IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

KännikooppiSunnuntai 01.02.2009 01:06

*Oinas
Maistelee tyylikkäästi ja tahdikkaasti ostamaansa viiniä tai olutta. Päällepäin ei huomaa vaikka olisi kuinka peet olalla, paitsi siinä vaiheessa, kun oinas vetää tyylikkäät ilmalennot baarin portaissa ja hukkaa kännykkänsä.

*Härkä
Vetää pullotolkulla mielijuomaansa, pikkuhiljaa alkaa silmät lupsamaan ja härkä saa jopa pari sanaa suustaan. Ensin härkä väsyy, sitten pari paukkua lisää ja härkä laulaa suu ammollaan karaokea muiden mukana. Yleensä löytää kotiin, mutta saattaa toisinaan herätä mukavan lämpöiseltä vessan lattialta.

*Kaksonen
Kaksonen ottaa reippaasti ja sen kyllä huomaa. Suu käy yhtä paljon ja rasittavasti kuin selvänä.Ainoa ero on, että puhe sammaltaa. No,kädet käy sitten sitäkin enemmän, ei ole väliä onko oman vai vieraan jalka kyseessä.

*Rapu
Rapu ryyppää kalsarikännit kotona, toisinaan lähtee baariin, mutta siellä yleensä muistaa olla siivosti. Joskus menee vähän yli, mutta tiettävästi siitä ei riitä puhuttavaa viikkoa pidempään. Ravut ovat taipuvaisia tissutteluun.

*Leijona
Leijonalla ei pahemmin ääni muutu kellossa, meno vaan yltyy. Jos leijonalle on normaalia hyppiä pöydillä ja pussata baarimikkoja, tuskin kattorakenteetkaan jäävät rauhaan. Kunhan vain kaikki huomaavat!

*Neitsyt
Neitsyt on nipo juomansa suhteen ja juo sitä säästeliäästi aina kahteen paukkuun asti. Sen jälkeen lasissa alkaa olla enemmän viinaa kuin lantrinkia. Ja sen kyllä huomaa. Estyneestä neitsyestä tulee seksipeto tai vähintään naisten/miesten naurattaja.

*Vaaka
Vaaka on yhtä hilpeä kännissä kuin selvinkin päin, lisäksi meno alkaa yltyä ainakin flirttailun suhteen. Vaaka suostuu juomaan vain hienosta lasista pikkusormi pystyssä. Aamu meneekin sitten vieraassa asunnossa alushousuja etsien.

*Skorpioni
Skorpioni juo vain vaarallisia juomia, kuten viskiä. Kaikkialla hän näkee mahdollisen seksikumppanin eikä unohda tehdä sitä selväksi, olipa kyseessä varattu tai vapaa saalis. Loppuillasta hän saattaa jopa laittaa rähinän pystyyn, mikäli samaa tyyppiä onkin saapunut iskemään kilpailija.

*Jousimies
Jousimiehellä menee aina lujaa, mutta kun viinaa sotketaan joukkoon, alkaa meno mennä melkoiseksi tohinaksi. Ajan- ja paikantaju katoaa, (usein myös tavaroita tai ainakin rahaa.) Jos on hyvä päivä, illasta tulee mitä onnistunein, Jos on huono päivä, saavat sen kanssa ryyppäritkin kokea nahoissaan. Itkuhan sieltä aamumorkkiksessa voikin sitten tulla, kun jousimies luulee ettei kukaan näe. Vasta sitten Hän havahtuu,että on nukkunut yönsä jatkopaikan sohvalla koira kainalossa.

*Kauris
Kauris alkaa puhua kaikkitietäväiseen sävyyn ja jakelee auliisti Neuvoja alkuillasta. Kännissä kauris vapautuu ja todennäköisesti saa iskettyä itselleen seuraa. Kauris on kuitenkin harvoin se, joka oksentaa naapuripöydän tuoppien päälle. Uusia ystäviä hän kyllä hankkii kymmeniä, jotka sitten aamun valjetessa jäävät unholaan ja kauris palaa taas ylhäiseen yksinäisyyteensä.

