IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 21:32

Laita tämä päiväkirjaasi ja näet mitä muistutat eniten ystäviesi näkökulmasta.

1. Pissaliisa
2. Fruittari
3. Räppäri
4. Emo
5. Scene
6. Hippi
7. Rokkari
8. Ernu
9. J-rokkari
10. Tavis

ps.Torstai 25.09.2008 06:02

mul repes alkkarit tänään töis..vähä ahisti .. <puna>
Kuusi elämän faktaa!

1) Et voi koskettaa jokaista hammastasi kielelläsi.

2) Kaikki tyhmät, luettuaan edellisen faktan, yrittävät sitä.

3) Ensimmäinen fakta on vale.

4) Hymyilet nyt koska olet idiootti.

5) Näytät seuraavaksi tämän jollekkin toiselle idiootille.

6) Naamassasi on edelleen idioottimainen virne.

Sinä joka luit tämän, jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi niin kuolet ensi viikon torstaina 20:06

mulle uusii ammatteiMaanantai 22.09.2008 01:57

Wand-da sanoo:
heh..anteeks..oon ihan unenpökkyursä sohval

Johanna sanoo:
pökkyursä..

Johanna sanoo:
mikäs uusi eläinlaji se sellanen?Xd

Wand-da sanoo:
riikka makaa märkien vaatteiden päällä sohval..pyykit kuivuu hyvin sohval mun alla

Johanna sanoo:
*reps*

Johanna sanoo:
xD

Johanna sanoo:
sustahan vois tulla mun personal pyykinkuivattaja.

Wand-da sanoo:
:D

Johanna sanoo:
ja personal sängynlämmittäjä.

Minä olen jennifer aniston valokuvassaSunnuntai 21.09.2008 12:32

näin unta että matkustin jonnekkin lämpimään.. liekkö ollu brasilia vai mikä lie. ja ajattelin ottaa hius jatkot ja menin jonnekki kampaajalle.. no sainhan minä hiusten lisäykset mut ne olivat ihan eriväriset kuin omat hiukseni (minulla oli vaaleat pitkät omat hiukset ja jatkot oli punertavan ruskeat..) mut ne olivat alhaalla ja ku hiukset piti kiinni niin näytti hyvältä.. en halunnut suuttua kampaajille koska kampaajat olivat -Agarwaen-&image_id=88491683 suvi ja Kirsten] kirsti.. minun oli pitänyt istua huoneen toissessa päässä ja kirsti oli toisessa päässä ja suvi oli siin.. no siin välissä.. ja liu^utti kirstin laittamia hiustuppoka..eli miun hiuksiin oli joka kohtaan laitettu siiman pätkä ja kirsti laittoi siiman toiseen päähän hiustupon..ja suvi veti sen siimaa pitkin miun hiuksiin.. tuntuikin sillo unessa et näinkö näitä todella tehdään? (ylhäällä olevassa kuvassa havainnollistettu tekniikka hiustenpidennyksestä)

kampaajan jälkeen menin kävelemään ylä ja ala mäkistä asvalttitietä ja yksi lieksalainen kuuromykkä tuli ajelemaan ympärilleni ja lällättämään, että millainen kunto minulla... hän ajoi alas ja minä päätin kääntyä takaisin..mutta mäki oli hirmu jyrkkä! joten päätin mennä konttaamalla mäen ylös..pian olivat paparazzit liikkellä helikopterilla ja ottivat miusta kuvia...

seuraavan päivän lehdessä oli ihan selä jennifer annistonin kuva ruömimässä mäkeä ylös kuumalla asvaltilla..lehtijuttukin oli jotain tyyliin ette olleet nähneet 16 vuotiasta annistonia tälläisessä kunnossa! samassa lehdessä oli myös juttua..kuinka salkkareitten jukka(se sallan mies) ja tanja nukkuivat samassa sängyssä..ja paparazzit jahtasivat sallaa..ja salla pakeni jukan ja tanjan väliin nukkumaan.. ja ne vain nukkuivat ku paparazzit paukuttivat ovelle..

ps..anteeksi ..korjaus.. ei jukka vaan jarkko :D
Ehkäisy on nimitys menetelmälle, joka estää idiootteja luomasta lisää idiootteja. Mikäli idiootit ajautuvat yhdyntään ja miehen siemenneste koskettaa naisen munimia munia, saattaa lopputuloksena olla kolmas idiootti, joka parkuu kaiket yöt, nostaa perheen kulut taivaisiin (tai paremmin sanottuna helvettiin) ja haittaa pelkällä läsnäolollaan tulevia yhdyntöjä. Tämä uhka on ehkäistävä, ja se tapahtuu erilaisilla ehkäisyyn tarkoitetuilla välineillä.

Historia

Ensimmäisiä ehkäisyvälineitä kehittelivät roomalaiset. Aluksi he käyttivät eläimien suolia, jotka asetettiin peniksen ympärille ennen kuin penis vietiin emättimeen. Lisähupia legioonalaiset saivat jättämällä suolen eläimeen (yleensä vuoheen tai suurikokoiseen koiraan).

Egyptiläiset naiset suorittivat ehkäisyriittejä asettamalla pienen pesällisen ampiaisia karvaisiin paikkoihinsa ja hyppimällä, kunnes ampiaiset olivat kunnolla tarttuneet. Tämä stimuloi erogeenisten alueiden siittiöitä tappavia hormoneja.

