemaa ja semmosta.


Harvinaisen lihava nainen. Laihduttaisit, läski!

Anoreksia on korkean elintason maissa kehitetty ruoanlaittomuoto, jossa tarkkoja periaatteita noudattaen valmistetaan, kypsennetään ja tarjotaan ilmaa. Anorektikoilla on terveellinen elämänkatsomus, ja he ovat viimein tajunneet, että rasva on vaarallinen ja tappava sairaus, ellei jopa mutaatio. Anorektikot ovat poikkeuksetta hyvännäköisiä, seksikkäitä ja suosittuja ja vierastavat kaljamahaisia miehiä ja lihavia naisia. Anorektikoista tulee isona pääasiassa huippumalleja, hiusmuotoilijoita tai muotisuunnittelijoita – rikkaita joka tapauksessa. Anoreksian ainoa haittapuoli on seksielämän jonkinasteinen köyhtyminen, koska kumppanit vertaavat anorektikon kanssa rakastelua nekrofiliaan.

Joidenkin lääkäreiden mukaan viehtymys anoreksiaan johtuu elimistön immuunijärjestelmän häiriöstä. Tällaiset sairaudet johtuvat yleensä siitä, että ihminen elää liian hygieenisessä ympäristössä, jolloin immuunijärjestelmä, paremman tekemisen puutteessa, pistää elimistössä ranttaliksi. Anoreksian syyksi onkin selitetty oikeiden ongelmien puute, mikä pakottaa elimistön keksimään keinotekoisesti sellaisia (esimerkiksi huonon itsetunnon).

Anoreksia on kuitenkin siitä vekkuli sairaus, että tutkimuksien mukaan vain 10,5 prosenttia anorektikoista kuolee. Hämmentävän kylmä totuus puolestaan on, että tavallisista ihmisistä vain noin 100 prosenttia kuolee.

Jos anorektikko kaikesta huolimatta sattuu kuolemaan, hänet haudataan pystyasennossa säilöttynä klarinettikoteloon. Hän ei mätäne haudassansa vaan muumioituu, sillä kaikki kosteus on kadonnut hänen kehostaan elämän aikana. Myöhemmin parin tuhannen vuoden päästä parikymmentä tutkijaa löytää hänet, päättelee hänestä alueen olleen köyhää ja nostaa hänet jälleen (museo)muotimaailman huipulle.

Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Aloita anoreksia jo tänään!

olen ylpeä vaaleasta ihostaniPerjantai 20.06.2008 20:21

otuus ihon valkaisusta


Moni pitää kauniina sitä, minkä haluaa saada omakseen ja mitä koskaan ei voi tavoittaa. Yritykset valkaista tummaa ihoa ajaa ihmisiä epätoivoisiin tekoihin – ja pyörittää miljardien eurojen bisnestä.

Kalpeaihoisten suomalaisten on vaikea ymmärtää, miten tavoiteltu ominaisuus vaalea iho on Aasiassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Me käytämme aikaa, rahaa ja vaivaa saadaksemme kauniisti ruskettuneen ihon lyhyen kesämme aikana, etelään suuntautuneella lomamatkalla tai voiteilla, puutereilla ja luontaistuotteilla. Varsinkin kaamosaikaan rusketus kertoo muille ihmisille, että tälläpä tytöllä on ollut varaa käydä aurinkorannoilla.

Statuksen lisäksi rusketukseen liitetään näillä leveysasteilla mielikuva terveydestä. Päivettyneen ihmisen uskotaan myös ulkoilevan, ja raitis ulkoilma, jos mikä, on suomalaisten mielestä parasta terveydenhoitoa.

Euroopan historiassa vaaleus on ollut valttia liki meidän päiviimme. Kauneusihanne on Suomessakin muuttunut, sillä vielä 1920-luvulla mainoksissa korostettiin ihon liljanvalkoisuutta. Vaaleus on ollut tapana yhdistää viattomuuteen, hyvyyteen ja jalosukuiseen syntyperään.

Esimerkiksi eteläisessä Aasiassa vaaleaa ihoa pidetään tänäkin päivänä jalona ja kuninkaallisena. Siellä, missä aurinko paistaa aina, vain kaikkein rikkaimmilla ihmisillä on ollut varaa olla sisätiloissa alamaisten paistuessa riisipelloilla.
Wanted: vaalea vaimo!
Kuva: Futureimagebank

Vaalea iho on todella tavoiteltu ja vakava asia. Sitä pidetään avaimena menestykseen, esimerkiksi työnhaussa sen uskotaan vaikuttavan. Vanhan aasialaisen uskomuksen mukaan valkoinen iho voi kätkeä kolme ikävää ominaisuutta.

Rakkaudellakaan ei välttämättä ole niin väliä, kunhan morsian tai sulhanen vain on mahdollisimman vaalea. Esimerkiksi kolme neljästä malesialaisesta miehestä on sitä mieltä, että naiset olisivat kauniimpia vaaleaihoisina; Hongkongissa puolet naisista haluaisi vaaleamman miehen, mutta miehistä jopa kaksi kolmasosaa vaaleaihoisen vaimon. Jos vaaleammat siis pääsevät myös parempiin naimisiin, on ihan ymmärrettävää, että ihmiset ovat valmiita mihin tahansa.