*Vesimies
Vesimiehelle maistuu toisinaan muukin kuin vesi. Ja jopa useita päiviä putkeen, kunhan draivi saadaan päälle. Flirttailu on myös veskarin lempipuuhaa ja saattaapa vesimies eksyä baaritiskille tilailemaan sitä vettäkin illan viimeisten hitaiden aikaan.

*Kalat
Kalat rakastaa ryyppäämistä. Kaikki juomat maistuu, sekä omat että muiden. Ilo on irti alkuillasta ja loppuillasta on vieraana rähinä, itku tai naapurin varattu tyyppi.

eiliseen infoaSunnuntai 01.02.2009 00:39

aa.. oiski kuulemma ollu eilen komee palomies vuorossa. en kyllä tiedä kuka hän on, yritin kyylätä tänään jospa näkysi.. EIPÄ NÄKYNY EI.. pitäsköhä sytyttää salkkari oonan leikki tulipalo keittiöön :P :D mä vielki mietin et onko tosiaan lieksas sellanenkin...

[Ei aihetta]Lauantai 31.01.2009 20:59Tyttö menee poikaystävänsä kanssa baariin. Kun tulee tytön vuoro tarjota kierros, hän kertoo pojalle, että on kuullut uudesta drinkistä, mitä tämän on ihan pakko testata. Tyttö tuo itselleen oluen ja pojalle kaksi lasia: toisessa Bailey'sia ja toisessa limettimehua.

Tyttö opastaa: "Kippaa Bailey's huiviin, älä niele, ja hörppää sitten limettimehu siihen sekaan."

Poika katsoo tyttöä aavistuksen epäilevästi, mutta koska tämä on niin innoissaan uudesta drinkistä, poika päättää testata.

Ensin Bailey's: Ihanan pehmeä, kermainen, lämmin tunne suussa.
Sitten poika huikkaa limemehun.

0.1 sekuntia: Baileysin kerma juoksettuu kokkeliksi.
0.3 sekuntia: Pojan naaman väri vaihtuu vihertäväksi kuin limetti.
0.6 sekuntia: Poika välttää yökkäämisen ja onnistuu nielemään moskan.
1.5 sekuntia: Tyttö kuiskaa pojan korvaan: "Sen nimi on Suihinottokosto."
teen vain makaroonilaatikkoa..no panic.. palohälyytin rupes huutaa ihan sika kovaa.. höhö .. kello aika paljo..noh..tätä sattuu.. hyvä uutinen: palohälytin toimii..ku oon miettinny :D pitäsköhä silti meikkautua jos söpöi palomiehiä tulis ::D: voinen sanoa et olin par viikkoa etu ajas..ku eihä viel oo vuoden testaa palovaroitintas päivä :D

ps.sori naapurit

ei enää punapää vaan mustapääPerjantai 30.01.2009 00:45

mustis mustis mustis
1. Avaa paint.
2. Piirrä siihen peikko, itsesi(prinsessana,haltijana tai keijuna), lintu ja puu. mutta, et saa kumittaa kuvasta mitään
3. Lisää piirrustus päiväkirjaasi ja haasta 5 kaveriasi mukaan.

haaste menee..........

jannelle, katriinalle , tomille, mallulle ja hannalle

babyhumor Torstai 29.01.2009 03:00Kaksi vauvaa istui pinnasängyissään, ja toinen huusi toiselle,
"Hei oleksää pieni tyttö vai pieni poika ?"

"Emmää tiedä," toinen vauva vastasi kikattaen.

"Mitä sää oikein tarkotat, ettet sä tiedä?" ensimmäinen vauva sanoi.
"Mää tarkotan etten mää tiedä mistä sen oikein voi erottaa,"
Vastasi toinen vauvoista.

"Mää tiedän" sanoi ensimmäinen vauva ylpeänä, "Mää kiipeän sun
sänkyys ja tarkastan."

Hän onnistui kiipeämään toisen vauvan pinnasänkyyn,
sitten hän nopeasti katosi peiton alle. Parin minuutin kuluttua hän tuli
takaisin näkyviin leveä virnistys kasvoillaan.

"Sää olet pikkuinen tyttö, ja mää olen pikkuinen poika," hän sanoi
ylpeänä.