Renessanssin alkaessa ehkäisyvälineet olivat kehittyneet. Naiset käyttivät kukkapenkkien kitkentää ja kakkujen leivontaa seksin korvikkeena, mikä osoittautui erittäin tehokkaaksi ehkäisymenetelmäksi. Ruotsi-Suomen kukoistuskautena syntyikin arviolta yhteensä noin seitsemän lasta.

Välineet

* Kondomi on suuri styroksista valmistettu kotelo, joka peittää miehen vyötäröstä alaspäin ja estää häntä tuntemasta mitään. Kondomeja on saatavissa eri kokoisina. Kokoluokkia ovat pateettinen, tavallinen ja tuotantoeläin. Nykyään kondomeita on saatavissa myös eri makuisina, joista suosituimpia ovat sissijuusto ja kolme päivää pesemättä.

* Ehkäisypyramidi, -kuutio, -rengas, -pallo ja -pikkuauto sijoitetaan emättimeen tielle, jotta kumppanin on ensin kaivettava ne ulos ennen yhdyntää. Usein kumppani jää urakan päätteeksi mieluummin leikkimään hauskanmuotoisella esineellä, mikä ehkäisee raskauden 68 %:ssa tapauksista.

* Pilleri on tabletti, jonka nainen nauttii, kun hänen päätään särkee. Näin hän voi välttää yhdynnän helposti ja turvallisesti.

* Kierukka on useisiin uranaisiin työnantajan kustannuksella asennettu laite, joka istuu emättimessä ja lähettää satelliitille tietoja naisen sijainnista ja asenteesta työyhteisöä kohtaan.

* Pessaari on frisbeen näköinen laite, joka asetetaan emättimen eteen estämään näkö- ja yhdyntämahdollisuudet. Sadekelillä pessaarin voi asettaan pään päälle suojaamaan kampausta.

* Ylipaino on ehkäisyvälineistä ehdottomasti helppokäyttöisin, ja se toimii hyvin sekä miehillä ja naisilla. Ylipainon ehkäisyteho ei kuitenkaan ole 100 %:nen, sillä alkoholiin yhdistettynä se saattaa jopa edistää raskautta.


Pysyvät keinot

* Kastraatio on hilpeä ja hauska ehkäisykeino. Arvostettu musiikkipiireissä.

* Väkivaltainen kuolema räjähtämällä on täysin varma ehkäisykeino, mutta siitä saattaa aiheutua sivuvaikutuksena esimerkiksi huimausta, sokeutta, hengityksen salpaantumista sekä ikäviä tahroja seinille.

* "Kaksi tiiltä" on muinainen ja toimiva ehkäisykeino. Siihen tarvitaan nimensä mukaisesti kaksi tiiliskiveä ja rohkea mies. Lisäksi tarvitaan henkilö, joka pitää miehen paikallaan sekä toinen henkilö, joka käyttää tiiliä.

* Musertava seksuaalinen häpeä on hyvä ehkäisykeino nuorille pojille. Tällaisen hankkimiseksi tarvitaan erektion puute ensimmäisessä yhdynnässä ja tytön pari tahatonta naurahdusta. Tämä johtaa loppuelämän kestävään tietoiseen neitsyyteen. Suomen Lääkäriliitto suosittelee

Ehkäisy ja uskonto

"Se kieltää seksin muilta, kun ei itsekään saa."

Ehkäisyvälineet ovat yksi niistä asioista, jonka pyhien kirjojen viisaat kirjoittajat kielsivät, vaikka niitä ei kirjoitushetkellä ollut edes olemassa. Tämän vuoksi suurin osa maailman idioottisista uskontokunnista vastustaa niitä (osa on mennyt myös niin pitkälle, että on kieltänyt niiden lisäksi seksinkin) . On hieman epäselvää, onko maailman idioottien suuri määrä tämän syy vai seuraus. Erityisen kiivaasti ehkäisyä vastustavat kristilliset kirkkokunnat, sillä Raamatussa todetaan:

Mutta Onanoija tiesi, ettei lasta pidettäisi hänen omanaan, ja aina kun hän makasi kälynsä kanssa, hän antoi siemenensä mennä maahan, ettei antaisi jälkeläisiä veljelleen. Herran silmissä hänen tekonsa oli paha, ja siksi Herra antoi hänenkin kuolla.

~1. Moos. 38:9

Katolinen kirkko ja lestadiolaiset suosivat tämän johdosta ehkäisyn sijaan rytmitysmenetelmää. Sen keskeinen ajatus on, että nainen laskee kuukautisistaan kuluneen ajan, kertoo sen piillä ja asettaa tulon yhtälöön, jonka yhtenä muuttujana on hänen sijaintinsa päiväntasaajalta. Tämän jälkeen nainen sanoo, että hänellä on päänsärky ja kääntää kylkeä. Toinen hartaissa piireissä käytettävä menetelmä on keskeytetty yhdyntä, joka kuulostaa juuri niin typerältä kuin kuulostaa. Keskeytetty yhdyntä vaatii suurta itsehillintää, ja sitä on helpoin harjoitella lähtemällä teatterista ennen elokuvan viimeistä varttituntia.
Kommentointisi on estetty puoleksi tunniksi floodaamisen vuoksi. Noudatathan jatkossa IRC-Gallerian sääntöjä!

- eikä tullu ees mtn että ethän floodaa.. :D tuli vain.. järkytyin! :D onneks salkkarit kohta..kiitos Kirsten]! sun takia jouduin tähän! :D