Pelottavin esimerkki mahdottoman tavoittelijasta lienee Michael Jackson, jonka on ensin arveltu turvautuneen meikkeihin ja vaalennusaineisiin ja lopulta ihonsiirtoihin. Hän on itse kertonut ihonsa vaalenemisen johtuvan vitiligosta, autoimmuunitaudista, joka tuhoaa melanosyyttejä ja saa aikaan pigmentittömiä läiskiä iholla. Myöhemmin hänen on arveltu sairastavan myös SLE-tautia.
Vaarallista bisnestä

Miltei puolet 25–34-vuotiaista aasialaisista on käyttänyt ihoa vaalentavia aineita. Kauppa kukoistaa toki muuallakin, asiantuntijoiden arvioiden mukaan kyse on miljardien eurojen arvoisesta bisneksestä. Blanc Expert, White-Plus, WhiteLight, Future White Day, Blanc Purete, Fine Fairness – mielikuvilla myydään kosteusvoiteita, seerumeita, tehotippoja, naamioita, hieronta- ja kuorinta-aineita ja jopa deodoranttia.

Ihoa valkaistaan aineilla, jotka sisältävät steroideja ja myrkyllisiä määriä elohopeaa. Jälkimmäistä tosin pidettiin vielä parikymmentä vuotta sitten tehokkaana valkaisuaineena, mutta suurina määrinä se on tappava. Elohopea on hyvin haitallista keskushermostolle ja maksalle sekä erityisesti sikiöiden ja pienten lasten aivoille.

Vaalennusaineet ärsyttävät ihoa ja tuhoavat lopulta ihon luonnolliset suojakerrokset, joten iho tummuu entistä helpommin. Ikävä kyllä ihon valkaisussa tehokkaimmat aineet ovat myös kaikkein vaarallisimpia.

Lyijyvalkoinen ei ole ollut sen turvallisempi ihomaali ja vaalennusaine, mutta silti sitä käytettiin vuosisatojen ajan, vaikka vaarallisuus tiedettiin. Elimistöön kertyessään myrkyt tuhoavat käyttäjänsä terveyden ja johtavat kuolemaan.

Joskus kuulee puhuttavan kemiallisesta kuorinnasta tumman ihon vaalentamiseksi, mutta sen tarkoitus on ryppyjen ja arpien tasoittaminen, ei valkaisu. Käsittely saattaa tepsiä maksaläiskiin ja muihin pieniin pigmenttivaurioihin, mutta kasvoja ja koko vartaloa silläkään ei saa vaaleiksi.

[Ei aihetta]Tiistai 17.06.2008 23:34

tulipahan ajeltua.. klo 17-20.30...

[Ei aihetta]Tiistai 17.06.2008 19:00

kamalasti itikoita..istutin yhteen ruukkuun kukkia ja kamaslti itekoita! viel ois neljäruukkua..ei tuu mtn..kamalasti itikoita ja juoksin tuol ja huijoin ja naapurit auringos kahtelviat että mitä vittua..

16.6.2008Maanantai 16.06.2008 15:45

Ronja on tänään 3 vee
jee jee
Autolla ajetaan varo-varo-vaaastiii...

Huhuh.
Kyllä sitä aina uskaltautuu kaikkien vähemmän lainkuuliaisten kyytiin istumaan... :D :O
Siis systeri alias MALLUHAN on jo LEGENDAARINEN tapaus tässä tilanteessa,mutta...
Oli sitten niin HELVETin kiva päivä eilen,että ei oo ollu vähää aikaa.. Istuin autossa varmaan 6h yhteensä koko päivänä,eikä ajelussa ollut sit ei mitään järkee :D
Vaan.. Sanon että RIIKKA ON IHAN HULLU KUSKI!!!! XD
Yleensä sitä ajetaan mutkat suoriksi niin Riikkatyttönen se vetää sitten suorat mutkiksi ... Ja taitaa kyllä autolla ajon sitten kahdellakin renkaalla.. Mikäs siinä...Kenossa on ihan mukava olla välillä.. :P

Huhuh. Kyllä eilen tuli kuntosalia vähintään vuoden verran..Ei tarvii laitteita käyttää vatsalihasten kunnossapitoon.. :D:D:D

Ja jos se on totta,että nauru pidentää ikää.. Niin me eletään Riikan kanssa ikuisesti.. Sen todisti eilinen päivä.. :P

Ainiin.. Ja enpä oo koskaan AUTOILLA ollu piilosta.. Tuli sekin pieni jännitys koettua :D
Kiitos Riikka eilisestä..Oli niiiiiiin mukavaa pitkästä aikaa.. Ihan itkettää ko ajattelee :'D

[Ei aihetta]Torstai 12.06.2008 01:43

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.06.2008 13:39

ainoa johon voin luottaa enää oon minä ite..mut minuuski taitaa olla kadonnut...