"Sää olet aina niin älykäs," imarteli tyttövauva, "mut mistä sää
oikein tiedät?"

"Se on oikeesti ihan helppoa," vastasi poikavauva, "sulla on
vaaleanpunaiset sukat ja mulla on siniset."

rotta söi hammasharjani!Keskiviikko 28.01.2009 03:29

rupesin pesee tos vähän aikaa sit hampaitani..mietin et miks mu hammasharja on näin kappee.. katoin.. mun hammasharjast on kaikki pehmeet muoviosat syöty siit varrest..et muka mukavempi pitää..kumpi lie käyny syömäs..severus vai sirius.. :D pitää huomen käydä uus ostaa ku tuntuu et katkee käteen..eihä se katkee mut ei sitä tiiä jos kurkkuun katkee ja jumii ja tukehun :P

LieksassaTiistai 27.01.2009 20:04

Yhyy.. takaisin kurjassa märässä lieksassa jossa on pimeet ja kurjaa olla eikä tääl kivoi ihmisiä :( no kai muutama mut silti.. ei se määrä vaan laatu. suvi on kuopios <3 ronjan kävin porukoilt ja kamala taisto oli saada se kii. ensin ku menin niin se oli reetan kainalos ja vähän avasi silmiään ku tulin ja kääns päänsä reetan puoleen. sit lähestyin sitä että otan kii niin ei.. se meni sängyn alle ja juoks ain huoneest toiseen..piti tuliainen ottaakäyttöön - SUPERPALLO - eikä se voinut vastustaa kiusausta vaan juoksi sen peräs niin sain kopattua kii..kyl alko heti ulina ku sain häkkiin.tietty jamalis viis kertaa enempi tilaa kuin täällä niin onha sil kivempaa ollu..nyt se tuol nurkas mököttää selkä miun päin.. porukoille jätin hiekat yms siivottavaksi..itel meinas men hermot ku väsyneenä tota jahtasin..väsyttää toi ajoki pitkäst aikaa.. ku ei oo aikoihi paljoo sillain ajellu.. :P

uutisia.. bb henna myytiin reilulla kymmenellä eurolla :D http://viihde.mtv3.fi/uutiset/muut.shtml/788767?kalinainen_henna

Ihanaa kuopion suihkussaMaanantai 26.01.2009 13:36

..oli käydä..sillä tuntui iäisyydeltä aamulla ootella että porukat hävii keittiöst/veskistä että pääsen suihkuun ja juomaan..kamala jano ja nokka tukos..no eipä yllättävää aamulla :P olipas kova suihku..painetta meinaan..tuntu että kyl nyt jotain iholt läksiki.. selittääköhän sen että hiuksiani oli myös suihkuverhossa.. vai kiehnäydyinkö siihen omituisesti vai olivatko hiukseni suihkuverhosähköiset? ken tietää.. ja joku nerokas jättänny suihkun alle hammasharjasa (tietty suvi mut oletan ettei suvi) siihe lentää kaikki ihonpalaset yms yöks peseytyes..ja tuot suihkuu käyttää muutki ku mie ja suvi.. joten yritin sitä hammasharjaa+ koko hemmetin häkkyrää mis se oli niin pistää pois eist joten kaasinha kaikki putelit mitkä siin oli.. sit niit taas pystyttää.. ja kävin suihkus ja pistin paikoilleen ja sama homma..siel saattaa nyt puteleit olla pitkin poikin..köh.. kyl mä sitä siivosin :D aah..ihanaa vettäki uskallauduinn pyyhe pääl käymään ku jano..en sit suihkus viittiny juua vaan porvarillisesti lasista vettä :P

aamul muute mut herätettiin jollain vitun spottivalol..no en tiiä. suvi taisi olla katkera ku joutui menee kouluun ja mä jäin nukkuu .. no kyl nukuttiki..ihanuus ja auvuus ku ei ronja ollu herättämäs leikkimisel tai että ois jo ruoka aika.. harvoja aamuja että saan kävellä ilman että joku pyörii jalois ja maukuu ja ku tulen suihkust niin olen vielä 10 min pääst puhas enkä kissankarvois ja nuolennas yms. ja pystyn olemaan koneella :D luksusta!